malgos2 11.09.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Oj Wiola, ale ja nie za wiele mam do zaoferowania, parapetowe jeszcze zrobimy z full wypasem jak bedzie ja jak zrobic, na razie to jest full spontan "na budowie" i prosze mi bez takich krepujacych pytan. Chcesz wydac na benzyne, obiad, wodke i jeszcze prezent mi chcesz przywiezc? Pogielo Cie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 tak, pogięło A skad my obie wiemy, czy na porządną parapetówkę będę mogła przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 tak, pogięło A skad my obie wiemy, czy na porządną parapetówkę będę mogła przyjechać? No dobra, skoro Cie pogielo to w zaleznosci od tego, czy bedziesz pila wode / wino / piwo - kup w Tesco (ale w Tesco, nie w Krosnie ) jakies kieliszki / szklanki, bo tez moze zabraknac. Prosze Cie, nie szalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Moga byc plastikowe, tylko do wodki plastikowe sa slabe - raz sie takimi z PCV straszliwie zatrulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Małgos, mówie: jak w banku to i z % I nie żadne plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Małgos, mówie: jak w banku to i z % I nie żadne plastikowe Oooo, widzisz. Kup jakies piwo w promocji z kuflem. Bedzie 2 w 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a ja co mam Ci przywiezc procz oczywiscie piwa/wodki/jedzenia, bo o o to nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a ja co mam Ci przywiezc procz oczywiscie piwa/wodki/jedzenia, bo o o to nie pytam Ciebie tez pogielo? Helenke przywiez i Dejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no bez Helenki byloby mi trudno sie wyrwac Pytam powaznie chyba nie chcesz dostac 10 kompletow szklanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No nie, szklanki to juz ja załatwię jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ogladam zdjecia z Wawki-super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no bez Helenki byloby mi trudno sie wyrwac Pytam powaznie chyba nie chcesz dostac 10 kompletow szklanek Anja, prooooosze, ja chce tylko takie male kryzysowe spotkanko na 60 osob, bez jaj... Nie wyglupiaj sie, bo bedzie mi przykro, ze ja Tobie nic ladnego nie kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no bez Helenki byloby mi trudno sie wyrwac Pytam powaznie chyba nie chcesz dostac 10 kompletow szklanek Anja, prooooosze, ja chce tylko takie male kryzysowe spotkanko na 60 osob, bez jaj... Nie wyglupiaj sie, bo bedzie mi przykro, ze ja Tobie nic ladnego nie kupilam. no to sąsiedzi będą szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no bez Helenki byloby mi trudno sie wyrwac Pytam powaznie chyba nie chcesz dostac 10 kompletow szklanek Anja, prooooosze, ja chce tylko takie male kryzysowe spotkanko na 60 osob, bez jaj... Nie wyglupiaj sie, bo bedzie mi przykro, ze ja Tobie nic ladnego nie kupilam. no to sąsiedzi będą szczęśliwi Malz jak tylko poznal Ducha to zaczal zacierac rece, niech no tylko ktos sie w drzwiach pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Gosia jak mieszkanko mieszkasz już czy nadal dopieszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Gosia jak mieszkanko mieszkasz już czy nadal dopieszczasz? Na razie dopieszczam sie... i meza. Moze cos rusze niebawem, ale mieszkac jeszcze poki co sie nie da, a nawet jak sie da to jeszcze dlugo nie bedzie przypominalo mieszkania. A Ty juz na chodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Gosia jak mieszkanko mieszkasz już czy nadal dopieszczasz? Na razie dopieszczam sie... i meza. Moze cos rusze niebawem, ale mieszkac jeszcze poki co sie nie da, a nawet jak sie da to jeszcze dlugo nie bedzie przypominalo mieszkania. A Ty juz na chodzie? No ja na chodzie sadzę kopie póki mogę ale na początku pażdziernika idę znowu na operacje tym razem będą mi to wszystko wyciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Gosia jak mieszkanko mieszkasz już czy nadal dopieszczasz? Na razie dopieszczam sie... i meza. Moze cos rusze niebawem, ale mieszkac jeszcze poki co sie nie da, a nawet jak sie da to jeszcze dlugo nie bedzie przypominalo mieszkania. A Ty juz na chodzie? No ja na chodzie sadzę kopie póki mogę ale na początku pażdziernika idę znowu na operacje tym razem będą mi to wszystko wyciągać W kazdym razie pamietaj, ze 3.10 najprawdopodobniej, o ile jakies nieprzewidziane okolicznosci nie wystapia, bedzie spotkanko muratorowe w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 kurde... 4.10 mój starszy ma 18-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts