kachna28 12.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Bedziesz trzeciego? trzeciego czego? Pazdziernika. hmmm.. a to "betonówka" ma być wtedy? w lokalu czy na betonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Bedziesz trzeciego? trzeciego czego? Pazdziernika. hmmm.. a to "betonówka" ma być wtedy? w lokalu czy na betonie? Bosz... Jaka wybredna! Chcemy sie spotkac i pogadac, czy to wazne gdzie? Chocby i na Plantach. Idea podrzucona przez Anje (za co wdzieczna jestem niezmiernie) jest taka, ze najpierw pojdziemy cos zjesc na miasto a potem popic "na budowe" dopoki nas sasiedzi nie przegonia i trzeba bedzie zmienic lokal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Powiem Ci że być może będę -mój małż zamierza robić jakieś uzupełniające studia na AGH (firma mu płaci ), w przyszłym tyg jedzie załatwiać jakieś formalności w dziekanacie -i się wyjaśni czy go przyjmą. Jeśli go przyjmą -to bedę w KRK srednio co 2-3tygodnie -bo nie mam zamiaru sama w chałupie siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.09.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Bedziesz trzeciego? trzeciego czego? Pazdziernika. hmmm.. a to "betonówka" ma być wtedy? w lokalu czy na betonie? Bosz... Jaka wybredna! Chcemy sie spotkac i pogadac, czy to wazne gdzie? Chocby i na Plantach. Idea podrzucona przez Anje (za co wdzieczna jestem niezmiernie) jest taka, ze najpierw pojdziemy cos zjesc na miasto a potem popic "na budowe" dopoki nas sasiedzi nie przegonia i trzeba bedzie zmienic lokal. No i jeszcze Dejw z pizzą był w planach Małgoś, ja niestety odpadam z przyczyn oczywistych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka no ja ze ślubnym tak na 90% (Młode zostaje w domu, na demoralizacje jeszcze przyjdzie czas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka no ja ze ślubnym tak na 90% (Młode zostaje w domu, na demoralizacje jeszcze przyjdzie czas ) a to mozna przyjść z mężem bądź partnerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka no ja ze ślubnym tak na 90% (Młode zostaje w domu, na demoralizacje jeszcze przyjdzie czas ) a to mozna przyjść z mężem bądź partnerem? przyjdę sama jak zabijesz mojego slubnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka no ja ze ślubnym tak na 90% (Młode zostaje w domu, na demoralizacje jeszcze przyjdzie czas ) a to mozna przyjść z mężem bądź partnerem? przyjdę sama jak zabijesz mojego slubnego to może slubni niech sobie piją osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka no ja ze ślubnym tak na 90% (Młode zostaje w domu, na demoralizacje jeszcze przyjdzie czas ) a to mozna przyjść z mężem bądź partnerem? przyjdę sama jak zabijesz mojego slubnego to może slubni niech sobie piją osobno? mój sobie nie odpuści spotkania z Małgoś Powie ,ze pic z chłopami to on moze pod gruszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 OK, to prosze sie dopisywac i nie krepowac. Gwoli wyjasnienia - jak napisano wyzej, nie ma specjalnie warunkow na imprezke jedzeniowa oraz siedzenie w jednym miejscu caly dzien byloby nudne, wiec zgodnie z planem zarezerwuje stolik pewnie w Paprykach, a potem mozemy sie udac gdzies jeszcze albo od razu do mnie - to zalezy od Was. U mnie - chata bogata chipsami... Mam garnek do fondue - sie go wyprobuje. Ewentualnie gdyby jaka zagryche dalo sie odgrzac to bede krzyczec. Lodowka jest - to najwazniejsze. Mile widziany jakis alkohol dla siebie. Co do noclegu, toooo u mnie warunki takie sobie - powinnismy byc w stanie juz zamontowac prysznic, ale na drzwi do lazienki nie liczcie. Podloga stoi dla Was otworem, ale prosze o przywiezienie materacy (z pompkami, co by Ducha nie meczyc ) i spiworow - jesli ktos nie ma, to niech mi da znac, cos sprobuje wymyslec. Dla tych, ktorzy sie wola wyspac http://www.trzykafki.pl albo http://www.freerooms.pl/ albo premiumhostel.pl - to wyprobowane, dosc tanie miejsca w centrum. Ilosc miejsc niczym nieograniczona. Im nas wiecej tym weselej. Prosze sie wpisywac na liste, zebym wiedziala pozniej na ile osob zrobic rezerwacje. Aaacha - mam 6 krzesel i 12 miejsc siedzacych na poduchach na podlodze - sie zastanawiam, co z tym zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka no ja ze ślubnym tak na 90% (Młode zostaje w domu, na demoralizacje jeszcze przyjdzie czas ) a to mozna przyjść z mężem bądź partnerem? przyjdę sama jak zabijesz mojego slubnego to może slubni niech sobie piją osobno? mój sobie nie odpuści spotkania z Małgoś Powie ,ze pic z chłopami to on moze pod gruszką Pozdrow slubnego baaaaardzo, bardzo. Olga, nie zabralabys sie z zuzanka i lidszu? One samochodem pojada... Jakos tego ciechana sie skombinuje, miejscowke na podlodze... Ja tez mam kryzys przeciez, ale nie ma sie co poddawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.09.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Olga, nie zabralabys sie z zuzanka i lidszu? One samochodem pojada... Jakos tego ciechana sie skombinuje, miejscowke na podlodze... Ja tez mam kryzys przeciez, ale nie ma sie co poddawac. Małgoś, nie da rady - zawsze ta kaska się rozłazi, jak sama wiesz - tu knajpa, tam śniadanko jakieś by się przydało, cośtam... Kosztowałoby mnie to z połowę tego, co mam na miesiąc do przeżycia teraz Ale obiecuję, że jak mnie z nagła gotówka jakaś napadnie, to wsiadam wcobądź i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola z mężem 3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90%. Olga... rozumiem, aleeeee gdybys cos wymyslila, albo wygrala w totka, albo cos... To krzycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.09.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.09.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 4. zuz@nka ze małżem i muszę nocleg zarezerwować bo małż mi nie odpusci żeby nie poszwędać się po Krakowie który uwielbiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola z mężem 3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90%. Kachna28 z małżem lub bez -na 50% (może w tym tyg. sie to wyjaśni..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola z mężem 3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90%. 4. zuz@nka ze małżem 5. Kachna28 z małżem lub bez -na 50% Zuzanka - z tego, co pamietam te freerooms cos tam to 130 zl za dwojke (moze byc nawet teraz taniej, bo bedzie po sezonie - Becia tam spala) premiumhostel - w siedzibie gestapo (rekomendacja Ducha ) - podobnie, a trzykafki z tego najtansze, ale moze sie zdarzyc, ze lazienka bedzie na korytarzu czy cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.09.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola z mężem 3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90%. 4. zuz@nka ze małżem 5. Kachna28 z małżem lub bez -na 50% Zuzanka - z tego, co pamietam te freerooms cos tam to 130 zl za dwojke (moze byc nawet teraz taniej, bo bedzie po sezonie - Becia tam spala) premiumhostel - w siedzibie gestapo (rekomendacja Ducha ) - podobnie, a trzykafki z tego najtansze, ale moze sie zdarzyc, ze lazienka bedzie na korytarzu czy cus. Małgos - fenks za taką wyczerpujacą info ale pokój bez łazienki to nie dla mnie będę rezerwować jak Lidszu się określi czy jedzie bo wtedy zamówię i dla niej to powtórzymy spanko i nocne pogaduchy wrocławsie jak bylismu u Anji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ja się piszę na podłogę, kupię materac dmuchany i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts