malka 12.09.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Neli ...a skąd bedziesz jechała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Chyba jakby z Twoich stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no tak mi to pachniało, dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Bardzo, bardzo prosze sie wpisywac, organizowac i nie krepowac. Jak zabraknie krzesel, bedziemy siedziec na podlodze. Odkurze, obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czesć Czy od Ciebie daleko jest do Barbakanu? Bo tam jest super żarełko z pierogami ruskimi chyba jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Neli ...a skąd bedziesz jechała ? Z Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 malka nie uwierzysz, ale ja dopiero dziś zauważyłam w Twoim awatarku tych ludzi Wcześniej widziałam tam tylko dwie ryby, na zielonym, wzburzonym, morskim tle I tak sobie myślałam, ciekawe, kto ma tem dziobek wrzeszczący, a kto ten drugi, która rybka to facet, a która kobita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czesć Czy od Ciebie daleko jest do Barbakanu? Bo tam jest super żarełko z pierogami ruskimi chyba jeszcze jest Wiola, to ja idę z Tobą , bo uwielbiam jeść...WSZYSTKO (no prawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czesć Czy od Ciebie daleko jest do Barbakanu? Bo tam jest super żarełko z pierogami ruskimi chyba jeszcze jest Wiola, to ja idę z Tobą , bo uwielbiam jeść...WSZYSTKO (no prawie) jak najbardziej zapraszam: pyszne żarełko we wspaniałym towarzystwie czegóż chcieć wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 malka nie uwierzysz, ale ja dopiero dziś zauważyłam w Twoim awatarku tych ludzi Wcześniej widziałam tam tylko dwie ryby, na zielonym, wzburzonym, morskim tle I tak sobie myślałam, ciekawe, kto ma tem dziobek wrzeszczący, a kto ten drugi, która rybka to facet, a która kobita ha, ja bym nawet dziś nie zauważyła, gdybyś o tym nie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 malka nie uwierzysz, ale ja dopiero dziś zauważyłam w Twoim awatarku tych ludzi Wcześniej widziałam tam tylko dwie ryby, na zielonym, wzburzonym, morskim tle I tak sobie myślałam, ciekawe, kto ma tem dziobek wrzeszczący, a kto ten drugi, która rybka to facet, a która kobita a ja od razu zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 malka nie uwierzysz, ale ja dopiero dziś zauważyłam w Twoim awatarku tych ludzi Wcześniej widziałam tam tylko dwie ryby, na zielonym, wzburzonym, morskim tle I tak sobie myślałam, ciekawe, kto ma tem dziobek wrzeszczący, a kto ten drugi, która rybka to facet, a która kobita ha, ja bym nawet dziś nie zauważyła, gdybyś o tym nie napisała znaczy macie źle monitory uystawione tak dość systematycznie odkąd mam tego ava, czytacze dokonuja odkrcia w nim ludzi i to jest fajne dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czesć Czy od Ciebie daleko jest do Barbakanu? Bo tam jest super żarełko z pierogami ruskimi chyba jeszcze jest W Barbakanie zarelko? Chyba, ze golebie z rozna. Dzien dobry kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Małgoś, żarełko jest w uliczce prowadzącej do Barbakanu. I tylko tę uliczke pamietam, chyba , dlatego pytam. Pyszne pierogi mają, super naleśniki z jabłkami i coś jeszcze jadłam ale nie pamiętam. Taniocha a pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 13.09.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czyli dokładnie po drugiej stronie rynku od 3 papryczek to żarełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 cześć Małgoś ja mam znów prywate do Ciebie - zajmujesz się tłumaczeniami ? jeśli tak wyślij mi cennik na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Małgoś, żarełko jest w uliczce prowadzącej do Barbakanu. I tylko tę uliczke pamietam, chyba , dlatego pytam. Pyszne pierogi mają, super naleśniki z jabłkami i coś jeszcze jadłam ale nie pamiętam. Taniocha a pyszne Co Ty mi tu opowiadasz? Mala uliczka, ktora prowadzi do Barbakanu to Florianska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja to nie wiem jak ona się nazywa, może jest tam też inna mała uliczka, którą sie idzie do Barbakanu Jak zajadę to trafie na żywo, przez neta to nie dam sobie głowy uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Oj Wiola, Wiola, lepiej pokaze Ci jakies swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Oj Wiola, Wiola, lepiej pokaze Ci jakies swoje miejsce. moze byći tak. Oby pyszne było i na moją kieszeń bo jeszcze Ikea w planach bedzie a tam się spłukam totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts