Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mam do Was ogromna prosbe. Czy ktos z Was kupowal w sklepie internetowym e-plytki? Maja tam b. ciekawą oferte cenowo. Przebijaja Opoczno o jakies 30-40%. Chcialabym u nich kupic, ale troche sie boje czy sa wiarygodni, bo wiem jak to jest z kupowaniem przez internet. Az tego co policzylam to musialabym wydac u nich na glazure ok. 5 tys. :-?

Czy moze ktos z Was kupowal w tym sklepie i jakie sa jego doswiadczenia. Bede bardzo wdzieczna za opinie :lol:

• Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam do Was ogromna prosbe. Czy ktos z Was kupowal w sklepie internetowym e-plytki? Maja tam b. ciekawą oferte cenowo. Przebijaja Opoczno o jakies 30-40%. Chcialabym u nich kupic, ale troche sie boje czy sa wiarygodni, bo wiem jak to jest z kupowaniem przez internet. Az tego co policzylam to musialabym wydac u nich na glazure ok. 5 tys. :-?

Czy moze ktos z Was kupowal w tym sklepie i jakie sa jego doswiadczenia. Bede bardzo wdzieczna za opinie :lol:

Eee..tam maja drogo jak cholera.W każdej Castoramie kupisz taniej.

Na początku zaznaczam, że nie jestem w żaden sposób związany z e-plytkami (tzn. tylko jako klient) :)

Moja opinia jest b.dobra: wszystko w terminie, bardzo dobry kontakt (czytają maile i odbierają telefony), zgodnie z zamówieniem, zero uszkodzeń, ceny w/g mnie ok.

Kupowałem u nich dość dużo. Dla mnie najważniejsze było, że mają to co chcę i nie muszę nigdzie jeździć i szukać - oczywiście, jeśli ktoś ma kupę czasu i nie liczy się z kosztami paliwa do samochodu (służbówka ;) ), pewnie znajdzie nieco taniej. Ale myślę, że to tak jak z jeżdżeniem na drugi koniec miasta po 1kg cukru, bo tam taniej o 3gr.

A czy wiesz, ze te płytki które ida np do Castoramy to jest drugi sort, niby pierwszy gatunek, niby to samo,ta sama nazwa co np. w Opocznie a o 3 mm ciensze?!

Ci z e-plytek maja naprawde dobre ceny, tylko jakos nie mam wiary ani zaufania do kupowania przez internet, ale skoro jest pozytywna opinia....

A czy wiesz, ze te płytki które ida np do Castoramy to jest drugi sort, niby pierwszy gatunek, niby to samo,ta sama nazwa co np. w Opocznie a o 3 mm ciensze?!

Ci z e-plytek maja naprawde dobre ceny, tylko jakos nie mam wiary ani zaufania do kupowania przez internet, ale skoro jest pozytywna opinia....

Cieńsze o 3 mm!!! Co Ty piszesz.Takie bzdury wciskaj nieświadomym dalej.

Dla porównania weź pierwszą lepszą kabinę i sprawdź z Leroy czy Castoramą później oceniaj....

Ale bzdury aż szkoda czytać

Płytki z Casto czy z Leroya to dokładnie takie same płytki jak w hurtowniach ale niektóre z nich produkowane są na wyłączność no. jakiś wzór tylko do Casto lub tylko do Leroya.

A co do różnic w jakości to jedna wielka bzdura. Jakość jest taka sama jak w hurtowniach - poprostu markety odbierają najwięcej.

a co do epłytki to jak najbardziej polecam przecież to jednaw metod sprzedaży jednego z największych dystrybutorów płytek w Polsce Glazury Królewskiej dawnego Galakonu z Lublina.

Czy mozecie podac link do tej strony z plytkami. Bo ja tylko widze bialy montaz. Z gory dziekuje !

http://www.eplytki.pl/oferta.php?gru=7&PHPSESSID=f63250f53f3a7486c5d2f0e3da0dea58

Nabieram wielkiej ochoty.

dodaj koszty transportu, ewentualne kłopoty z ilościami i wcale nie jest tak tanio... z płytkami nie jest tak prosto - w sklepie kupisz i jest coś nie tak to jedziesz i wymieniasz, dokupujesz, zwracasz - a tu wiąże sie to z dużymi kosztami.... a po drugie można zabrać wydruk z cenami z epłytki do zwykłego sklepu i przeważnie można dostać cene bardzo podobną

Dla porównania weź pierwszą lepszą kabinę i sprawdź z Leroy czy Castoramą później oceniaj....

Sluchaj,gdybym nie wiedziala tego z pewnego źrodla (od osoby ktora robi wystawki z plytek)w Castoramie i innych marketach, to bym nie pisala. Sam mowil ze plytki ktore tam przychodza to najgorsza jakosc i sa ciensze :evil:

Dzisiaj właśnie dostałem towar z e-płytek. Wszystko w porządku, oczywiscie duzo taniej niz w sklepach z wystawkami i marketach. Kontakt w porządku. Mieli towar na stanie, gdzie największe firmy w Olsztynie mogły mi to sprowadzić w minimum 10 dni. Tu (e-plytki), 4 dnia od zakupu miałem wszystko w chałupie.

Ps. Płytki to Opoczno.

Poziomica coś wiem o tym gdyż ja będę ciagnąc też do Olsztyna.

Odechciało mi się i tutejszych cen i terminów oczekiwania i patrzenia na te pustki w sklepach. :wink:

Dziękuję Ci za ten wpis. I mam pytanko jak oni dostarczają ten towar Kurier ma widlaka do palet.Będę zajmować się tematem gdzieś dopiero za miesiąc dwa dlatego się podpytuję.

pozdr

Dzisiaj właśnie dostałem towar z e-płytek. Wszystko w porządku, oczywiscie duzo taniej niz w sklepach z wystawkami i marketach. Kontakt w porządku. Mieli towar na stanie, gdzie największe firmy w Olsztynie mogły mi to sprowadzić w minimum 10 dni. Tu (e-plytki), 4 dnia od zakupu miałem wszystko w chałupie.

Ps. Płytki to Opoczno.

Dzieki za wpis, to ja chyba sie zdecyduje, chociaz dzisiaj robie ostatnia probe i jade z wydrukiem z e-plytek negocjowac w salonie Opoczna, ciekawa jestem jak im zalezy na kliencie!

Poziomica coś wiem o tym gdyż ja będę ciagnąc też do Olsztyna.

Odechciało mi się i tutejszych cen i terminów oczekiwania i patrzenia na te pustki w sklepach. :wink:

Dziękuję Ci za ten wpis. I mam pytanko jak oni dostarczają ten towar Kurier ma widlaka do palet.Będę zajmować się tematem gdzieś dopiero za miesiąc dwa dlatego się podpytuję.

pozdr

Wprawdzie nie było mnie przy odbiorze, bo miałem szalony dzień, ale odbierała te płytki zaufana osoba. Płytki były na palecie. Zdjęli je chyba widlakiem, bo nie sądzę, żeby było tam dwóch Pudzianów. Paletę nawet mi zostawili ;), której nikt o dziiwo nie chce zgarnąć, choć specjalnie postawiłem przy kontenerze.

Kontakt mailowy był prawidłowy z kurierem również. Zaznaczyłem przy zamówieniu, żeby kurier odezwał się telefonicznie przed dostarczeniem płytek, tak też się stało.

Pozdrowienia

Sluchaj,gdybym nie wiedziala tego z pewnego źrodla (od osoby ktora robi wystawki z plytek)w Castoramie i innych marketach, to bym nie pisala. Sam mowil ze plytki ktore tam przychodza to najgorsza jakosc i sa ciensze :evil:

Nie bardzo rozumiem. Typowa płytka ścienna ma 5-6 mmm. Jakoś ne moge sobie wyobrazic tego, że te w marketach budowlanych sa o 3 mm cieńsze.

• 11 months później...
moje pytanie jest dokładnie takie jak w temacie. czy macie doświadczenia (dobre lub złe) z zakupem wybranych płytek w sklepach internetowych. kusi mnie trochę cena przez nie proponowana ale obawiam się jakości takich płytek. jeżeli ktoś robił takie zakupy to proszę ewentualnie o namiary na sprawdzone sklepy.