Żółtodziób 12.04.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam Mam na mojej działce kilka kilkunstoletnich "samosiejek". Czy ktoś może mi podać link do strony zawierającej info kiedy i jakie drzewa mozna wycinać bez ponoszenia "finansowych"konsekwencji. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 12.04.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Owocowe a pozostałe do 5 lat Więcej masz tuhttp://www.muratordom.pl/6926_4084.htmhttp://niezapominajka.home.pl/index.php?page=interpretacje#drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żółtodziób 13.04.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Owocowe a pozostałe do 5 lat Więcej masz tu http://www.muratordom.pl/6926_4084.htm http://niezapominajka.home.pl/index.php?page=interpretacje#drzewa dzięki, teraz wszystko jasne. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester 1 18.09.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam,jak najskuteczniej pozbyć sie drzewa (lipa) aby uschło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kef 18.09.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Pewnie stara i piękna lipa... Ja do tego ręki nie przyłożę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 18.09.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Pewnie stara i piękna lipa... Ja do tego ręki nie przyłożę !!! Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 18.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 mnie ostatnio zdradził sposób majster ale uważam to za barbarzyństwo - już lepiej ściąć. Idź do gminy, złóż podanie, podaj powód i tnij.A jeśli nie masz dobrego powodu, to je polub albo i pokochaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kef 18.09.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 mnie ostatnio zdradził sposób majster ale uważam to za barbarzyństwo - już lepiej ściąć. Idź do gminy, złóż podanie, podaj powód i tnij. A jeśli nie masz dobrego powodu, to je polub albo i pokochaj. Tak, tak pokochaj drzewo !!! Nie rób niczego nierozważnie. Kto wie może kiedyś wybudujesz na nim dziecku domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juurrek2 18.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 podanie do gminy --potem komisja ---decyzja pozytywna--opłata 20 zł--wycięcie .Na drzewa do lat 5 podania nie piszemy--wycinamy,zgodnie z prawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juurrek2 18.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 podanie do gminy --potem komisja ---decyzja pozytywna--opłata 20 zł--wycięcie .Na drzewa do lat 5 podania nie piszemy--wycinamy,zgodnie z prawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman2 18.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 na tym forum takich pytań się nie zadaje.Idź do gminy i tam zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 19.09.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Działać zgodnie z prawem, wystšpić o pozwolenie.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 28.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 podanie do gminy --potem komisja ---decyzja pozytywna--opłata 20 zł--wycięcie .Na drzewa do lat 5 podania nie piszemy--wycinamy,zgodnie z prawem. Ja nie płaciłem grosza, a komisja była 1-osobowa - pani z urzędu poprosiła, żebym ją zawiózł na działkę, obejrzała i dała pozwolenie na kilka pochyłych klonojesionów i brzozę w obrębie budynku. Ponieaż klon jesionolistny to taki quasi chwast - nie robiła żadnych problemów ale juz na drzewa szlachetne trzeba mieć dobre uzasadnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 28.09.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czester1, wstydziłbyś się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam, jak najskuteczniej pozbyć sie drzewa (lipa) aby uschło?? przywiez do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A jak juz to drzewo zetniesz to wejdź na te portal, i tam to drewno sprzedaj, tylko weź dobra cene. http://www.fishing.pl/ Z drewna lipowego robi sie doskonałe woblery ( imitacje rybek) powyższy tekst jest w 100% powazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocny8 28.09.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 witamPoczytaj sobie kolego Kochanowskiego i może pójdziesz po rozum do głowy, albo jesteś prowokatorem / to teraz bardzo modne/, albo na prawdę coś z tobą nie tak.Jeżeli za duża to można w ramach cięć pielęgnacxyjnych dostosować koronę do potrzeb i możliwości działki i domu. W lecie, kiedy tysiące owadów / pszczoły też/ będą robiły nastrój zrozumiesz co byś narobił.Słusznie koleżeństwo pisze, że na tym forum takich pytań nawet nie wypada zadawać. Drzewa owocowe niezależnie od wieku nie podlegają żadnej ochronie i możesz sobie je wyciąć wszystkie.Niezależnie i tak Ciebie i koleżeństwo pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester 1 28.09.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czester1, wstydziłbyś się!! poważnie ................... przywiez do mnie pocięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocny8 29.09.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 WITAMZOBACZCIE PAŃSTWO JAKĄ PRYWATNĄ KORESPONDENCJĘ WYSYŁAJĄ NIEKTÓRZY MIŁOŚNICY PRZYRODYOd : czester 1 Do : mocny8 Wysłany : Czw, 28 Wrzesień 2006 16:43 Temat : Re: lipa Witam, bzdury piszesz ze sie płakać chcc a na lipe już znalazłem spsób i pieknie żółknie a jeżeli masz ochote żyć w gaju to sobie wybuduj dom w lesie pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.09.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 przywiez do mnie pocięte moze byc pociete, mam kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts