TomKa 15.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Aka, pędzicie z robotą! Bardzo ładnie wyglądają te obrobione k-g okna. Co do wyboru płytek itp znam ten ból, właśnie przez to przechodzimy. Jeszcze gorzej, że nie mogę się zdecydować jak te płytki ułożyć ... U Ciebie może z tym lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.12.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ależ skąd, codziennie zakochuję się w innym kolorze płytek , a do tego raz chcę położone w caro - jeden kolor na parterze, a na następny dzień zmieniam zdanie... Nigdy tego chyba nie kupimy... Powodzenia aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Hhihi tylko u mnie glazurnik od listopada czeka ... Już dwa razy przekładalismy termin ... niby dzisiaj miałam potwierdzić, że po Świętach zaczyna ale ... wciąż nie wiem co ja chcę w łazience? Zakochałam się w tej mozaice w krople i nic innego mi nie pasi ... Na szczęście co do koloru jestem nieugięta ... Chętnie popatrzę co wymyślisz u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.12.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Pięknie prezentuje się teraz wasze poddasze, kawał dobrej roboty odwalony. Gratulacje.Ja zamierzam rozpocząć te prace gdzieś od lutego - marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 16.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 AKA-JONEK, pięknie, superowo.... Macie już wszystko zrobione? Ja się przymierzam do GK w okresie między świątecznym. Chyba się wybiore do Was podpatrzeć Teraz jeszcze drzwi i można nocować, będzie cieplutko... Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale przed schodami trzeba mieć podłogi - macie już wybrane, zamówione? jakie:)? Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 16.12.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Witam Aka- gratuluję postępów. Idziecie ostro, że ho ho. Życzę Wam szybkiej sprzedaży mieszkania. A to duże mieszkanko? Nas też czeka wystawienie mieszkania, ale dopiero za rok w zimie, bo na wiosnę 2010 chcemy się wprowadzać. Aż się tego boję. Chociaż obniżając cenę da się sprzedać, tylko wiadomo- każdy chce sprzedać drogo, a kupić to tanio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.12.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Hhihi tylko u mnie glazurnik od listopada czeka ... Już dwa razy przekładalismy termin ... niby dzisiaj miałam potwierdzić, że po Świętach zaczyna ale ... wciąż nie wiem co ja chcę w łazience? Hmm, nasz glazurnik też czeka... i "se" jeszcze poczeka. Mocno ograniczają nas w tej chwili finanse, więc zakupów większych nie będzie , aż do sprzedaży mieszkania... A przez to, że mam trochę czasu na wybór płytek to codziennie zmieniam zdanie . Pewne jest, że będą ładne i niedrogie . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.12.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dzięki Marnika, NaLeśnik i Luczak84 za odwiedziny i wsparcie, które teraz bardzo nam potrzebne. U nas trwają nieustanne wędrówki ludów w sprawie tego mieszkania. Powoli zaczynamy się czuć jak małpy w zoo..., oglądaczy sporo, wszyscy uzbrojeni w cyfrówki , ale niestety nikt jeszcze nie powiedział BIORĘ!!!. Mieszkanie ma prawie 60m2 i jest całkiem fajne, ale co z tego, skoro czas to chyba nie najlepszy na sprzedaż.Łukasz zapraszamy oczywiście na wizję lokalną, a co do podłóg to my raczej nie zdążymy przed schodami, ale to chyba nie problem.W razie czego telefon masz.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 18.12.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 witaj aka - z tym sprzedażem mieszkania to teraz jest nie najlepiej. Ja tez wystawiłam na sprzedaz i zainteresowanie jest bardzo małe , a jesli juz , to by chcieli za pół ceny kupic. Ja tez ma 60 m2, ładne mieszkanie w bloku 4pietr.takie mieszkanie w pażdzierniku koleżanka sprzdała za 200tys.i w gorszym stanie , a ja chcę mniej i nie ma chetnych jak na razie. Mam jeszcze czas bede czekać , az ktos się zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 18.12.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Tego mi trzeba - wsparcia . My też czekamy, ale w przeciwieństwie do Ciebie zainteresowanie wydaje się duże - prawie codziennie przychodzi dwie - trzy ekipy oglądać... Ale to są oglądacze... Nie wspomnę o telefonach . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.12.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Przy takiej ilosci ogladaczy sprzedacie w ekspresowym tempie! Trzymam kciuki. A domek - piekniutki. Poddasze - rewelacja, matko toc Wy sie wprowadzac juz prawie mozecie!!! Wspaniale! Szybciutko Wam idzie! A ja wpadlam z zyczeniami: http://images33.fotosik.pl/426/608ef103940b62a0.jpg Wesolych Swiat! To nastepne Swieta juz w domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 19.12.2008 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Przy takiej ilosci ogladaczy sprzedacie w ekspresowym tempie! Trzymam kciuki. Jak zwykle miałaś rację! Mieszkanie SPRZEDANE. Dzięki za życzenia, ja jeszcze nie w świątecznym nastoju, ale niebawem się poprawię (mam nadzieję). I odpuść sobie te mdłości - tego Ci życzę najbardziej, bo wiem jak to "smakuje"... Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 20.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Aka-Jonki gratuluje srzedaży mieszkania, teraz pozostaje tylko odpowiednio skonsumować środki :D na środek nam też by się przydał taki bonus na koniec Pozdrówka świąteczne dla właścicieli i wszystkich komentujących, przyszłych świąt już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 20.12.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dzięki Łukasz! Z tymi środkami to raczej nie weseło, bo po pierwsze zadatek nie pokrył nawet debetu w koncie (choć nie był minimalny),a na resztę niestety też musimy trochę poczekać, bo kupujący muszą zdobyć środki. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, bo mamy to z głowy i wiemy, że musimy jakoś ruszyć, aby się wprowadzić. Po prostu ostatnie wydatki nas prawie zrujnowały . Idą święta , jesteśmy dobrej myśli i wszyscy (WY i my ) następne spędzimy u siebie . WSZYSTKIEGO DOBREGO i DO PRZODU!!! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.12.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 I odpuść sobie te mdłości - tego Ci życzę najbardziej, bo wiem jak to "smakuje"... Pozdrawiam aka Ale jak to zrobic??? Oj, chciałabym, chciała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.12.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 MIŁOŚCI na każdy dzień... życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/uvwx404100700v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłysnie niech Cie aniołek ode mnie uścisnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://i62.photobucket.com/albums/h86/samberlove6/merry-christmas/019.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wesołych i Radosnych Świąt Bożego NarodzeniaŻyczy Gwoździk z Rodzinką http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/wita.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts