Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

cyt.

A pod choinką miałam biżuterię, piękną sukienkę z Monnari, szal, kilka ślicznych ozdób świątecznych, kosmetyki, szkatułeczkę, kaszmirowe rękawiczki, szklanki do latte, miseczki szklane i parę drobnych pierdółek, a dzisiaj jeszcze będzie jakiś prezent jak przyjdą goście :D :roll: :roll: :roll: Wtaj misis Monik :roll: Dziś prezentem to bedzie jakiś wózek, chyba porsche cayenne. :roll: Bedzie pasował do tej sukni i biżuteri a,nooo i te rękawiczki kaszmirowe wspaniale bedą trzymały skórzaną kierownicę :wink: :wink: a szalik bedzie wiuchał za oknem cayenna :p :p Noooo dobra juz mówie o co kaman :cry: wprawiłas mnie w kompleks :cry: wstyd mi :roll: :roll: Ps. bardzo,ale to bardzo, :roll: ciekawi mnie co dostała pusia ???booo nie wiem czym usatysfakcjonować swoie bestje :wink: :wink: :wink: aaa , wiuchanie zapożyczyłem od twojego ostatniego wiuchania po Krakowie :oops: :oops:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cyt.

A pod choinką miałam biżuterię, piękną sukienkę z Monnari, szal, kilka ślicznych ozdób świątecznych, kosmetyki, szkatułeczkę, kaszmirowe rękawiczki, szklanki do latte, miseczki szklane i parę drobnych pierdółek, a dzisiaj jeszcze będzie jakiś prezent jak przyjdą goście :D :roll: :roll: :roll: Wtaj misis Monik :roll: Dziś prezentem to bedzie jakiś wózek, chyba porsche cayenne. :roll: Bedzie pasował do tej sukni i biżuteri a,nooo i te rękawiczki kaszmirowe wspaniale bedą trzymały skórzaną kierownicę :wink: :wink: a szalik bedzie wiuchał za oknem cayenna :p :p Noooo dobra juz mówie o co kaman :cry: wprawiłas mnie w kompleks :cry: wstyd mi :roll: :roll: Ps. bardzo,ale to bardzo, :roll: ciekawi mnie co dostała pusia ???booo nie wiem czym usatysfakcjonować swoie bestje :wink: :wink: :wink: aaa , wiuchanie zapożyczyłem od twojego ostatniego wiuchania po Krakowie :oops: :oops:

Czemu Cię wprawiłam w kompleksy? :lol: Przecież nie wszystkie prezenty od chopa som :lol: Część dostałam od rodziny, a część od koleżanek :wink: Mamy też w pracy taki zwyczaj, że robimy sobie prezenty pod choinkę - każdego roku losujemy się i robimy upominki wg uzgodnionej kwoty :D To bardzo miłe, zwłaszcza podczas rozdawania prezentów (przed naszą wigilią ukradkiem każdy wkłada pod choinkę prezent dla wylosowanej osoby) - naprawdę wszyscy bardzo czekamy na tę chwilę :D

A dzisiaj dostałam w prezencie bardzo fajny zestaw do kąpieli i masażu :lol:

Co do Pusi - prezentem jest zazwyczaj jakaś nowa spineczka do włosków, gumowa piłeczka (lub kosteczka) i przysmak typu kostki Pedigree Dental stix lub Rodeo - Pusia je bardzo lubi, choć bardzo rzadko dostaje. Zawsze towrzyszy temu cała zabawa - najpierw rzucanie na zasadzie patyka, a później szuka miejsca, żeby zakopać (najchętniej w pościeli, zasłonach lub innych szmatkach) :lol: Dopiero po dłuższe zabawie "w chowanego" ,zachęcaniu wszystkich domowników do poszukiwań schowanej kosteczki, zjada przysmaczek :lol:

ojojoj :D

ale prezentów :D

musialas byc bardzo grzeczna :D

a ja dostalam krem, torebke, video nianie do podgladania Helenki i robot kuchenny :lol: :lol: :lol: :lol:

ooo, właśnie - ja chyba będę musiała w przyszłym roku postarać się o nowy robot, bo obecny mi powoli zaczyna dziwnie szumieć :roll: Chyba starzeje się biedaczek :lol:

chyba mi zaszkodziło obżarstwo i wymiotowałam jak kot przez całą poprzednią noc do samego rana :(

cały czas czuję się słabo :roll:

chyba grzyby mi zaszkodziły, albo co :roll:

w sumie jest mi lepiej, tylko jak wstaję, to opadam z sił :(

a tyle miałam w planie na dzisiaj...

Arctico, brateczka widziałam już u Ciebie, ale sił mi brak, by napisać jaki piękny :wink: