Nadulka 10.12.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Małgoś, no ty to masz szczęście:)Co jeszcze fajnego kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Czasami mnie sie tez nalezy. Poza tym tylko reczniki i kolezanka uparla sie, zeby mi sprezentowac ramke na dyplom... Chcialam jeszcze taka szklarnie na roslinki na balkon, ale nigdzie jej nie bylo i juz mi sie nie chcialo jej szukac. I tak teraz chyba bym jej nie trzymala na zewnatrz, bo przy -17 szklo chyba by peklo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Przyszedl moj piekny telefonik, ale kuuuuuurde, do niego wchodzi micro-SIM, a ja nie mam takiego, i co teraz ? Wymienia mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.12.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 zadzwoń tam i zapytaj, czy wymienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Chyba bedzie szybciej jak podejde do T-mobile, bo jak nie to bede musiala sima przyciac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Mówisz o Lumii 610? Ty go sprawdź pod każdym kątem bo ja też się na niego zasadziłamco to znaczy mikro sim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Małgoś fajne zakupy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Chyba bedzie szybciej jak podejde do T-mobile, bo jak nie to bede musiala sima przyciac, napisz na priva jaki masz telefon ... i problem z kartą .... wyjaśnię Ci od a do zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mikro-SIM to jest taki mniejszy SIM, wymienili bez problemu, natomiast jest to dopiero poczatek problemow gdyz wszystkie kontakty mialam w telefonie, oczywiscie backup 100 lat temu robiony na starym kompie. a teraz z niedzialajacym LCD nie jestem w stanie ich skopiowac. Tak wiec do nikogo z Was nie mam telefonu. Buuuu.... Storczyki obciete kupilam 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Nie dam sobie tak latwo odebrac miana ksiazki telefonicznej forum, mam Was. Wprawdzie teraz musze Was wszystkich wklepac recznie do nowego fona, ale maaaaaam. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Małgoś, no ale fajny, niefajny.,..coś powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mialam nadzieje, ze uda mi sie zainstalowac Skype'a, nie udalo sie, tak jak pisza w necie - ma za malo RAMu, ale z tym sie liczylam. Troche jestem wkurzona, ze nie moge zainstalowac aplikacji ktora placilam za bilety MPK (Ciebie to nie dotyczy ). Dosc latwo sie przestawic, fon jest w miare inteligentny, mozna sobie polaczyc kontakty z fejsa z kontaktami z telefonu, co jest dla mnie wygodne dosc, bo od razu mam maile do ludzi pod reka. Net na wi-fi smiga, na razie nie wiem ile trzyma bateria, bo wczoraj pierwszy raz ladowalam no i bawie sie non-stop. Zeby miec mp3 jako dzwonki trzeba zastosowac pewien trik, juz prawie wszystko mam ustawione tak jak chcialam, ale kuuuuuuurde Nelka u mnie byla a ja oczywiscie nie wiedzialam kto dzwonil i nie zostawil wiadomosci, a nie bylo mnie w domu. Musze teraz niestety te setki kontaktow wklepac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ale bilans ogólnie oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.12.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 cze Małgoś co robisz? kurde, nie ma się z kim wina szlachetnego napić O Veuve Clicqot w moje lodówce nie wspomnę. Z Szampanii prosto kurierem na moją cześć przyjechała. Ta flacha A co wogóle u Cię, poza fonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Hellllllllllllloooooooooooooo... No ja tez nie bardzo mam z kim ostatnio., to moze wpadniesz?.. Poza fonem to ciagle tylko robota i stresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.12.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 no to jak u mnie całkiem, tyle że bez fonu...Może po nowym roku jakoś w weekend się spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.12.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 tymczasem spadam do łóżka, tygodnie pracy po 14-20 godzin dają się we znaki A wino niech się starzeje jak pan bócek przykazał Do naszego spotkania Oby tylko z Chardonnay nie zrobił się Matuzalem buziak m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No ja sie wybieram w Twoje strony jakos na poczatku roku ino nie wiem jeszcze kiedy dokladnie, ale to bedzie poniedzialek, wiec tak srednio... A do mnie to wis... prawie zawsze mozna wpadac, chyba zeby jakis samiec sie napatoczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Czesc Kroliku. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts