Kaizen 27.11.2018 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 KarolBrat85 napisał: Ale jak z jakością drogi Kolego ? Nie chciałbym, aby wyglądało to tez jakoś badziewnie Pewnie masz TV tak czy inaczej. Jak wygląda badziewnie, to i tak psuje wygląd pokoju, w którym stoi - dokładając "kominek" elektryczny nie dodasz mu urody. Za to jak dołożysz pieniądze przeznaczone na "kominek" do budżetu na TV, to z pewnością ogień będzie na jakimś OLED HDR w 4K z Netflixa czy apki na Androida wyglądał bardziej realistycznie, niż z elektrokominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 04.01.2021 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 WitamOrientujecie się, czy w Łodzi bądź okolicach mogę obejrzeć w sklepie prezentację ,,kominka,, elektrycznego wykonanego w technologii OptiMyst Dimplex i OptiVirtual.?Chciałbym zobaczyć ( a raczej małżonka) jak bardzo realistyczne są te efekty. NIestety nie możemy dojśc do porozumienia w kwestii kominka. Ja najchętniej bym zrezygnował całkowicie, żona nie wyobraża sobie kominka bo wg niej jest dom i ma byc kominek. ciągle szukamy kompromisu. Jako, ze dom został kupiony od dewelopera, mi całkowicie nie pasuje miejsce przygotowane pod kominek tradycyjny. Jeszcze w drodze wyjątku zgodziłbym się na Elements Front 400 3S. A najlepiej pasowałby mi własnie jeden z kominków elektrycznych wymieniony powyżejPs. nigdzie nie mogę znaleść ceny Elements Front 400 3S, domyślam się, że będzie zwalająca z nóg. Może coś tanszego w podobnym stylu np Bella High Sideglass?Czy kupując taki piec wyjdzie to porównywalnie do kupna dobrej jakości wkładu i obudowanie go dobrymi materiałami? Pozytywne jest to, ze te piece stojące mają mniejszą moc grzewczą i są bardziej odpowiednie do bardzo okazyjnego rozpalania niż wkład. Ale za to wtych piecach przeraża ich waga i nie wiem, czy podłoga przygotowana pod tradycyjny wkład kominkowy wytrzyma takie obciążenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts