malgos2 13.09.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Oj Wiola, Wiola, lepiej pokaze Ci jakies swoje miejsce. moze byći tak. Oby pyszne było i na moją kieszeń bo jeszcze Ikea w planach bedzie a tam się spłukam totalnie Wiedzialam, ze ta nagla chec przyjazdu ma jakies drugie dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Oj Wiola, Wiola, lepiej pokaze Ci jakies swoje miejsce. moze byći tak. Oby pyszne było i na moją kieszeń bo jeszcze Ikea w planach bedzie a tam się spłukam totalnie Wiedzialam, ze ta nagla chec przyjazdu ma jakies drugie dno. NIE KOCHANA, TYM RAZEM SIE MYLISZ to Ikea jest przy okazji, bo oddam wtedy dziecię na weekend pod opiekę a my będziemy mieć czas na spokojnie połazić i pogadać bez oglądania sie na zegarek. PO co miałabym potem jechać z dzieckiem do Ikei? jeszcze raz tyyyle km robić? Już wcześniej zapowiedziałam twardo że jadę, a mąż nieśmiało zapytał czy on też może. Łaskawie wyraziłam zgodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Oj Wiola, Wiola, lepiej pokaze Ci jakies swoje miejsce. moze byći tak. Oby pyszne było i na moją kieszeń bo jeszcze Ikea w planach bedzie a tam się spłukam totalnie Wiedzialam, ze ta nagla chec przyjazdu ma jakies drugie dno. NIE KOCHANA, TYM RAZEM SIE MYLISZ to Ikea jest przy okazji, bo oddam wtedy dziecię na weekend pod opiekę a my będziemy mieć czas na spokojnie połazić i pogadać bez oglądania sie na zegarek. PO co miałabym potem jechać z dzieckiem do Ikei? jeszcze raz tyyyle km robić? Już wcześniej zapowiedziałam twardo że jadę, a mąż nieśmiało zapytał czy on też może. Łaskawie wyraziłam zgodę No dobra, dobra... Powiedzmy, ze tlumaczenie przyjete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dobry wiecżór Małgoś ja póki co nie mówię ani tak ani nie bo ostatnio to mi sie tak wszystko komplikuje że nie wiem co w przyszłym tygodniu a dopiero w październiku ale się przyłożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dobry wiecżór Małgoś ja póki co nie mówię ani tak ani nie bo ostatnio to mi sie tak wszystko komplikuje że nie wiem co w przyszłym tygodniu a dopiero w październiku ale się przyłożę Noooo, bo daleko masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Małgoś nie że daleko tylko ostatnio wszystko sie wali teraz też musiałam teściową na gwałt ściągać żeby z Piotrusiem została bo moja mama z siostrzenicą w szpitalu siedzi jak wszyscy pozdrowieją i wszystko sie wyklaruje to jak tylko będę mogła to na bank przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No dobra, zapisac sobie prosze w kajeciku na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 impreza się szykuje i to tyle fajnych osób będzie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 impreza się szykuje i to tyle fajnych osób będzie fajnie... No i jaki z tego wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 obiecuję się przyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 impreza się szykuje i to tyle fajnych osób będzie fajnie... No i jaki z tego wniosek? jeden - trza by było w końcu dupsko znad morza ruszyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 impreza się szykuje i to tyle fajnych osób będzie fajnie... No i jaki z tego wniosek? jeden - trza by było w końcu dupsko znad morza ruszyć ... Oooooo to to to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Jestem nieskumana, ale tylu stron nie będę nadrabiać o ile dobrze pamiętam to miał być Małżon i co - jest? Małgoś TY to teraz już chyba tylko chamska jesteś , co? kaj ta lista ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Taaak, tylko chamska jestem juz. Lista here: 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola z mężem 3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90%. 4. zuz@nka ze małżem 5. Kachna28 z małżem lub bez -na 50% 6. lidszu na 50% z mężem 7. Irma 8. Ania z Malzem (Darkiem znaczy sie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 .... to mnie tez dostukaj tyle, że też nie wiem co z Szanownym, bo dziecka muszę z kimś zostawić.... a babć brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Jakie to leniwe noooo, samo sie nie wpisze... 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola z mężem 3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90%. 4. zuz@nka ze małżem 5. Kachna28 z małżem lub bez -na 50% 6. lidszu na 50% z mężem 7. Irma 8. Ania z Malzem (Darkiem znaczy sie) 9. Nitus +/- Malz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 OOOOO !!! bardzo dobrze ujęte a jak z kimonkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 http://forum.muratordom.pl/post3625810.htm#3625810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 oki ... juz czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts