Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no kurde, Małgoś, nie wkurzaj się :wink: nie ja to organizuję :( Akurat 13-14 marca, plan, jak co roku taki sam: sobota (kulig, popijawa, nocne ognisko z grzańcem, nocny powtórny przejazd kuligiem, utrata autorytetu w oczach dzieci) i niedziela (kac gigant, sniadanie z kwa snicą, golonka i kiełbasami :o , nieudolne próby zebrania checi na jeżdzenie a nartach, szlajanie sie po zasnieżonej okolicy, picie piwa w wiejskim barze, tarzanie się po sniegu i zjeżdżanie na tyłkach, całkowita utrata szacunku potomstwa, niemrawy powrót do domu).

Uwierzysz? :wink:

Nie pojadę to mnie przyjaciele zlinczuja, pojade, zlinczujesz mnie Ty :cry: Przeca się nie rozdwoję, kruca bomba! :evil: :lol: :roll:

Joł

Małgoś ile tam u was noclegownia kosztuje????

z tego co wiem, to na betonie,dwie dychy od łeba, a u brata Alberta za free :lol: :lol:

Wlasnie, wlasnie... Ile wplacilas Monia za Franiowke to tyle kosztuje na betonie z wlasnym materacem i spiworem. :lol: :lol: :lol: A w hotelinach to roznie - od 100 do 500 w Sheratonie. :wink: Odpowiedzieli mi, ale nic z tego - dopoki nie wystapi "nowa krzywda". :roll: :-?

Szkoda no ale mam nadzieję że mimo wszystko warto było co???

:roll:

tak a zmieścisz naszą 3-kę z Kondziem na czele w razie czego :lol: :lol: :lol:

Joł

z tego co wiem, to na betonie,dwie dychy od łeba, a u brata Alberta za free :lol: :lol:

Wlasnie, wlasnie... Ile wplacilas Monia za Franiowke to tyle kosztuje na betonie z wlasnym materacem i spiworem. :lol: :lol: :lol: A w hotelinach to roznie - od 100 do 500 w Sheratonie. :wink: Odpowiedzieli mi, ale nic z tego - dopoki nie wystapi "nowa krzywda". :roll: :-?

No jasne, ze bylo warto. :D :D :D Bym sie niezle sfrajerowala, gdyby nie Ty. 8)

Wszystkich zmieszcze, najwyzej kot Wam moze dac popalic. :lol:

Joł

No jasne, ze bylo warto. :D :D :D Bym sie niezle sfrajerowala, gdyby nie Ty. 8)

Wszystkich zmieszcze, najwyzej kot Wam moze dac popalic. :lol:

ojojoj obawiam się że kot mógłby nie przeżyć wizyty Kondzia - on ma kociofobię 8) a małż zresztą uczulenie na ich sierść :lol:

Hejka :D

Dobre wieści - w kwestii macania betonu - pan mąż wyraził zgodę na:

a) ewentualną rezygnację z kuligu na rzecz macania przeze mnie 8)

b) ewentualne macanie ze mną jako transakcję łączoną z szoferowaniem :lol:

Teraz trzeba tylko kuć żelazo... 8)

Początkowo stwierdził, że: po co on ma jechać macać ze mną, przecież pomacam sama i wszystko mu opowiem :o

Zwęszyłam w tym podstęp :evil:, bo jak to :o , nie chce sam się przekonać? :roll: Znaczy to, że albo:

wcale nie zamierza się zgadzać na betony, jakiekolwiek piękne by nie były :cry:

albo:

założył z góry, ze jak się uprę to i tak nic nie wskóra, bo zasadniczo w kwestiach wnętrz jego zdanie i tak się nie liczy :oops: ( to jest jego wersja... Ja przecież zawsze pytam: "prawda kochanie że ci się podoba? Jest zdecydowanie lepiej niż było? " 8) albo coś w tym guście... :oops: No dobra, wstrętny charakter mam :evil: :oops: )

No to mu powiedziałam, że potrzebuję szofera, a pomacać może przy okazji. Teraz chodzi zadowolony, bo jego na wierzchu :wink: Może się jawnie czuć pokrzywdzony... :p A co mi tam... 8)

buziaki

M.

Heeeeej. :)

Zabunkrowalam sie, a potem wyemigrowalam przed kotem do pracowni P., a teraz wysluchuje opowiesci o tym, jak to mu bylo zle tu samemu. :(

Monia, na alergie nic nie poradzimy, ale kot ma gdzie uciec w razie czego przed Kondziem. :wink:

Anet1 - namiar jest gdzies w watku editty, ale juz Ci wysylam na priv. Tak w ogole to witaj w komentach i zapraszam do czestszego wcianania sie.

Szajbo... :D :D :D :D :D Takie wiesci to rozumiem. :D

A teraz ide pracowac. :-? :roll:

przed chwilą trafiłam na coś takiego...:

"Teoria stada bizonów

Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon. Kiedy myśliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu, czyli najsłabsze i najwolniejsze. Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako całości, ponieważ ogólna prędkość i zdrowie całej grupy poprawia się poprzez regularną eliminację najsłabszych osobników.

W podobny sposób ludzki mózg - może pracować tak szybko, jak jego najwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki. W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki, sprawiając, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie.

I dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku drinkach."

Zostanę fanką teorii stada bizonów

:roll: 8) :wink:

przed chwilą trafiłam na coś takiego...:

"Teoria stada bizonów

Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon. Kiedy myśliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu, czyli najsłabsze i najwolniejsze. Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako całości, ponieważ ogólna prędkość i zdrowie całej grupy poprawia się poprzez regularną eliminację najsłabszych osobników.

W podobny sposób ludzki mózg - może pracować tak szybko, jak jego najwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki. W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki, sprawiając, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie.

I dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku drinkach."

Zostanę fanką teorii stada bizonów

:roll: 8) :wink:

ja tez