kamyk68 07.11.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Wiec szukam kogos kto mi zrobi scianki i podlaczenie pralki. a pralka Ci potrzebna ;)Pozdrowionka zostawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Lomatko, kto mnie tu odwiedzil, Zboczeniec! Pralke mam i bardzo ja lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a dokąd mam zboczyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Mozesz do mnie. Pomozesz w remoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.11.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Coś zrobiłaś przez długi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kaca? Pan Krzys od drabinek byl u mnie wczoraj, mysle ze mi tez zrobi balkon. Ale nadal szukam chetnego do scianek dzialowych, ostatnia wycena byla powalajaca... Dzisiaj ide do LM na zakupy, mam nadzieje, ze konstruktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom3czek 13.11.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ciekawa aranżacja wnętrza i ciepłe fajnie dobrane kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kaca? moralnego czy pofinlandzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Witaj dom3czek, czyzby to byl Twoj pierwszy post na FM? Bardzo sie ciesze. Jamlesie, konkretnie to powinnego, popiwnego i pocytrynowkowego. Mam nadzieje, ze niczego wiecej nie bylo... Z LM przywiozlam storczyka, maja teraz w promocji za 15.90, a ze nic mi w zyciu tak nie wychodzi jak storczyki to nie moglam nie wziac. Nie kupilam niczego innego, bo wybieram tez mamie plytki i kilka drobnych rzeczy i plytki beda dopiero w poniedzialek, wiec wszystko pojdzie jednym transportem. Chyba mniej wiecej wybralam kolory farb, drzwi, kibel i umywalke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.11.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Wiem wlasnie wusia... Oni sie oparli na srednich rynkowych cenach, ale przez nasza dzialke przechodzi kanalizacja itp. i to ponoc moze obnizyc jej wartosc. Malgos, aktualizacji wartości nieruchomości dokonuje się na podstawie wartości nieruchomości gruntowej określonej przez rzeczoznawcę majątkowego. Nie mogą więc jedynie wziąć "średnie ceny rynkowe" i podwyższyć. Jeśli chcesz kwestionować wysokość, a jest sporządzony operat, to musisz go przeanalizować pod kątem prawidłowości jego sporządzenia. Poproś o ksero/ zrób fotki i analizuj punkt po punkcie. Wycena opiera się m.in. na różnych elementach, którym przyznaje się określoną wagę. Wielkości wag to widełki, więc można chociażby zacząć od tego, czy nie zostały przyjęte np. wszystkie cechy w wyższych granicach. Trzeba też porównać, jakie nieruchomości wzięto do porównania (lokalizacja, wielkość, infrastruktura) i z jakich lat są ceny. Przy takiej opłacie pewnie nie obejdzie się bez podwyżki, ale można próbować wykazać, że powinna być niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hej hej Spirea, kope lat. Tak zrobilam. Poszlam przejrzec operat i faktycznie rzeczoznawca "pomylil" sie i nie wzial pod uwage sluzebnosci. Napisalam odwolanie i czekam na odpowiedz. A w razie czego w przyszlym roku i tak bede miec bonifikate, a potem... moze zacznie mnie byc stac na takie oplaty, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Gwoździk tradycyjnie ... jak co roku w swoim przebraniu ... życzy Wesołych Świąthttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.12.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! życzę Ja z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cuda mogą się wydarzyćjeśli uwierzysza nadzieję chociaż jest kruchatrudno zabić któż wie jakie cuda możesz otrzymaćkiedy uwierzysz SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, BUDUJĄCYCH ROZMÓW PRZY WIGILIJNYM STOLE, UDANYCH SPOTKAŃ Z RODZINĄ I PRZYJACIÓŁMI, ŻYCZLIWEJ PAMIĘCI O TYCH, KTÓRZY SAMOTNI, STARZY, CHORZY LUB DALEKO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.12.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Małgoś http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/piekna_jest_radosc_w_swieta_0.jpg życzy WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.12.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Małgoś! Żeby karp był doskonały I pierogi smakowałyDużo szczęścia i radościW Święta samych pomyślnościPrezentów i humoru dobregoWszystkiego najlepszego!życzy nemi http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/191/l5hy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.12.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ja tyż))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts