Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bedziesz trzeciego? :roll:

trzeciego czego?

Pazdziernika. :lol: :lol: :lol: :lol:

hmmm.. a to "betonówka" ma być wtedy? w lokalu czy na betonie?

Bosz... Jaka wybredna! :o :o :o Chcemy sie spotkac i pogadac, czy to wazne gdzie? Chocby i na Plantach. :p

Idea podrzucona przez Anje (za co wdzieczna jestem niezmiernie) jest taka, ze najpierw pojdziemy cos zjesc na miasto a potem popic "na budowe" dopoki nas sasiedzi nie przegonia i trzeba bedzie zmienic lokal. :lol: :lol: :lol:

Powiem Ci że być może będę -mój małż zamierza robić jakieś uzupełniające studia na AGH (firma mu płaci :wink: ), w przyszłym tyg jedzie załatwiać jakieś formalności w dziekanacie -i się wyjaśni czy go przyjmą. Jeśli go przyjmą -to bedę w KRK srednio co 2-3tygodnie -bo nie mam zamiaru sama w chałupie siedzieć :)

Bedziesz trzeciego? :roll:

trzeciego czego?

Pazdziernika. :lol: :lol: :lol: :lol:

hmmm.. a to "betonówka" ma być wtedy? w lokalu czy na betonie?

Bosz... Jaka wybredna! :o :o :o Chcemy sie spotkac i pogadac, czy to wazne gdzie? Chocby i na Plantach. :p

Idea podrzucona przez Anje (za co wdzieczna jestem niezmiernie) jest taka, ze najpierw pojdziemy cos zjesc na miasto a potem popic "na budowe" dopoki nas sasiedzi nie przegonia i trzeba bedzie zmienic lokal. :lol: :lol: :lol:

No i jeszcze Dejw z pizzą był w planach :lol:

Małgoś, ja niestety odpadam z przyczyn oczywistych :cry:

1. Anja z Dejwem i Helenka

no ja ze ślubnym tak na 90% (Młode zostaje w domu, na demoralizacje jeszcze przyjdzie czas :wink: )

a to mozna przyjść z mężem bądź partnerem? :)

przyjdę sama jak zabijesz mojego slubnego :wink:

no ja ze ślubnym tak na 90% (Młode zostaje w domu, na demoralizacje jeszcze przyjdzie czas :wink: )

to może slubni niech sobie piją osobno?

mój sobie nie odpuści spotkania z Małgoś :roll:

Powie ,ze pic z chłopami to on moze pod gruszką :roll:

OK, to prosze sie dopisywac i nie krepowac. Gwoli wyjasnienia - jak napisano wyzej, nie ma specjalnie warunkow na imprezke jedzeniowa oraz siedzenie w jednym miejscu caly dzien byloby nudne, wiec zgodnie z planem zarezerwuje stolik pewnie w Paprykach, a potem mozemy sie udac gdzies jeszcze albo od razu do mnie - to zalezy od Was.

U mnie - chata bogata chipsami... :lol: :lol: :lol: Mam garnek do fondue - sie go wyprobuje. Ewentualnie gdyby jaka zagryche dalo sie odgrzac to bede krzyczec. :wink: Lodowka jest - to najwazniejsze. Mile widziany jakis alkohol dla siebie. :wink:

Co do noclegu, toooo u mnie warunki takie sobie - powinnismy byc w stanie juz zamontowac prysznic, ale na drzwi do lazienki nie liczcie. :roll: Podloga stoi dla Was otworem, ale prosze o przywiezienie materacy (z pompkami, co by Ducha nie meczyc :lol: :lol: :lol: ) i spiworow - jesli ktos nie ma, to niech mi da znac, cos sprobuje wymyslec. Dla tych, ktorzy sie wola wyspac http://www.trzykafki.pl albo http://www.freerooms.pl/ albo premiumhostel.pl - to wyprobowane, dosc tanie miejsca w centrum.

Ilosc miejsc niczym nieograniczona. Im nas wiecej tym weselej. Prosze sie wpisywac na liste, zebym wiedziala pozniej na ile osob zrobic rezerwacje. Aaacha - mam 6 krzesel i 12 miejsc siedzacych na poduchach na podlodze - sie zastanawiam, co z tym zrobic... :roll:

to może slubni niech sobie piją osobno?

mój sobie nie odpuści spotkania z Małgoś :roll:

Powie ,ze pic z chłopami to on moze pod gruszką :roll:

Pozdrow slubnego baaaaardzo, bardzo. :D :D :D 8)

Olga, nie zabralabys sie z zuzanka i lidszu? One samochodem pojada... :roll: :roll: :roll: Jakos tego ciechana sie skombinuje, miejscowke na podlodze... Ja tez mam kryzys przeciez, ale nie ma sie co poddawac. :roll: :wink:

Olga, nie zabralabys sie z zuzanka i lidszu? One samochodem pojada... :roll: :roll: :roll: Jakos tego ciechana sie skombinuje, miejscowke na podlodze... Ja tez mam kryzys przeciez, ale nie ma sie co poddawac. :roll: :wink:

Małgoś, nie da rady - zawsze ta kaska się rozłazi, jak sama wiesz - tu knajpa, tam śniadanko jakieś by się przydało, cośtam... Kosztowałoby mnie to z połowę tego, co mam na miesiąc do przeżycia teraz :-? Ale obiecuję, że jak mnie z nagła gotówka jakaś napadnie, to wsiadam wcobądź i jestem :wink:

2. Wiola z mężem

3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90%.

4. zuz@nka ze małżem

5. Kachna28 z małżem lub bez -na 50%

Zuzanka - z tego, co pamietam te freerooms cos tam to 130 zl za dwojke (moze byc nawet teraz taniej, bo bedzie po sezonie - Becia tam spala) premiumhostel - w siedzibie gestapo (rekomendacja Ducha :lol: :lol: :lol:) - podobnie, a trzykafki z tego najtansze, ale moze sie zdarzyc, ze lazienka bedzie na korytarzu czy cus.

2. Wiola z mężem

3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90%.

4. zuz@nka ze małżem

5. Kachna28 z małżem lub bez -na 50%

Zuzanka - z tego, co pamietam te freerooms cos tam to 130 zl za dwojke (moze byc nawet teraz taniej, bo bedzie po sezonie - Becia tam spala) premiumhostel - w siedzibie gestapo (rekomendacja Ducha :lol: :lol: :lol:) - podobnie, a trzykafki z tego najtansze, ale moze sie zdarzyc, ze lazienka bedzie na korytarzu czy cus.

Małgos - fenks za taką wyczerpujacą info :wink:

ale pokój bez łazienki to nie dla mnie :evil:

będę rezerwować jak Lidszu się określi czy jedzie bo wtedy zamówię i dla niej :wink:

to powtórzymy spanko i nocne pogaduchy wrocławsie jak bylismu u Anji :D