Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko - dziękuję :) Zdjecia kuchni mają nieco przekłamany kolor i nie widać jaki ładny jest blat. Dzisiaj może zrobię fotki fragm. ze zbliżenia. Żyrandol faktycznie jest b.ładny - to stary, mosiążny żyrandol, który mój tato kupił jakieś 41 lat temu, gdy zaczynali z mamą urządzać własny domek ;) Teraz przeprowadza się razem z nami i wyjątkowo pasuje do nowego pokoju taty :)

http://upload.fototube.pl/pics/2011/03/17/org/b6350dd56bbf32e3aee06fc2d7469a14.jpg

Andżeliko - dziękuję i Tobie za miłe słowa, a zdjęcia łazieneczki będą niebawem - już niemal jedna cała ściana była wczoraj gotowa :) Baaaardzo mi się podoba :)

Edytowane przez monia i marek

Piękny ten żyrandol moniu. Prawdziwe cacuszko :)

A Twój piec jest do schrupania...:lol2:

Bardzo dobrze-moim zdaniem, że nie wstawiłaś tych dwóch kafli ręcznie malowanych.

Kremowe kafle są wystarczająco eleganckie i piękne.

Trzymam kciuki za dalsze super tempo prac;):)

Nooom , fajowo będziesz miała Moniś ... spełniają się twoje marzenia :rolleyes:Miałem nic nie komentować ( Cię nie denerwować )bo mam lekką depresję, ale muszę , bo ja mam tak pokrętną duszę . Więc, wczoraj pan zdun, dzisiaj pan Piotr, jutro zapewne Piotruś , a pojutrze ?????? No i chciałem ci powiedzieć ,że pan Piotr nie zabardzo może się śśkupić :lol2:jak mu tak za plecami stoisz , noo ja bym w każdym bądź razie połowe kafli potłukł :lol:

Nieee, zostanie Pan Piotr :) Notabene bardzo fajny, pracowity i swojski z Niego chłop :) Układanie kafli to nie lada wyczyn, a wydawało by się to bardzo proste. Wbrew pozorom trzeba się dobrze napracować, żeby położyć choć jeden kafel. Stoję więc, patrzę i podziwiam piec i talent Pana Piotra :)

Dzięki, Doctorku - cieszę się, że Ci się podoba :)

AAa to ja wiem że zostanie p.Piotr;) ja raczej chciałem Cie przestrzec, ze zaprzyjaźnianie się ze Panem Zdunem to tak jak zaprzyjaźnianie się z samotnością , Bo wiesz, gdy się zaprzyjażnisz z samotnością ,to ona się w tobie odrazu zakochuje :rolleyes: ps. a tak w sumie to żarty , ale wiem, wiem co myślisz , że nieżle jestem zakręcony pod beretem :lol2:

Dziękuję :)

Miło mi, że się Wam podoba :) Dom wewnątrz powoli zaczyna przypominać dom :) We wtorek powinna być gotowa druga łazienka na dole i płytki w wiatrołapie. Zostanie tylko malowanie i parkiet. Gorsza sprawa z poddaszem - tam nadal stan budowlany. Na szczęście dzisiaj zakończyło się na gotowo szpachlowanie 3 pomieszczeń, co mnie niezwykle cieszy. Jak już pomalujemy, to od razu będzie przyjemniej.