jamaju 23.12.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://lh5.ggpht.com/_tlPhzrWJg9Q/SVDYIpmubBI/AAAAAAAABNg/kUn7haRcdZk/s800/Xmas1j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 23.12.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images29.fotosik.pl/307/5f42f4e3b0f6cd44.gif Zdrowych, Wesołych, Pogodnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzą Ola i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.12.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://images40.fotosik.pl/42/0d67ab02ac7e3824med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 24.12.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://img387.imageshack.us/img387/2599/k2xv2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.12.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dziękujemy wszystkim za życzenia świąteczne, niestety nie zdążyłam powysyłać do Was życzeń "indywidualnych", ale mam nadzieję, że odebraliście te zamieszczone w moim dzienniku. Jeszcze raz dziękujemy.W święta oczywiście nie pracowaliśmy na budowie, spędziliśmy je w naszych ulubionych okolicach - u rodziców, a dzisiaj właśnie wróciliśmy do siebie i naszej budowlanej rzeczywistości.Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.12.2008 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Dla Ciebie i dla Twojej Rodziny... http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/mkfd1232103524q.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam aka. Dziś trafiłam na Twój dziennik i przeczytałam od deski do deski. I robiłam tak . Jednak są ludzie,którzy potrafią przejść przez budowę jak burza . Podziwiam tempa,zapału i tego wszystkiego co przekłada się na piękny DOM. Dziennik super,na takich dziennikach uczę się budowy,choć zobaczymy jak będzie w praktyce. Ruszamy w kwietniu . Materiały kupione czekają na działce, pozwolenia są, czekamy na podłączenie prądu w marcu, ekipa ponagla,że mogą już w lutym. Przyczepa kempingowa też czeka, bo wykonawcy jeszcze nie wiedzą,że inwestorzy przez cały czas budowy będą patrzyli na ręce. Mieszkamy 100km, od budowy więc przyczepa jest nieodzowna. Aha materiały z Leiera, dachowka z Koramiki angoba grafit trzeba jeszcze kupić itd,cały czas szukam korzystnych ofert i dlatego proszę wszelkie koszty materiałów podawajcie na forum a nie na priva . Jeśli nie sa to informacje zastrzeżone. Pozdrawiam i życzę dalszych osziągnięc oraz 6 w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.01.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dzięki serdeczne Kamlotek i witam Nowego Gościa. Ja także przed budową pochłaniałam dzienniki i przyznam, że Forum na jakiś czas zastąpiło mi ulubione książki . Po prostu zabrakło mi czasu na czytanie czegokolwiek w innym temacie niż BUDOWA. Trochę już ochłonęłam, ale teraz z kolei zaczynam czuć nóż na gardle - muszę się w marcu przeprowadzić... Życzę Ci jak najwięcej satysfakcji z realizacji marzenia - budowy i jak najmniej stesów z tym związanych, a przede wszystkim solidnych i terminowych wykonawców. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.01.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dziękuję,obym miała chodz połowę Twojego szczęścia do wykonawców. To nie zginę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 13.01.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 W szczęście trzeba wierzyć - napewno się uda !!!aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.01.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Nie ma innej opcji Aka mam pytanie, czy nie zastanawiałaś się nad oknami dachowymi z pcv? Bo cały czas się zastanawiam drewniane Langer czy z pcv. Coś czuję ,że dopiero początek dylematów. Czytając Twój dziennik coraz lepiej rozumiałam Twoje dylematy w sprawie wyborów. Czekam na kolejne wpisy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 14.01.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Szczerze mówiąc nie zastanawiałam się nad innymi oknami dachowymi; po pierwsze tempo górali i kolejnych potrzebnych "na wczoraj" rzeczy nas kompletnie zaskoczyło na każdym etapie stanu surowego, po drugie takie veluxy mieli nasi znajomi i one bardzo mi się podobały. Jedna tylko uwaga - zupełnie pominęłam temat - na jakiej wysokości będą te okna, znajomi mają ok, ale u nas są trochę za wysoko i przy klamce u góry problem się powiększa . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.01.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam, ja z rewizytą Na wstępie życzę by budowa i wykańczanie szło jak po maśle:) Zauważyłam pewną zbieżność gustów w kwestii wyboru płytek - też dość długo chodził mi po głowie Orion Azulev, tyle że moim domownikom nie przypadł do gustu, więc musiałam szukać dalej. Ciekawa jestem czy w takim razie spodoba Ci się też Feel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 19.01.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witaj w naszych progach!!! Faktycznie - zbieżność .Mam nadzieję, że mi się spodobają te płytki - jutro jadę zobaczyć ten sklep, ale tak naprawdę to jeszcze nie wiem, czy nie zrobić całego dołu w jasnym gresie. U nas chyba trochę mniejsza powierzchnia i nie wiem, czy te mocne akcenty nie wprowadzą mi zbyt wiele odcieni brązu (drzwi, okna, schody, meble, kamień na kominku...). Odezwę się jeszcze w tej sprawie . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 21.01.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witaj Aka - dawno mnie tutaj nie było, a widzę ,że robota idzie pełną parą.To swietnie ,piszesz że musisz oddać mieszkanie za 3 m-ce , mysle że pójdzie wszystko dobrze. Duzo juz masz zrobione.My narazie nic nie robimy ,poza tym ,że chodze za płytkami i armaturą i ciagle zmieniam zdanie co do wyboru.Ciężka sprawa, ale kazdy chyba przez to przechodzi ?Ja czekam aż się troche ociepli,żeby można było cos w srodku robić . Nie mamy jeszcze podłączonego gazu , wiec nie mozna grzac.Trzymam za Was i zycze udanych zakupów i sprawanych prac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.01.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 My narazie nic nie robimy ,poza tym ,że chodze za płytkami i armaturą i ciagle zmieniam zdanie co do wyboru. Ciężka sprawa, ale kazdy chyba przez to przechodzi ? W tym właśnie cały problem, że dzisiaj koncepcja taka a jutro inna, nawet zupełnie inna. Niestety tak mam od początku tej budowy, albo od zawsze... Zwłaszcza, że budżet z niższej półki, a w sklepach/katalogach wybieram rzeczy z niewłaściwej półki... jonek mi mówi "to ci się nie podoba", ale ... ja to chcę . Na szczęście (lub nieszczęście) zdrowy rozsądek górą... Pozdrawiam i życzę wiosny w pogodzie i na budowie. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 ale twój domek juz ładnie wyglada jakiś czas temu czytałam twój dziennik a tu dzis zaglądam i co widze poddasze juz w sumie skończone, a co do wykończeniówki to fajnie tak chdzic po sklepach i wybierać potrzebne rzeczy do swojego domku i patrzeć jak powoli nabiera kształtu pozazdrościc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 26.01.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ale twój domek juz ładnie wyglada jakiś czas temu czytałam twój dziennik a tu dzis zaglądam i co widze poddasze juz w sumie skończone, a co do wykończeniówki to fajnie tak chdzic po sklepach i wybierać potrzebne rzeczy do swojego domku i patrzeć jak powoli nabiera kształtu pozazdrościc pozdrawiam Dzięki, co do wykończeniówki to niestety mam inne zdanie, bo jestem bardzo niezdecydowana i nie znoszę wybierać . Po prostu mam z tym problem . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 27.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witaj Ja jak spod ziemi. Wkurza mnie, ze jest zima i siedze w Dublinie i nawet na lato sobie do Polski nie pojade powykanczac sobie troszeczke, buuu buuu To sie pociesze Twoim dziennikiem. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.01.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ty się relaksuj, a nie wkurzaj , "rośnij" sobie przez zimę i wiosnę, a domek się będzie sam robił. A do mnie zaglądaj, zapraszam .aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts