malgos2 22.01.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 I akurat 13-ego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 no kurde, Małgoś, nie wkurzaj się nie ja to organizuję Akurat 13-14 marca, plan, jak co roku taki sam: sobota (kulig, popijawa, nocne ognisko z grzańcem, nocny powtórny przejazd kuligiem, utrata autorytetu w oczach dzieci) i niedziela (kac gigant, sniadanie z kwa snicą, golonka i kiełbasami , nieudolne próby zebrania checi na jeżdzenie a nartach, szlajanie sie po zasnieżonej okolicy, picie piwa w wiejskim barze, tarzanie się po sniegu i zjeżdżanie na tyłkach, całkowita utrata szacunku potomstwa, niemrawy powrót do domu). Uwierzysz? Nie pojadę to mnie przyjaciele zlinczuja, pojade, zlinczujesz mnie Ty Przeca się nie rozdwoję, kruca bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A jedz w cholere... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.01.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Joł Małgoś ile tam u was noclegownia kosztuje???? z tego co wiem, to na betonie,dwie dychy od łeba, a u brata Alberta za free Wlasnie, wlasnie... Ile wplacilas Monia za Franiowke to tyle kosztuje na betonie z wlasnym materacem i spiworem. A w hotelinach to roznie - od 100 do 500 w Sheratonie. Odpowiedzieli mi, ale nic z tego - dopoki nie wystapi "nowa krzywda". Szkoda no ale mam nadzieję że mimo wszystko warto było co??? tak a zmieścisz naszą 3-kę z Kondziem na czele w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Joł Małgoś ile tam u was noclegownia kosztuje???? z tego co wiem, to na betonie,dwie dychy od łeba, a u brata Alberta za free Wlasnie, wlasnie... Ile wplacilas Monia za Franiowke to tyle kosztuje na betonie z wlasnym materacem i spiworem. A w hotelinach to roznie - od 100 do 500 w Sheratonie. Odpowiedzieli mi, ale nic z tego - dopoki nie wystapi "nowa krzywda". Szkoda no ale mam nadzieję że mimo wszystko warto było co??? tak a zmieścisz naszą 3-kę z Kondziem na czele w razie czego No jasne, ze bylo warto. Bym sie niezle sfrajerowala, gdyby nie Ty. Wszystkich zmieszcze, najwyzej kot Wam moze dac popalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ide sobie do Bunkra. Paaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.01.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Joł Małgoś ile tam u was noclegownia kosztuje???? z tego co wiem, to na betonie,dwie dychy od łeba, a u brata Alberta za free Wlasnie, wlasnie... Ile wplacilas Monia za Franiowke to tyle kosztuje na betonie z wlasnym materacem i spiworem. A w hotelinach to roznie - od 100 do 500 w Sheratonie. Odpowiedzieli mi, ale nic z tego - dopoki nie wystapi "nowa krzywda". Szkoda no ale mam nadzieję że mimo wszystko warto było co??? tak a zmieścisz naszą 3-kę z Kondziem na czele w razie czego No jasne, ze bylo warto. Bym sie niezle sfrajerowala, gdyby nie Ty. Wszystkich zmieszcze, najwyzej kot Wam moze dac popalic. ojojoj obawiam się że kot mógłby nie przeżyć wizyty Kondzia - on ma kociofobię a małż zresztą uczulenie na ich sierść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anet1 22.01.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witaj Malgos2, mam pytanko, czy mogłabyś mi przesłać namiary na tego stolarza od Editty? Potrzebuje szybko blat, lakierowany mdf do łazienki. Baaardzo dziękuję! PS. Przepraszam, że sie tak za prośbą wcięłam w wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.01.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 zabunkrowała się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 tak sie zabunkrowala ze slad po niej zaginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.01.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Hejka Dobre wieści - w kwestii macania betonu - pan mąż wyraził zgodę na: a) ewentualną rezygnację z kuligu na rzecz macania przeze mnie b) ewentualne macanie ze mną jako transakcję łączoną z szoferowaniem Teraz trzeba tylko kuć żelazo... Początkowo stwierdził, że: po co on ma jechać macać ze mną, przecież pomacam sama i wszystko mu opowiem Zwęszyłam w tym podstęp , bo jak to , nie chce sam się przekonać? Znaczy to, że albo: wcale nie zamierza się zgadzać na betony, jakiekolwiek piękne by nie były albo: założył z góry, ze jak się uprę to i tak nic nie wskóra, bo zasadniczo w kwestiach wnętrz jego zdanie i tak się nie liczy ( to jest jego wersja... Ja przecież zawsze pytam: "prawda kochanie że ci się podoba? Jest zdecydowanie lepiej niż było? " albo coś w tym guście... No dobra, wstrętny charakter mam ) No to mu powiedziałam, że potrzebuję szofera, a pomacać może przy okazji. Teraz chodzi zadowolony, bo jego na wierzchu Może się jawnie czuć pokrzywdzony... A co mi tam... buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Heeeeej. Zabunkrowalam sie, a potem wyemigrowalam przed kotem do pracowni P., a teraz wysluchuje opowiesci o tym, jak to mu bylo zle tu samemu. Monia, na alergie nic nie poradzimy, ale kot ma gdzie uciec w razie czego przed Kondziem. Anet1 - namiar jest gdzies w watku editty, ale juz Ci wysylam na priv. Tak w ogole to witaj w komentach i zapraszam do czestszego wcianania sie. Szajbo... Takie wiesci to rozumiem. A teraz ide pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 pracuj, pracuj dzielnie ktoś musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 przed chwilą trafiłam na coś takiego...: "Teoria stada bizonów Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon. Kiedy myśliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu, czyli najsłabsze i najwolniejsze. Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako całości, ponieważ ogólna prędkość i zdrowie całej grupy poprawia się poprzez regularną eliminację najsłabszych osobników. W podobny sposób ludzki mózg - może pracować tak szybko, jak jego najwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki. W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki, sprawiając, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie. I dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku drinkach." Zostanę fanką teorii stada bizonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Piekne. Ide pracowac dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/47.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 przed chwilą trafiłam na coś takiego...: "Teoria stada bizonów Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon. Kiedy myśliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu, czyli najsłabsze i najwolniejsze. Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako całości, ponieważ ogólna prędkość i zdrowie całej grupy poprawia się poprzez regularną eliminację najsłabszych osobników. W podobny sposób ludzki mózg - może pracować tak szybko, jak jego najwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki. W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki, sprawiając, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie. I dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku drinkach." Zostanę fanką teorii stada bizonów ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 No i mam fajrant, pora uzupelnic bizony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dobry wieczór normalnie ja to nie mam szczęścia przyłączyć się do teorii bizonów ale nic to kiedyś wyelimunuję tych kilkaset tysięcy zbędnych wolnych komóreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts