BetaGreta 07.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Chyba się lekko pogubiłam jak to jest z Twoim przyjazdem.Ja powinnam być ok. 15 -16tej u siebie, żeby dziewczynki odebrać.Jest jakiś plan? Masz jakieś propozycje?O której w końcu przyjeżdżasz, zmieniłaś godzinę przyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 CzescZ mężem na randke? czy teraz już trójkąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wiola, Tobie to tylko trojkaty w glowie. Witam Panie. Becia, wszystko mam lekko pokickane, SMSa wyslalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 a tak, tylko... nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.09.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 a tu znów sodomia z gomornią Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Z mezem to faktycznie sodoma i gomora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja wyjątkowo nie o Tobie tym razem - o Wiolaszcze co to dla Niej trójkącik to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja wyjątkowo nie o Tobie tym razem - o Wiolaszcze co to dla Niej trójkącik to za mało No tak. Bo ja Penelopa jestem przecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja wyjątkowo nie o Tobie tym razem - o Wiolaszcze co to dla Niej trójkącik to za mało No tak. Bo ja Penelopa jestem przecie. Wymiękłam.... Co słychać Betonowa Lady??? Gratuluję tytułu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja wyjątkowo nie o Tobie tym razem - o Wiolaszcze co to dla Niej trójkącik to za mało No tak. Bo ja Penelopa jestem przecie. Wymiękłam.... Co słychać Betonowa Lady??? Gratuluję tytułu!!!! Dobrze, ze jesteś usprawiedliwiona, bo aż pogratulowałabym refleksu Oj tam, czepiacie sie...Jak mój mąż. W ps. czy Wy też uważacie że pocałunek z inną osobą w trakcie trwania związku to zdrada? ciekawa jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja wyjątkowo nie o Tobie tym razem - o Wiolaszcze co to dla Niej trójkącik to za mało No tak. Bo ja Penelopa jestem przecie. Wymiękłam.... Co słychać Betonowa Lady??? Gratuluję tytułu!!!! Czeeeee Braza. Juz stracilam nadzieje, ze sie doczekam tu Ciebie. Dzieki za gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nie bede miec netu juz dzisiaj, wiec jak by co, to jestem ustawiona z Lidka na wyjazd do Rasi 11-12 spod Palacu i mam nadzieje, ze mi sie uda wyrobic, zebym nie musiala stopem potem jechac. Becia - mam nadzieje, ze zabierzesz sie z nami. Jak by co to dzwoncie. Jutro od 6 rano jestem w pociagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nadziej umiera ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nie bede miec netu juz dzisiaj, wiec jak by co, to jestem ustawiona z Lidka na wyjazd do Rasi 11-12 spod Palacu i mam nadzieje, ze mi sie uda wyrobic, zebym nie musiala stopem potem jechac. Becia - mam nadzieje, ze zabierzesz sie z nami. Jak by co to dzwoncie. Jutro od 6 rano jestem w pociagu. biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wpadłam sie przywitać i zameldowac, że wróciłam !! wieczorkiem na spokojnie poczytam co nowego na waszych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Małgoś, dzięki za spotkanie (szkoda, że takie krótkie ) Fajnie, że udało wam się dojechać do Rasi i że Duchowi udało się znaleźć PKiN w W-wie, aby was podebrać Pozdrowienia dla męża, którego też niezmiernie miło było poznać i żałuję, że nie udało mi się obejrzeć zawartości waszej walizki z jego pracami No, ale może jakoś sobie odbiję i jeszcze mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Hej, hej podróżnicy! Dzięki za ekspresowy nalocik!!! Mraaauuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.09.2009 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Już? powojażowałaś? to wracaj i swego wątku pilnuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.09.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Małgoś, dzięki za spotkanie (szkoda, że takie krótkie ) Fajnie, że udało wam się dojechać do Rasi i że Duchowi udało się znaleźć PKiN w W-wie, aby was podebrać Pozdrowienia dla męża, którego też niezmiernie miło było poznać i żałuję, że nie udało mi się obejrzeć zawartości waszej walizki z jego pracami No, ale może jakoś sobie odbiję i jeszcze mi się uda I ja się pod tym podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czesc dziewczeta i inne Duchy. Bardzo bylo super Was zobaczyc, malz ochrzczony zostal, ale wytrwal. Lidka - zawsze mozesz rzucic okiem na stronke, a moze kiedys jeszcze bedzie okazja na zywca. Ide czytac co tam nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts