zyzolek 01.04.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No i co z tego? Cena prądu w tym czasie nawet spadła jakbyś nie zauważył. No ale faktury brak, więc jesteś niewiarygodny. Czyżbyś był kłamczuchem? Bo od takich mnie wyzywasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.04.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No ale faktury brak, więc jesteś niewiarygodny. Czyżbyś był kłamczuchem? Bo od takich mnie wyzywasz. Wyzywam cię bo mam na to dowody Wkleić je tutaj??? Uwaga ludzie, wszyscy jesteście niewiarygodni, bo zyzol tak uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 01.04.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Wyzywam cię bo mam na to dowody Wkleić je tutaj??? Uwaga ludzie, wszyscy jesteście niewiarygodni, bo zyzol tak uważa Jak zwykle brak konkretów. Idź lepiej zakurzyć do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.04.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jak zwykle brak konkretów. Idź lepiej zakurzyć do kominka. Mama powtarzała, nie dyskutuj z idiotą (i do tego kłamcą), sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Ale się naraziłem śmierdziuchom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 01.04.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mama powtarzała, nie dyskutuj z idiotą (i do tego kłamcą), sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Ale się naraziłem śmierdziuchom A jak faktury za prąd nie było, tak dalej nie ma. Taka jest twoja wiarygodność. Potrafisz tylko wszystkich w koło wyzywać i to jest wszystko na co cie stać. Jesteś żenujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 01.04.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) z tymi 3 kwh to mnie roz... he he zrobienie sernika to 0,8 kwh kurczak 1 kwh pralka 0,6 kwh w trybie eko 8 kg Już masz 2,4 kWh, a gdzie reszta? pralka 0,6 kwh w trybie eko 8 kg Znajdź mi taką pralkę co przy 8kg bierze 0,6 kWh. Bo nawet Miele bierze 0,99 kWh, a kosztuje 9tyś zł. Samsung przy 6 kg bierze 0,89 kWh. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez zyzolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.04.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A jak faktury za prąd nie było, tak dalej nie ma. A ktoś cię prosił węglarzu o wklejanie faktury? Chwalić się nie masz czym więc po co z nią wyskakujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 01.04.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Widzisz, znowu kulą w płot. Moje roczne faktury na tym wątku zagościły jako pierwsze oszuście Ale insynuacje i okłamywanie forumowiczów to twoja specjalność. Ja to bym chciał zobaczyć twoje faktury za 1 koszt PC 2 instalacja PC 3 koszt instalacji wod + cwu 4 roczne zużycie za r 2014. 5 koszt tego kominka + koszt montażu ,, wszystko wg faktur...a nie tylko gdybanie i twoje zapewnienia... bo jak udowodniłem Ci wczoraj jesteś ... kłamcą.. Arturka się nie pytam bo on mógł sobie wystawic fakture jaką chciał.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.04.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 bo jak udowodniłem Ci wczoraj jesteś ... kłamcą.. Ty mi udowodniłeś że jestem kłamcą??? Kopciuszku, dowody! To że faktycznie pisałem kiedyś na innym forum związanym z pompami ciepła (dawno to było i mogłem zapomnieć), nie upoważnia cię do tego by nazywać mnie kłamcą. Kłamałeś to ty pisząc, że na wielu forach zostałem zbanowany. A bana to dostałem tylko na tym forum stając w obronie forumowiczów przed nieuczciwym instalatorem pomp ciepła. Głupio ci teraz czy nadal będziesz głupa kleił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 01.04.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja to bym chciał zobaczyć twoje faktury za 1 koszt PC 2 instalacja PC 3 koszt instalacji wod + cwu 4 roczne zużycie za r 2014. 5 koszt tego kominka + koszt montażu ,, wszystko wg faktur...a nie tylko gdybanie i twoje zapewnienia... bo jak udowodniłem Ci wczoraj jesteś ... kłamcą.. Arturka się nie pytam bo on mógł sobie wystawic fakture jaką chciał.) Nie odwracaj kota ogonem... tylko faktury proszę !!! jezeli udowodnianie... to ci pokazałem czarno na białym.... szedłeś w zaparte ...jak zwykle , ale faktur nie umiesz (nie chcesz ) zapodac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 01.04.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 To że faktycznie pisałem kiedyś na innym forum związanym z pompami ciepła Ja kłamałem??? A bana to dostałem tylko na tym forum stając w obronie forumowiczów Ja kłamałem?? Pisać to wiesz.... sobie możesz, gdzie dowody?? udowodnij !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 01.04.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Czy prądowcy mogą coś podpowiedzieć w sprawie małego (ca. 50x50cm) grzejniczka do wiatrołapu, coby czasem podsuszyć buta lub rękawiczkę? Można do zwykłego płytowego zamontować grzełkę? Będę miał podłogówkę wodną, więc jakby mógł pracować wpięty w pętle podłogówki to nie zaszkodzi (opcja pod rozwagę), ale raczej skłaniam się do grzania nim sporadycznie, tylko "na żądanie" (prądem). PS.Czy was po#$%^& z tymi żądaniami faktur? A jak skan nie przypasi poprosicie o notarialne potwierdzenie zgodności z oryginałem (a jak nie to "kłamca!")? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 01.04.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Czy was po#$%^& z tymi żądaniami faktur? A jak skan nie przypasi poprosicie o notarialne potwierdzenie zgodności z oryginałem (a jak nie to "kłamca!")? Takie zboczenie na tym forum. Większość widać w skarbówce pracuje Mi wyszło na marzec 227 kWh na dom. Mogłoby być sporo mniej, ale: ponad 30 kWh żre druga lodówka, stary TV z ampli gra od 17 do 22 co najmniej, komputer z kolejnym audio też non-stop włączony (czasem dwa, albo trzy), WM 24h/dobę, do tego masa sprzętu na stan-by (m.in. dwa routery-tak, muszę, bo ciężko znaleźć aero2 z modemem adsla). Tak więc bez problemu można niżej zejść. A niektórzy mają tak, że nawet jak faktury zobaczą, to nie uwierzą - jak mój jeden sąsiad. Po prostu nie wierzy, że PC działa i że tylko tyle płacę za prąd, mimo że bywa u mnie regularnie. Ten typ tak ma i już. Beton i metr muru Co do grzałki, to jak się dowiesz, to się podziel na forum, jakie i za ile, bo będę musiał takie samo ustrojstwo kupić, ale do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 01.04.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 U mnie bytowy prądek to średnio 210kWh/miesiąc - więc można...???przy czym najmniej miałem w lipcu 2013 - 117kWhśrednio to 63% w taniej taryfie... Sprzęt energooszczędny, wszędzie ledy i świetlówki, TV led, laptop,pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.04.2014 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Beton i metr muru Jak ktoś poszedł w węgiel dla obniżenia rachunków, a później za sam prąd płaci tyle ile ty za wszystko, to co się dziwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.04.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja kłamałem??? Możesz przypomnieć gdzie jest twój post z tematu zacytowany przeze mnie w poście nr 18788? To że wykasujesz swoje kłamstwa i insynuacje, nie oznacza że one znikną brudasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.04.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Możesz przypomnieć gdzie jest twój post z tematu zacytowany przeze mnie w poście nr 18788? To że wykasujesz swoje kłamstwa i insynuacje, nie oznacza że one znikną brudasku Post jest tutaj....http://forum.muratordom.pl/showthread.php?65781-RANKING-KOTŁÓW-NA-EKO-GROSZEK&p=6431472&viewfull=1#post6431472 jak widac w całości i nie modyfikowany... jak mówię nie odwaracaj kota ogonem tylko dawaj 1 koszt PC 2 instalacja PC 3 koszt instalacji wod + cwu 4 roczne zużycie za r 2014. 5 koszt tego kominka + koszt montażu ,, wszystko wg faktur...a nie tylko gdybanie i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.04.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U mnie bytowy prądek to średnio 210kWh/miesiąc - więc można...??? przy czym najmniej miałem w lipcu 2013 - 117kWh średnio to 63% w taniej taryfie... Sprzęt energooszczędny, wszędzie ledy i świetlówki, TV led, laptop, pozdr. Przy oszczędnym trybie życia jestem w stanie sobie wyobrazić 7kWh na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 02.04.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Przy oszczędnym trybie życia jestem w stanie sobie wyobrazić 7kWh na dobę. Bez jaj. 7 kWh to jest normalne zużycie. Jestem w stanie wyobrazić sobie zużycie 5 kWh. Ciekawe, kiedy zrozumiesz, że odnoszenie zużycia energii we własnym domu do innych (domów) jest totalnym nieporozumieniem. Tak samo jak porównywanie spalania (różnych) samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.04.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Bez jaj. 7 kWh to jest normalne zużycie. Jestem w stanie wyobrazić sobie zużycie 5 kWh. Ciekawe, kiedy zrozumiesz, że odnoszenie zużycia energii we własnym domu do innych (domów) jest totalnym nieporozumieniem. Tak samo jak porównywanie spalania (różnych) samochodów. Zużycie energii w domu zależy od samego człowieka, a nie od domu;) Bo jak dobrze wiesz, wszystkie elektryczne urządzenia działają na zasadzie ON albo OFF. Powierzchnia domu nie ma z tym nic wspólnego. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez zyzolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts