Damro 15.02.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ja kupowalam! Plytki kosztowaly niemal 50 zl taniej na metrze niz w sklepie w Katowicach... Przyszly szybciutko, kurierem. Cudne i tanie! Słowem - POLECAM! A gdzie kupowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 16.02.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 a ja nie do końca jestem zadowolony - przyszły po 2 tygodniach (miały być 3-5 dni), przywieziono o jedną paczkę za mało, więc trzeba był oczekać jeszcze kilka dni na tę paczkę, no i niestety nie można zwrócić niewykorzystanego towaru (nawet pełnych nieodpakowanych paczkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.02.2008 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Też kupowałam Wyszło 35/zł mniej na metrze - płytki pierwszy gatunek, zero problemów z jakością, wszystko doszło całe Kupowałam na http://www.plusk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 16.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A ja kupowalam w andbudzie - sprzedaja na allegro, ale to spora firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seweryn_swierk 18.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 polecam http://www.lazienki24.pl kupowałem Tubądzina żadnych zastrzeżeń co do towaru tylko kurier strasznie sapał jak powiedziałem że przed zapłatą będę płytki przeglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja znalazlem sprzedawce na Allegro i zamowilem telefonicznie. I to byl blad. Plytki mialy byc na nastepny tydzien, a termin wydluzyl sie do ponad dwoch tygodni. Podobno zostaly wyslane dzisiaj. Fakt, ze roznica w cenie kolo 30%, ale to nie zwalnia sprzedawcy od wysilku. W moim przypadku sprzedajacy ani razu nie pokusil sie o telefon, by poinformowac o przesuwajacym sie terminie dostawy. Wiecej, dzisiaj musialem przypominac o przeslaniu listu przewozowego. Jednym slowem - zenada i totalna amatorka. Jesli ktos bedzie chcial kupowac u jegomoscia "radcaprawny", to radze dobrze sie zastanowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 18.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 w normalnym salonie też często gęsto trzeba czekać na płytki jak nie mają na magazynie i to nie jest od nich uzależnione,wiem bo sama czekałam prawie 5 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CRISTOBAL 19.02.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam Kupowałem do łazienki i suszarni 3 rodzaje płytek na http://www.e-płytki.pl -trawertyn-przyjechały kurierem ze specyfikacją fakturą potwierdzane przez sprzedawcę emailem i telefonicznie. Bardzo szybko i sprawnie bez kłopotów.Oczywiście wcześniej wybrałem/obejrzałem sobie te płytki w sklepie .Różnica cen w moim przypadku to 10 zł netto na m2 glazury,14 zł na terakocie i 19 zł na 1 szt dekoru na korzyść sklepu internetowego a co najważniejsze dostawa do domu za 100 zł bez proszenia się i zalatwiania transportu Jak będę kupowal do garażu to też wezmę sobie od nich Pozdr Cristobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 19.02.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 kupiłam w andbudzie, płytki dekory oraz małe o nietypowym wymiarze, przyjechały na drugi dzień, cena super u siebie czekałabym 8tygodni, andbud miał na stanie gorzej ze zwrotami, sama oddałam 40% płytek z lokalnego sklepu, wolę nie myśleć co by było gdybym chciała oddać 10paczek po 40kg płytek gresowych 40x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 20.02.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 zaś ja nie jestem zadowolona z http://www.lazienki24.pl Nie wywiązali sie z terminu, musiałam po kilka razy do nich wydzwaniać, żeby zapytac co z moim zamowieniem i na jakim jest etapie. Po czym okazało sie ze brakuje kilku jakis tam dekorów i wstrzymali mi z tego powodu całą dostawę - nie ustalając ze mną co w takim wypadku zrobić. Kiedy przyszły to i tak okazało sie ze tych dekorów na które czekałam nie było, choc na fakturze jak najbardziej były ujete . Jako ze suma summarum cena i tak była atrakcyjna nie wykłócałam sie o te dekory....zreszta jak udowodnic ze ich nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys74 20.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam.Poprzez neta kupowałem płytki Polerowane Nowej Gali.Cena za metr kw. obowiązująca wszędzie na śląsku to ponad 130 zł za 40x40 SL02 Gat.1Płytki przyjechały z Piotrkowa.Sprzedawca ogłasza się na Allegro natomiast ja kupowałem poza.Kupowałem 50 mkw tych powyżej i 10 mkw. 30x60 Sl06. Płacąc wraz z transportem 6000 zł zaoszczędziłem ok. 3000 zl. Wszystko zapakowane perfekcyjnie na paletach.Oczywiście w jednym odcieniu ,sorcie i kalibracji co zrozumiałe. Wadą był czas oczekiwania ponad tydzień ze względu na braki tych 30x60.Biorąc pod uwagę Fakt kupowania przeze mnie praktycznie wszystkiego przez internet nie miałem jakiś specjalnych obaw.Transport z Piotrkowa kurierem 300zł oczywiście z rozładunkiem palet. Ewentualne namiary Firmy mogę dać na maila.pozdrawiam.krzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.02.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam. Poprzez neta kupowałem płytki Polerowane Nowej Gali.Cena za metr kw. obowiązująca wszędzie na śląsku to ponad 130 zł za 40x40 SL02 Gat.1 Płytki przyjechały z Piotrkowa.Sprzedawca ogłasza się na Allegro natomiast ja kupowałem poza.Kupowałem 50 mkw tych powyżej i 10 mkw. 30x60 Sl06. Płacąc wraz z transportem 6000 zł zaoszczędziłem ok. 3000 zl. Wszystko zapakowane perfekcyjnie na paletach.Oczywiście w jednym odcieniu ,sorcie i kalibracji co zrozumiałe. Wadą był czas oczekiwania ponad tydzień ze względu na braki tych 30x60. Biorąc pod uwagę Fakt kupowania przeze mnie praktycznie wszystkiego przez internet nie miałem jakiś specjalnych obaw. Transport z Piotrkowa kurierem 300zł oczywiście z rozładunkiem palet. to ja bardzo poproszę i dziękuję Ewentualne namiary Firmy mogę dać na maila. pozdrawiam. krzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 28.02.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Kupiłam na eplytki. Wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 28.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ja mam zamiar kupic ze strony plytki24.pl bo wyszły najtaniej ciekawe jak bedzie z dostawa...i czy przyjdą całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohmerland 16.07.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 sklep z płytkami w internecie to ekstrawagancja ale naprawdę warto u nich kupić. mają dużo towaru i niskie ceny. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 16.07.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 To ja jeszcze dodam, że warto jednak poszukać w hurtowniach na miejscu. Nam udało się wynegocjować niższe ceny niż w e-płytkach i to z dowozem na budowę w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohmerland 16.07.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 może i tak ale nic mnie tak nie wkurza jak bieganie po sklepach i proszenie żeby ktoś spuścił stówe czy dwie przy zamówieniu za 10 tys. a w eplytkach masz czarno na białym tyle towar tyle transport i bez ruszania się z domu. wygodnie i szybko po prostu. oczywiście jak ktoś lubi chodzic po sklepach to sklep internetowy nie dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 16.07.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 może i tak ale nic mnie tak nie wkurza jak bieganie po sklepach i proszenie żeby ktoś spuścił stówe czy dwie przy zamówieniu za 10 tys. a w eplytkach masz czarno na białym tyle towar tyle transport i bez ruszania się z domu. wygodnie i szybko po prostu. oczywiście jak ktoś lubi chodzic po sklepach to sklep internetowy nie dla niego Nie prosiłem się Powiedziałem że chcę tych 100 m2 i dodatkowo najtańszych z wyprzedaży 160 m2, zeszli z ceny nawet tych wyprzedawanych Zresztą nie da się kupić (chyba) płytek przez net nie widząc ich wcześniej na własne oczy Przynajmniej ja bym się nie odważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashca 16.07.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ja kupowałam płytki na plytki24.pl. Ogólnie jestem zadowolana, wyszły mnie około 1 tys. zł taniej niż zapłaciłabym w lokalnym sklepie z płytkami. Niestety zdażyła mi się też paczka z ukruszonym rogiem płytki (być może przy ściąganiu palet się ukruszyły).Nie wiem jak wyglądała by reklamacja, gdyż płytkarz zużył je na miejsca gdzie docinał płytki, ale ogólnie polecam sklepy internetowe z płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohmerland 16.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 to ja kochany nie ta liga jestem przy blisko 300 m2 płytek nic dziwnego że Ci każdy zejdzie z ceny(eplytki pewnie też). ja mam mniejszy metraż to i negocjacji nie było ) ale zawsze można zapytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts