efilo 28.05.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 malka no bomba mi na szczęście nie udało się nigdy odlecieć na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 torebki to jest myśl maya - jak ci wymasują paluszki to od razu się rozmarzysz, nie bój nic ja mam zawsze problem u kosmetyczki i fryzjerki bo mi tak dobrze że o mało nie zasypiam mój ślubny czasem ma napady dbania o żonę i fundnął mi dzień w SPA, (nie jestem fanka takich miejsc, ale czegóż sie nie robi z miłości - więc poszłam), i obciach na całej linii - usnęłam podczas masażu potem lekko rozbudzona , powtórzyłam akcję u pani kosmetyczki, podczas zabiegów na twarz, u fryzjera było apogeum...chrapałam nastepnym razem poprosze o rower Dostalam voucher do SPA na Gwiazdke...jeszcze nie wykorzystalam...egzaminy, pierdoly, budowy....itp....za miesiac jedziemy na wakacje, wiec chce byc bostwo...jeszcze w czerwcu pojde...zawsze zasypiam w SPA Ten sam typ jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 eeeeeeeeee, no to spokojna już jestem - skomplementowałam trzy osoby w jednym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No widzisz. A ja sobie chyba dzisiaj strzele te algowa maseczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a ja lece sie z Duchatym napic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 O Ty... Szczesciaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.05.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 mój ślubny czasem ma napady dbania o żonę i fundnął mi dzień w SPA, (nie jestem fanka takich miejsc, ale czegóż sie nie robi z miłości - więc poszłam), i obciach na całej linii - usnęłam podczas masażu potem lekko rozbudzona , powtórzyłam akcję u pani kosmetyczki, podczas zabiegów na twarz, u fryzjera było apogeum...chrapałam a mój mi tylko kfiatki kupuje, ew bizuterię ... z tym, że do SPA to jakieś 200 km bym jechać musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 mój ślubny czasem ma napady dbania o żonę i fundnął mi dzień w SPA, (nie jestem fanka takich miejsc, ale czegóż sie nie robi z miłości - więc poszłam), i obciach na całej linii - usnęłam podczas masażu potem lekko rozbudzona , powtórzyłam akcję u pani kosmetyczki, podczas zabiegów na twarz, u fryzjera było apogeum...chrapałam a mój mi tylko kfiatki kupuje, ew bizuterię ... z tym, że do SPA to jakieś 200 km bym jechać musiała i dobrze zawsze to jakaś wycieczka, nie? a może by się tak skrzyknąć na wspólną taką zabawe dzień dobry tak nieśmiało, bo ja nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a ja lece sie z Duchatym napic To dlatego mi napisał, że internet to będzie miał dopiero w sobotę . Asz to gadzina podstępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a ja lece sie z Duchatym napic To dlatego mi napisał, że internet to będzie miał dopiero w sobotę . Asz to gadzina podstępna Ze niby u Anji netu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dzień dobry tak nieśmiało, bo ja nowa dzień dobry! Witamy na FM -skoroś nowa, to musisz coś postawić, żeby się w łaski "starych" wkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dzień dobry tak nieśmiało, bo ja nowa dzień dobry! Witamy na FM -skoroś nowa, to musisz coś postawić, żeby się w łaski "starych" wkupić Oooooooooo wlasnie. http://img10.imageshack.us/img10/9727/kotcmetarz03m4497801.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nadrobiłam.....no myslałam,że więcej przegapiłam , ale tylko lodówka mi umknęła....Piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dziekuje w imieniu lodowki. Jeszcze tak z 4 miesiace i moze zacznie mnie byc stac na meble do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Zawsze możesz brać z knajpy na wynos , póki Ci jej nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A jak chcesz sie wykapac bez prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Wersja hardcorowa - w misce , wersja lightowa....chodzic codziennie rano na basen - zdrowo i czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Lodówka wypas!!!! I czarna ... a można wiedzieć, za ile to cudo (może być na priva) Czeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Druga wersja bardziej mi sie podoba dobroszko. Mozna jeszcze sie kapac u sasiada, ale grozi to zapiankowaniem. Brazuniu, to zadna tajemnica, kosztowala cos 2488 z transportem chyba. Mozna bylo ja troche taniej dostac, ale chcialam, zeby mi wniesli na gore, wiec musialam wziac firme, ktora ma magazyn w Krakowie i wlasny transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Świetna jest, bardzo mi się podoba! Będę potrzebowała właśnie "kolorowej", bo nie chcę do zabudowy ale tez i nie chcę białej. I się nakombinuję jak żółw pod górę, jak ten kolor zgrać z białą zmywarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts