Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hhihi tylko u mnie glazurnik od listopada czeka ... Już dwa razy przekładalismy termin ... niby dzisiaj miałam potwierdzić, że po Świętach zaczyna :roll: :wink: ale ... wciąż nie wiem co ja chcę w łazience? Zakochałam się w tej mozaice w krople i nic innego mi nie pasi ... Na szczęście co do koloru jestem nieugięta ...

Chętnie popatrzę co wymyślisz u siebie :D

AKA-JONEK, pięknie, superowo.... :) Macie już wszystko zrobione? Ja się przymierzam do GK w okresie między świątecznym. Chyba się wybiore do Was podpatrzeć :) Teraz jeszcze drzwi i można nocować, będzie cieplutko...

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale przed schodami trzeba mieć podłogi - macie już wybrane, zamówione? jakie:)?

Pozdr

Łukasz

Witam Aka- gratuluję postępów. Idziecie ostro, że ho ho. Życzę Wam szybkiej sprzedaży mieszkania. A to duże mieszkanko? Nas też czeka wystawienie mieszkania, ale dopiero za rok w zimie, bo na wiosnę 2010 chcemy się wprowadzać. Aż się tego boję. Chociaż obniżając cenę da się sprzedać, tylko wiadomo- każdy chce sprzedać drogo, a kupić to tanio....

Hhihi tylko u mnie glazurnik od listopada czeka ... Już dwa razy przekładalismy termin ... niby dzisiaj miałam potwierdzić, że po Świętach zaczyna :roll: :wink: ale ... wciąż nie wiem co ja chcę w łazience? :D

Hmm, nasz glazurnik też czeka... i "se" jeszcze poczeka. Mocno ograniczają nas w tej chwili finanse, więc zakupów większych nie będzie :roll: , aż do sprzedaży mieszkania... A przez to, że mam trochę czasu na wybór płytek to codziennie zmieniam zdanie :roll: . Pewne jest, że będą ładne i niedrogie :D.

aka

Dzięki Marnika, NaLeśnik i Luczak84 za odwiedziny i wsparcie, które teraz bardzo nam potrzebne. U nas trwają nieustanne wędrówki ludów w sprawie tego mieszkania. Powoli zaczynamy się czuć jak małpy w zoo..., oglądaczy sporo, wszyscy uzbrojeni w cyfrówki , ale niestety nikt jeszcze nie powiedział BIORĘ!!!. Mieszkanie ma prawie 60m2 i jest całkiem fajne, ale co z tego, skoro czas to chyba nie najlepszy na sprzedaż.

Łukasz zapraszamy oczywiście na wizję lokalną, a co do podłóg to my raczej nie zdążymy przed schodami, ale to chyba nie problem.

W razie czego telefon masz.

aka

witaj aka -

z tym sprzedażem mieszkania to teraz jest nie najlepiej. Ja tez wystawiłam na sprzedaz i zainteresowanie jest bardzo małe , a jesli juz , to by chcieli za pół ceny kupic. Ja tez ma 60 m2, ładne mieszkanie w bloku 4pietr.

takie mieszkanie w pażdzierniku koleżanka sprzdała za 200tys.i w gorszym stanie , a ja chcę mniej i nie ma chetnych jak na razie. Mam jeszcze czas bede czekać , az ktos się zainteresuje.

Przy takiej ilosci ogladaczy sprzedacie w ekspresowym tempie! Trzymam kciuki.

A domek - piekniutki. Poddasze - rewelacja, matko toc Wy sie wprowadzac juz prawie mozecie!!! :wink: Wspaniale! Szybciutko Wam idzie!

A ja wpadlam z zyczeniami:

http://images33.fotosik.pl/426/608ef103940b62a0.jpg

Wesolych Swiat! To nastepne Swieta juz w domku!!!

Przy takiej ilosci ogladaczy sprzedacie w ekspresowym tempie! Trzymam kciuki.

Jak zwykle miałaś rację! Mieszkanie SPRZEDANE. Dzięki za życzenia, ja jeszcze nie w świątecznym nastoju, ale niebawem się poprawię (mam nadzieję).

I odpuść sobie te mdłości - tego Ci życzę najbardziej, bo wiem jak to "smakuje"...

Pozdrawiam

aka

Dzięki Łukasz!

Z tymi środkami to raczej nie weseło, bo po pierwsze zadatek nie pokrył nawet debetu w koncie :roll: (choć nie był minimalny),a na resztę niestety też musimy trochę poczekać, bo kupujący muszą zdobyć środki. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, bo mamy to z głowy i wiemy, że musimy jakoś ruszyć, aby się wprowadzić. Po prostu ostatnie wydatki nas prawie zrujnowały :-?.

Idą święta , jesteśmy dobrej myśli i wszyscy (WY i my ) następne spędzimy u siebie :D.

WSZYSTKIEGO DOBREGO i DO PRZODU!!!

aka

http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg

Niech się spełnią świąteczne życzenia,

te łatwe i trudne do spełnienia.

Niech się spełnią te duże i te małe,

te mówione głośno lub wcale.

Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku,

niech się spełnią w Nowym Roku!

Niech ten szczególny czas cudownych

Świąt Bożego Narodzenia będzie dla Was

okazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,