Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt SŁODKI pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

Cześć Baca303,

Stan domu prawie taki jak naszego:) My jesteśmy na etapie więźby dachowej :)

Chętnie się wymienię doświadczeniami re-lokalizacji ścian działowych :)

Pozdrawiam,

dziona

Hi Dziona

Teraz jestem na etapie budowy pietra a za kilka tyg. ruszam z więzbą dachową.

Jesli chodzi o dzialówki to na górze rezygnuje z jednej lazienki i robie czwarty pokój.

Przy okazji, jak robili mi strop nad parterem to ludzie ktorzy mi budowali nazwali ten dom bunkrem -:)

Stali co nie miara, podciagi ,naciagi + wieniec, glowa boli. Ale jak zobaczyłem 2 belki stropowe 20x30 to zrozumialem poco to wszystko-:)

Moze jakos sie skontaktujemy, jestes z wawy?

Baca

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Hej,

Jak idzie budowa SLODKIEGI ?

My zaczynamy w połowie lipca, zamierzamy w tym roku zrobić SS Zamkniety.

Też buduję Słodki po paru przeróbkach. Warszawa Bemowo. Dzisiaj zaczynamy więźbę:-)

Chętnie dołączę do wymiany doświadczeń - jeśli mnie przyjmiecie:rolleyes:

A może założycie Dzienniki Budowy - będzie łatwiej korespondować?

Powodzenia!

Dobrze idzie:)

Zapraszam do Dziennika - tam jest opis naszej budowy!

hej,

A takie mam pytanie, czy musiałaś może zrobić PROJEKT CZASOWEJ ZMIANY ORGANIZACJI RUCHU, do przyłącza prądu i wody ? Taki koszmar nam się przytrafił na końcówkę załatwiania formalności i cięzko go ugryźć ;) Mamy działkę przy - co prawda szutrowej - ale gminnej drodze, a nie prywatnej, więc formalności zakrawają niemalże o procedury budowania ronda na Marszłakowskiej ....

• 2 months później...

Witaj emiranda,

My jesteśmy dopiero na etapie zakupu projektu, ale zanim go dokonamy chcielibyśmy rozwiać pewne wątpliwości z projektem Słodki, który spełnia prawie wszystkie moje oczekiwania, prawie nie znaczy wszystkie. Planujemy budowę w okolicy Warszawy, a Wy gdzie budowaliście?

Pozdrawiam

Witaj Balbina200,

Jestem pierwszy raz na tym forum i próbuję nawiązać kontakt z osobami, które aktualnie budują lub już mieszkają w Słodkim z pracowni MgProjekt o którym my właśnie myślimy i zamierzamy zrealizować w okolicy Warszawy. Projektu jeszcze nie zakupiliśmy, bo mam wątpliwości dotyczące piętra (łazienek, braku pralni oraz

zbyt małej garderoby - a może wcale niepotrzebna większa?) Czy podzielisz się uwagami i komentarzem ? Co zrobiłaś ze stopniem między salonem a pokojem na dole? Margo7 i emiranda - odezwijcie się również. Dziękuje i pozdrawiam

• 6 months później...
  • 3 months później...
  • 9 months później...
  • 10 months później...
  • 3 months później...