Jacek5 22.02.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Proszę o zdjęcia z realizacji Domu w truskawkach2 z Archonu.Buduje dom w okolicach Gniezna -może ktoś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek5 05.03.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Czy naprawdę nikt nie buduje w okolicach Gniezna.Może to być do 100 km w każą strone.Odezwijcie sie.Najbardziej interesują mnie zdjecia z wnetrz- a szczególnie jaka jest realna wielkośc pokoi na górze.Może ktoś się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 06.03.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 To chyba dość nowy projekt dlatego nikt go jeszcze pewnie nie wybudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek5 07.03.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Projekt nie jest nowy,bo jeśli się nie mylę to z 2005r. Niestety w mojej okolicy trudno gdzieś go spotkać,a szkoda bo dobrze jest zobaczyć w rzeczywistości jak wygląda. Zaczeliśmy go budować i wydaje mi się mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 07.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A mi się wydaje, że nowy bo jak szukałem rok temu to nie pamiętam żeby był taki projekt. Ale może był??? Z moim projektem jest tak samo nikt go w okolicy nie buduje najbliżej mam do Poznania a to jakieś 200km.Zyczę powodzenia, może znajdzie się ktoś kto buduje dom w truskawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam My budujemy Truskawki 2 -dach dwuspadowy. Projekt bardzo mi się podoba, jedyna zmiana, jaką teraz mogłabym zrobić to poszerzenie domu o jakiś metr. I tyle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek5 10.03.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Cię Wiolasz.Czytałam juz wcześniej twój dziennik i bardzo mi sie podobł.Szkoda że budujesz sie tak daleko.Mogłabyś napisać coś o wielkości pokoi na górze ,to mnie najbardziej teraz nurtuje.Nie wiem czy nie połączyć na górze pokoików nad kuchnia i szlonem.Miały to być dziecinne,ale teraz wydaje mi się że troche małe.Jak teraz to widzę to też brakuje mi tego metra.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Czy widziałeś projekt poddasza w wersji z dachem czterospadowym? Mamy identycznie, tzn. zlikwidowaliśmy pokój pośrodku (ten centralnie nad wykuszem) i teraz obecny rozkład jest super: Przestronny, ustawny. Ten pokoik nad kuchnią jest najmniejszy...ale też myślę, że większy niż mój mały pokój w bloku. Myślę, że wielkość pokoi jest (dla mnie) w sam raz. Ten metr brakuje mi tylko gdy wchodzę do małej łazienki na dole i kiedy myślę o przedpokoju. Ale to już kwestia umeblowania i oświetlenia teraz bo nic już nie zmienię. Lubię go już takim jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek5 10.03.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Rzeczywiście warto to przemysleć,ale czy nie jest zaciemno?czy dodaliście okna dachowe?W moim projekcie dodaliśmy piwnicę pod polową domu,więc pom.gospodarcze będzie w piwnicy,a tym samym powiekszy sie łazienka na dole.Na górze wejście do garderoby ma być z korytarza.Wyjście na taras będzie z tyłu domu i powiększyliśmy okno w kuchni.Mam nadzieje że będzie to funkcjonalne w zyciu codziennym.Przedemna jeszcze długa droga aby zamieszkać w swoim domu i mam nadzieje że tez go polubie-bo narazie mam ciagle jakies zastrzeżenia.pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witamnie dodawaliśmy okien dachowych. Jakoś nie widzieliśmy potrzeby.1) wejście do garderoby faktycznie lepiej z korytarza- tak mamy i tak bardziej mi się podoba.2) widziałam gdzieś na zdjęciach wyjście na taras z tyłu domu i, przyznam się, nie podobało mi się wogle. 3) gdybym chciała powiększyć okno w kuchni, musiałabym powiększyć je w kotłowni. To nie bardzo , bo w kotłowni zależało nam na miejscu przy ścianie do wykorzystania. POza tym więcej światła jest z okna 90-tki niż ze 120-tki ale z poprzeczkami. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 24.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Czy mogłabym prosić kogoś budującego dom wg tego projektu o zaprezentowanie zdjęć salonu? Głównie o wykusz mi chodzi. Zastanawiam się czy możliwe by było przerobienie frontu domu, zamiana tego trójkąta nad drzwiami na zwykłą lukarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Mecia, dla Ciebiehttp://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/DSCF9217.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuracja 02.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Oczywiście że można. Ja w swoim projekcie zmieniłem na lukarnę.Przeniosłem też łazienkę na piętrze na miejsce garderoby, a pod lukarną będe miał pralnię... lub moze bibliotekę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ooo Kuracja, a zakładasz może dziennik ze zdjęciami?Chętnie pooglądałabym inne wnętrza domu w truskawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuracja 04.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witaj Na zdjęcia wnętrz to jeszcze trochę poczekasz, bo dopiero zaczynam budowę. Mogę ewentualnie wrzucić plan 1 piętra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A masz zmiany jakieś? Czy zgodnie z planem robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuracja 04.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 sporo zmian Na parterze: taras tylko od elewacji południowej ( u nas to część domu z wykuszem ) wyjście na taras przeniesione z elewacji bocznej na południową. drzwi do kotłowni z zewnątrz. Na piętrze: pokoje na górze tak jak u Ciebie dwa na jednej stronie z wyjściami na taras na wykuszu. Łazienka przeniesiona w miejsce gdzie była garderoba a w miejsce łazienki będzie pralnia lub biblioteczka. Jeszcze nie wiem trzeci pokój będzie na razie stryszkiem. zamiast pudełka z okrągłym oknem będzie lukarna z balkonem . na bocznych elewacjach zlikwidowaliśmy balkony i zamiast drzwi są tam okna. To chyba tyle. Są to zmiany mało lub zupełnie nie ingerujace w konstrukcje domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Załóż dziennik, mówie Ci. Przyda Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuracja 04.03.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 WitajCoś takiego będzie na piętrze http://img718.imageshack.us/i/truskawka1p.jpg/ daję odnośnik, bo nie wiem, jak wkleić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnieciuch 12.07.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Przepraszam za odkop, ale interesują mnie zdjęcia wykończenia i przeróbek domu w truskawkach, gdyby ktoś mógłby mi wysłać na gnieciuch [email protected] lub pw byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts