markoto 07.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 oo pozamieniali czlonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Marta, a gdzie Twoj tytul? Duchu, ja mam romans do Ciebie tez... Sluchajcie - wrocilam ze swiezutkim planem mojego przyszlego balkonu oraz po super milych pogaduchach z Mymyk_KSK, ktora wszystkim polecam serdecznie... Chcialam wkleic projekt do dziennika, ale nie wkleje, bo dziennika nie ma. :mad: Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Wklej tu i nie jęcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Zastanowie sie... Kurde, teraz zauwazylam zajefajnego emotka: :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kiesy chcę wysłać priva, wyskakuje mi to: You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created Proszę o przetłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kiesy chcę wysłać priva, wyskakuje mi to: You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created Proszę o przetłumaczenie Masz przepelniona skrzynke, wywal stare wiadomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 07.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Małgoś - proszę pomóż mi i podpowiedz co zrobić żeby przenieść cały dziennik do nowego FM. Ja zaginęłam w akcji i ni cholery nie wiem co robić... proszę wesprzyj koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.04.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Masz przepelniona skrzynke, wywal stare wiadomosci. Kurde, tak myślałam. Tylko będzie mi ciężko, bo ja jestem do nich baaaardzo przywiązana A jak wklejacie zdjęcia, bo ja wciąż "na piechotę" To znaczy wczoraj, jak klikłam na WSTAW GRAFIKĘ wyskoczyło mi pole z img i spokojnie wkleiłam linka do zdjęcia. No a dziś już nie idzie Dzięki małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 07.04.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Zastanowie sie... Kurde, teraz zauwazylam zajefajnego emotka: :D:D No wiesz Toć ja go niemalże postulowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Małgoś - proszę pomóż mi i podpowiedz co zrobić żeby przenieść cały dziennik do nowego FM. Ja zaginęłam w akcji i ni cholery nie wiem co robić... proszę wesprzyj koleżankę Na razie nic nie rob, beda to robic wszystkim z automatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 07.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dziękuję...a już byłam bliska załamania;) Ty to umiesz człowieka podtrzymać na duchu. Pozdrawiam Cię mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzień dobry. Ci odlatują, ci wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 znowu mi oświecenie załączyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dziękuję...a już byłam bliska załamania;) Ty to umiesz człowieka podtrzymać na duchu. Pozdrawiam Cię mocno. Bardzo sie ciesze i polecam sie na przyszlosc. Oby im sie udalo, bo dam plame. dobranoc Juuuuuz? Dzień dobry. Ci odlatują, ci wracają Bociany??? znowu mi oświecenie załączyli A wylaczyli Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 no bardzo mi uwagę stary członek zajmował oświecenie mało widoczne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 śpiszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????????????????//// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 śpiszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????????????????//// nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 :D:D to szeptem krzycz,co by tych spiących nie obudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 07.04.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja tez nie spie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts