burifanek 01.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Burifanek ,no ale zdradź jaka to mieścina obok WATERFORD.Często jeżdzę w tamtym kierunku. Moze nawet kiedyś spotkaliśmy się gdzieś przypadkowo Zdradzą,zdradzę to Kilkenny może nie tak blisko Waterford ale najbliżej do jednego z większych miast a kto wie czy nie spotkaliśmy się kiedyś przypadowo świat jest naprawdę bardzo mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 04.11.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 hmmm...to chyba pogoda lekko się s...iła.U Was też tak leje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 04.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 hmmm...to chyba pogoda lekko się s...iła.U Was też tak leje? Mało tego że leje to jeszcze wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 05.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 oj pogoda juz niefajna.bee i feee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.11.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 oj pogoda juz niefajna.bee i feee ja tam wole ze wieje i leje .....nie lubie odsniezac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 06.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 hmmm.....nie sądziłem że kiedykolwiek to powiem - jak widzę też ten deszcz i czuję wiatr na plecach TO TęSKNIę ZA śNIEGIEM .Naprawdę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 09.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A ja lubię deszcz - porządny płaszcz i odpowiednie obuwie (czytaj: kalosze, tudzież wellies) i w drogę. Natomiast to czego nie moge "zdzierrzyć" to wiatrzycho...brryyy.. Dziś dzwoniłam do domu i dziennik budowy zakupiony, ostemplowany, podpisany i przyniesiony do domu! Teraz czekam na info od naszej kierowniczki budowy w sprawie ilości drewna na dach, ponieważ planujemy zamówić już teraz. PS Jestem nowicjuszem na FM i proszę o wskazówkę: jak uruchomić multicytowanie? Gdzie kliknąć by zacytować w jednej odpowiedzi, posty różnych forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 09.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A ja lubię deszcz - porządny płaszcz i odpowiednie obuwie (czytaj: kalosze, tudzież wellies) i w drogę. Natomiast to czego nie moge "zdzierrzyć" to wiatrzycho...brryyy.. Dziś dzwoniłam do domu i dziennik budowy zakupiony, ostemplowany, podpisany i przyniesiony do domu! Teraz czekam na info od naszej kierowniczki budowy w sprawie ilości drewna na dach, ponieważ planujemy zamówić już teraz. PS Jestem nowicjuszem na FM i proszę o wskazówkę: jak uruchomić multicytowanie? Gdzie kliknąć by zacytować w jednej odpowiedzi, posty różnych forumowiczów? Po prawej u góry w rogu każdego postu masz żółte Cytuj to przyciskasz i już post jest zacytowany ale jak cytować więcej po kolei to sama nie wiem jeszcze do tego nie doszłam Witam i życzę powodzenia w dalszych zmaganiach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 09.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witamy.Na tym forum nie ma Multi-cytowania, w ogóle mało tu przydatnych funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzisiaj nie wieje A ja nie wiem jak ludzie robia, ze cytuja cos z dziennika w komentarzach...znaczy przenosza to pomiedzy watkami sierota opluta jestem w tych sprawach Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 10.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Po prawej u góry w rogu każdego postu masz żółte Cytuj to przyciskasz i już post jest zacytowany ale jak cytować więcej po kolei to sama nie wiem jeszcze do tego nie doszłam Witam i życzę powodzenia w dalszych zmaganiach budowlanych Dziękuję za odpowiedź! I tym miejscu przydałoby się zacytować też ktośka i mayadaski i też mi podziękować Próbowałam szukać info na temat wielocytowania, ale o tym cisza w FAQ. Podobnie wkurza mnie, że nie wiem jak zobaczyć wątki w których coś się skrobnęło (jest tylko opcja zaobacz soje posty) albo po prostu chce się je subskrybować i mieć w jednym miejscu (poza zakładkami/ulubionym). Czy ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 10.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Po prawej u góry w rogu każdego postu masz żółte Cytuj to przyciskasz i już post jest zacytowany ale jak cytować więcej po kolei to sama nie wiem jeszcze do tego nie doszłam Witam i życzę powodzenia w dalszych zmaganiach budowlanych Dziękuję za odpowiedź! I tym miejscu przydałoby się zacytować też ktośka i mayadaski i też mi podziękować Próbowałam szukać info na temat wielocytowania, ale o tym cisza w FAQ. Podobnie wkurza mnie, że nie wiem jak zobaczyć wątki w których coś się skrobnęło (jest tylko opcja zaobacz soje posty) albo po prostu chce się je subskrybować i mieć w jednym miejscu (poza zakładkami/ulubionym). Czy ktoś coś wie? Nie da się, bo to forum muratora masz tylko swoje posty, tam są wątki w których coś się pisało, a pozostałe, które "śledzisz", są śledzone i tylko czasem jest szansa, że się dostanie powiadomienie na emaila, ale tylko czasem Ogólnie denerwowało mnie to wszystko, ale dałem sobie już spokój. Dzisiaj nie wieje A ja nie wiem jak ludzie robia, ze cytuja cos z dziennika w komentarzach...znaczy przenosza to pomiedzy watkami sierota opluta jestem w tych sprawach Maja bierzesz cytuj w dzienniku, ale nie wysyłasz, tylko zaznaczasz wszystko i "kopiuj", później otwierasz "odpowiedz" w komentarzach i "wklejasz". Takim sposobem masz cytat i możesz tak xxx razy. W razie pytań chętnie pomogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ktosiek!! Dzieki Ci o Oswiecony!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 10.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ktosiek!! Dzieki Ci o Oswiecony!! Maja Ja też przyłączam się do podziękowań bo kilka naraz to nie wiedziałam jak cytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 10.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Mam wieloletnią praktykę na początku też się gubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 12.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 WitamWiem ze to nie jest miejsce na tego typu rzeczy,ale mam pytanie : nie chce ktos odkupić biletu na 26 grudnia cork -katowice(wizzair) a powrót 5 stycznia kraków-shannon (ryanair) Własnie sie dzisiaj dowiedziałem że nie jednak nie dostanę urlopu....,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 12.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam Wiem ze to nie jest miejsce na tego typu rzeczy,ale mam pytanie : nie chce ktos odkupić biletu na 26 grudnia cork -katowice(wizzair) a powrót 5 stycznia kraków-shannon (ryanair) Własnie sie dzisiaj dowiedziałem że nie jednak nie dostanę urlopu....,. Oj to współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salome80 15.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witam Temat Irlandii jakże mi bliski... Piszę już z drugiej strony. Po 2 latach spędzonych w Galway wróciliśmy z mężem i synkiem do Polski. Na wiosne ruszamy z budową. Pozdrawiam wszystkich emigrantów z Zielonej Wyspy, która na zawsze pozostanie w moim sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 17.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam Temat Irlandii jakże mi bliski... Piszę już z drugiej strony. Po 2 latach spędzonych w Galway wróciliśmy z mężem i synkiem do Polski. Na wiosne ruszamy z budową. Pozdrawiam wszystkich emigrantów z Zielonej Wyspy, która na zawsze pozostanie w moim sercu Witaj! Więc jak to jest już być "po drugiej stronie (mocy)"? Powodzenia w budowaniu życzę, my również ruszamy na wiosnę. Założenie pierwotne było podobne do Waszego - małutki, skromny domeczek, ale jak zaczęliśmy rysować z panią architekt projekt to musieliśmy sporo ciąć, wkoncu stanęło na ok.130m użytkowej;) Ach i jeszcze cierpliwości życzę w przetrwaniu wiosny, bo nam się dłuży okropnie. Póki co odwiedzamy carboot sales i wyszukujemy pierdółki, ostatni nabytek to zupełnie nowa bateria do kuchni za całe 10 euro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salome80 17.12.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witaj! Więc jak to jest już być "po drugiej stronie (mocy)"? Narazie ok, byłoby jeszcze lepiej gdyby już na swoim... Do Irlandii zawsze pozostanie sentyment, tęsknota za miejscami, niektórymi ludźmi, przeżytymi tam chwilami ale zrozumieliśmy że nasze miejsce jest tutaj, czyli w Polsce. Oczywiście to sprawa bardzo indywidualna i rozumiem też ludzi, którzy nie chcą wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts