aka-jonek 27.07.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Tak to oczywiście orzech - mam nadzieję, że najbardziej orzechowy z (plastikowych) orzechów. Na szczęście mamy to za sobą, pozostają jeszcze drzwi i brama garażowa, ale to późną jesienią, po wylewkach. Ale widziałam, że Tobie też super idzie . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 27.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Ja z naszych postępów jestem zadowolony Mieścimy się w założeniach Robiliście już może jakieś przymarki do bramy garażowej? Zaczynam powoli zgłębiać ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 28.07.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Okna bardzo ładne. Jaki kolor mają w środku? Ja bym chciała też brąz w srodku, ale nie wiem, czy nie będzie za ciemno. Wszyscy znajomi, co mają okna brąz zewnątrz w środku mają białe. Musiałabym je widzieć na żywo.Ta kwota 207 tys to działka jest w nią wliczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.07.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Okna bardzo ładne, do tego jeszcze z roletami, to jest to!! można wiedzieć jakiej firmy są te okna?? A co do opadów to u nas także ostatnio ulewy dały nieźle popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.07.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Robiliście już może jakieś przymarki do bramy garażowej? Zaczynam powoli zgłębiać ten temat... My bramę garażową i drzwi zostawiliśmy na późną jesień, gdzieś tam po wylewkach. Narazie użytkujemy te zrobione (solidne) przez jonka. W związku z tym nie szukamy specjalnie, ale mamy wycenę z firmy Isofas Zabrze (robią rolety dla Oknoplastu) na kwotę 5tyś. z montażem (sterowanie automatyczne). Ale tak jak pisałam, narazie to zostawiamy. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.07.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Dzięki Marnka i już odpowiadam. Okna wzięliśmy w dwustronnej okleinie orzech, narazie jest dość ciemno, ale to dlatego, że ściany są surowe i nie ma choćby tynków. Oglądamy takie okna u znajomych, którzy na dniach będą się przeprowadzać i bardzo nam się podobają. Ważne jest żeby okna były dość duże to i światła będzie więcej. Oto okna od wewnątrz, jeszcze niestety częściowo zafoliowane http://images27.fotosik.pl/255/d42750c89374fbf7.jpg http://images32.fotosik.pl/327/65fa176ad12b0442.jpg Niestety Marnika ta kwota to tylko koszty budowy , ale należy uwzględnić u nas kategorię szkód górniczych (III), a w związku z tym zbrojenia jak do bunkra... i koszt stali i betonu. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.07.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Okna bardzo ładne, do tego jeszcze z roletami, to jest to!! można wiedzieć jakiej firmy są te okna? Dzięki ! Okna są z Oknoplastu Kraków, profil prosty - koncept z brązową uszczelką (to było dla mnie ważne ). aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 29.07.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Dzięki aka. Jak my będziemy na etapie okien to Wy już pewnie będziecie mieszkać- wpadnę na kawkę i luknę jak to wygląda w realu . Żartuję oczywiście. Mam za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.07.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Marnika wcale nie masz za daleko, my jeździmy czasem do Pilchowic, a to chyba już nie daleko do Ciebie? Więc odwrotnie też będzie blisko - zapraszamy !!! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 31.07.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Aka wszystkiego naj, naj, naj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://images33.fotosik.pl/334/0f8cb44a6d1f3f89.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 31.07.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzięki TomKa !Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Nieco spóźnione ale szczere gratulacje z okazji jubileuszu na forum Co do kasy to doskonale was rozumie, ja dopiero zaczynam a już wydaje mi się, że kasa idzie jak woda. Ile będziecie mieli punktów do centralnego odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.08.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzięki naLeśnikNasz odkurzacz ma po dwa gniazda na parterze i poddaszu i wyjścia pod szufelki w kuchni i wiatrołapie.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Aka, fajnie mieć już okna, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.08.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No super! Ale ja bardzo necierpliwa jestem i chciałabym już mieć takie piękne paski u dzieci w pokojach . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 dzień dobry....witam niedzielnie... ...i przyszłam pogratulkować instalacji odkurzaczowej.....i szanownego montera....oj nie każdy by chciał siedzieć do 3 w nocy...oj nie każdy... ale za to pewnie każdy lubi żywiec... postępy są i to jest najważniejsze.... buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 10.08.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 ale za to pewnie każdy lubi żywiec... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.08.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ale za to pewnie każdy lubi żywiec... aka ja też, zresztą jak się urodziło kolo browaru nie wypada pic innego piwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.08.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 naLeśnik - TEŻ PRAWDA . Czy Ty przypadkiem nie jesteś GÓRAL? aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.08.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 naLeśnik - TEŻ PRAWDA . Czy Ty przypadkiem nie jesteś GÓRAL? aka teraz chyba niskopienny , ale 20-latek mieszkałem w Beskidzie Żywieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts