Baca303 09.04.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Cześć Baca303, Stan domu prawie taki jak naszego:) My jesteśmy na etapie więźby dachowej Chętnie się wymienię doświadczeniami re-lokalizacji ścian działowych Pozdrawiam, dziona Hi Dziona Teraz jestem na etapie budowy pietra a za kilka tyg. ruszam z więzbą dachową. Jesli chodzi o dzialówki to na górze rezygnuje z jednej lazienki i robie czwarty pokój. Przy okazji, jak robili mi strop nad parterem to ludzie ktorzy mi budowali nazwali ten dom bunkrem - Stali co nie miara, podciagi ,naciagi + wieniec, glowa boli. Ale jak zobaczyłem 2 belki stropowe 20x30 to zrozumialem poco to wszystko- Moze jakos sie skontaktujemy, jestes z wawy? Baca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.04.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Też buduję Słodki po paru przeróbkach. Warszawa Bemowo. Dzisiaj zaczynamy więźbę Chętnie dołączę do wymiany doświadczeń - jeśli mnie przyjmiecie:rolleyes: A może założycie Dzienniki Budowy - będzie łatwiej korespondować? Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziona 16.04.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Hi Dziona Moze jakos sie skontaktujemy, jestes z wawy? Baca Info poszlo na priv do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 04.06.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Hej, Jak idzie budowa SLODKIEGI ? My zaczynamy w połowie lipca, zamierzamy w tym roku zrobić SS Zamkniety. Też buduję Słodki po paru przeróbkach. Warszawa Bemowo. Dzisiaj zaczynamy więźbę Chętnie dołączę do wymiany doświadczeń - jeśli mnie przyjmiecie:rolleyes: A może założycie Dzienniki Budowy - będzie łatwiej korespondować? Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 05.06.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Dobrze idzie:)Zapraszam do Dziennika - tam jest opis naszej budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 09.06.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dobrze idzie:) Zapraszam do Dziennika - tam jest opis naszej budowy! hej, A takie mam pytanie, czy musiałaś może zrobić PROJEKT CZASOWEJ ZMIANY ORGANIZACJI RUCHU, do przyłącza prądu i wody ? Taki koszmar nam się przytrafił na końcówkę załatwiania formalności i cięzko go ugryźć Mamy działkę przy - co prawda szutrowej - ale gminnej drodze, a nie prywatnej, więc formalności zakrawają niemalże o procedury budowania ronda na Marszłakowskiej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Jeszcze tego nie ruszyłam...Ale prąd będzie nam podłączała firma od RWE Stoen (chyba) - robili nam projekt i wydaje mi się, że mają ustawić skrzynkę, więc mi to odpadnie.Ale z wodą i kanalizą to z tego co wiem - tak:( Tak trzeba będzie zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
captiva 22.08.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witaj emiranda, My jesteśmy dopiero na etapie zakupu projektu, ale zanim go dokonamy chcielibyśmy rozwiać pewne wątpliwości z projektem Słodki, który spełnia prawie wszystkie moje oczekiwania, prawie nie znaczy wszystkie. Planujemy budowę w okolicy Warszawy, a Wy gdzie budowaliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
captiva 22.08.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witaj Balbina200, Jestem pierwszy raz na tym forum i próbuję nawiązać kontakt z osobami, które aktualnie budują lub już mieszkają w Słodkim z pracowni MgProjekt o którym my właśnie myślimy i zamierzamy zrealizować w okolicy Warszawy. Projektu jeszcze nie zakupiliśmy, bo mam wątpliwości dotyczące piętra (łazienek, braku pralni orazzbyt małej garderoby - a może wcale niepotrzebna większa?) Czy podzielisz się uwagami i komentarzem ? Co zrobiłaś ze stopniem między salonem a pokojem na dole? Margo7 i emiranda - odezwijcie się również. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtal 13.03.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Pozostaje dopisać się do listy Ten rok minie pod znakiem, mam nadzięję, "Słodkiej budowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.03.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Pozostaje dopisać się do listy Ten rok minie pod znakiem, mam nadzięję, "Słodkiej budowy" No to witam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobiasz21 06.07.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 1. garderoba nie wiem czy potrzebna wieksza po co? wystarczy na ubrania wierzchnie i obuwie2. A brak prealni rzeczywiscie moze doskwierać, moze zrezygnowac w łazience z prysznica zostawic kibelek i zrobic pralnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliz 10.04.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 witam ,od trzech lat budujemy słodki , jestesmy na finiszu , wprowadziliśmy kilka zmian do projektu . Chętnie odpowiem na wszelkie pytania . My od razu wiedzieliśmy , że chcemy dom bez skosów . jesteśmy zachwyceni efektem , nie zamienilibyśmy go na żaden inny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszslodki 26.02.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witajcie, my także wybraliśmy słodkiego. Zaraz zaczynamy budowę także wprowadziliśmy kilka zmian w oknach, nieco zmieniamy piętro ale nie są drastyczne zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam nowych budowniczych Słodkiego Poprosimy o założnie swojego wątku http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?24-Galeria-zdj%C4%99%C4%87-dom%C3%B3w-Forumowicz%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.06.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 inspiracje wnetrza:http://www.budujemydom.pl/reportaze/18818-nowoczesna-willa-z-pelnym-pietrem-za-1-200-000-zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts