shayba 08.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 cze Małgoś Jeśli z kimś nad Wisłą piwo pszeniczne piłaś i opowieści dziwnej treści snułaś , jeśli w tesco wino białe kupowałaś, by noc pogaduch ze mną zdzierżyć , jeśli po Kazimierzu w poszukiwaniu toalet się szlajałaś ... to być może ze mną... Buziaki zostawiam i nie myśl proszę, że to, iż się nie odzywam, znaczy że nie tęsknię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Czeeee NOWA FORUMOWICZKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No i jak tam balkonowy ogródecek???. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Spoko, ale na razie wynajmuje mieszkanie i nie wiem jak wszystko wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ty swoje wynajmujesz?????? To gdzie mieszkasz? i po co wynajmujesz? Było zbędne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Nie, pieniadze mi nie sa zbedne. Mieszkam teraz u mamy, a od jutra u taty. Nie mam wyjscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Nie dość że bezdomna, to jeszcze przy kasie:lol2:. Wpadaj na piwo... studio stoi wolne;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Zebys wiedziala, ze moge skorzystac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 I co, nikt mnie nie lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Eeeee tam od razu z grubej rury... Wakacje som!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Zeby nie bylo, ze wszystko mi zdycha w domu, to pokaze Wam storczyka-wariata, ktorego kupilam zima w casto za 5 zl, z obcietymi pedami, same liscie, nie bylo wiadomo nawet jakiego bedzie koloru. Ale to jeszcze chwila, jak zacznie kwitnac na wszystkich 4 pedach, ktore wypuscil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 No i gdzie ten storczyk:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 No mowie, ze go wrzuce, jak zacznie kwitnac na wszystkich pedach. Na razie kwitnie na jednym, ale wciaz sie zastanawia, gdzie by tu jeszcze wypuscic. Mam jeszcze drugiego takiego kandydata, ale na razie sie zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Pozdrowienia zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.09.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Małgosiu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.09.2013 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Dzieki Ala. Opuscilam Was, ale jak sie domyslacie mam niezly mlyn z roznymi przygodami w tle. Mam nadzieje, ze kiedys Wam to wszystko opowiem, bo niektore historie mroza krew w zylach. Wszystko wskazuje na to, ze niebawem odwiedzi mnie rasia. I od razu zycie jest pieknieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2013 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Helooooooooooooł. Mozecie wierzyc lub nie, ale wracam do Was, gdyz zaczynam remont. To znaczy... chyba koncze urzadzac mieszkanie. Czy cos tam... W kazdym razie moj pierwszy pomysl dotyczy balkonu, potrzebuje takie cus przezroczyste co sie kupuje na tarasy na rolce (takie jak w Krakowie w Bunkrze hehehe). Co to jest, poliweglan? Gdzie takie cus mozna dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2013 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Helooooooooooooł. Mozecie wierzyc lub nie, ale wracam do Was, gdyz zaczynam remont. To znaczy... chyba koncze urzadzac mieszkanie. Czy cos tam... W kazdym razie moj pierwszy pomysl dotyczy balkonu, potrzebuje takie cus przezroczyste co sie kupuje na tarasy na rolce (takie jak w Krakowie w Bunkrze hehehe). Co to jest, poliweglan? Gdzie takie cus mozna dostac? Na Sokołowskiego 19... w Krakówku oczywiście . Hej Małgoś!!! Ściągnęłam Cię myślami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Hej hej! Inne plany to drzwi wejsciowe, pomieszczenie gospodarcze, plytki na jednej scianie w lazience (jakieeee???), male WC, malowanie i szyba na scianie w kuchni, progi, polka pod TV w gabinecie, nowe krzesla... No i cos wreszcie musze zrobic z wiszacym kablem do kablowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Aaaa i szafa przy wejsciu. I dodatkowy "pokoj" nad kuchnia. Dzieki Rasiunia, sprawdzam Sokolowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts