Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

padłam wczoraj na fotelu :oops: :oops:

ale za to dziś jak skowronek o 7.10 wstałam :o :lol: :lol:

Młode na uczelnie wyprawione, mam chwile czasu,potem trza mieszkanie odgruzować, bo goście się na jutro zapowiedzieli, a potem jedziemy na budowę świnię wyciąć, bo może pan koparkowy do nas wpadnie :D

A strzelacz aukyjny, to taki program gdzie ustawiasz aukcję , najwyższą możliwą kwotę jaka jesteś w stanie zapłacić za przedmiot i on za Ciebie licytuje :D Nie ma opcji, że się na FM zagada, albo bedzie odsypiał po imprezie :lol: :lol: :lol:

Ja w ogóle klasycznie nie licytuję, wrzucam kwotę i albo bedzie desperat, który da więcej (ostatnio jakiś wariat dał 800 zł za buty :o ) i wtedy papa , albo przebija 4 sekundy przed końcem aukcji i inni nie maja szans :lol: :lol:

Wiola, korzystam juz od kilku lat i nigdy nic złego się nie działo, no może poza jedną wpadką jak młode, samochód za 2 tysie licytowało, ale moja wina nie wylogowałam się :oops: :lol:

Nawet nie pamiętam, że hasło trzeba było podać :oops:

Hejka Dziewczyny i Chlopaki. :)

Malkaaaaa, teraz mi to pokazujesz? :( Przesylka jeszcze nie dotarla niestety, a ja juz bym ja chciala miec... :roll: Musze czekac... Juz mial ktos dzisiaj jechac do KRK, ale nie pojechal. A co z tym samochodem???

Magda, fajnie, ze jestes... Nie wiem, czy bedziesz jutro, wiec na wszelki wypadek 100 LAT 100 LAT. :D :D :D Wlasnie jesli chodzi o rozplanowanie to juz wiem, jak bedzie, kolor oczywiscie bialy, blat mniej wiecej wybrany tylko... Bede chyba potrzebowac pomocy w narysowaniu tego wszystkiego z wymiarami... :roll: Bede chodzic po stolarzach, wiec sie boje, ze jak cos nie bedzie na papierze to inteligencji zabraknie.

Iness650 - witam w komentach. :D Szkoda, ze tak pozno na siebie trafilysmy. :wink:

Czesc Wiola, czesc Anja, czesc Kasia, czesc Ewusia, czesc Daro. :lol: :lol: :lol: