magi 16.07.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 dzień dobry światełko zajefajnie a ten kaktus to kurka ładniejszy niż moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.07.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a ten kaktus to kurka ładniejszy niż moje Potwierdzam! kaktus śliczny -faktycznie szkoda by go do baniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a ten kaktus to kurka ładniejszy niż moje Potwierdzam! kaktus śliczny -faktycznie szkoda by go do baniaczka Powtorze mu, bedzie sie cieszyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a ten kaktus to kurka ładniejszy niż moje Potwierdzam! kaktus śliczny -faktycznie szkoda by go do baniaczka Powtorze mu, bedzie sie cieszyl. Normalnie kamień mu z serca spadnie PS. Czy u Was też ta reklamowka śnieżki jest taka wkur...jąca? Okienko mi się nie zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.07.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 PS. Czy u Was też ta reklamowka śnieżki jest taka wkur...jąca? Okienko mi się nie zamyka Potwierdzam Śnieżki nie kupię wobec powyższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 PS. Czy u Was też ta reklamowka śnieżki jest taka wkur...jąca? Okienko mi się nie zamyka Potwierdzam Śnieżki nie kupię wobec powyższego Nigdy w życiu I tak malowałam Fluggerem, polecam Dobrze, że to nie tylko u mnie, bo już sie bałam, że coś się z kompem dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 PS. Czy u Was też ta reklamowka śnieżki jest taka wkur...jąca? Okienko mi się nie zamyka Potwierdzam Śnieżki nie kupię wobec powyższego Nigdy w życiu I tak malowałam Fluggerem, polecam Dobrze, że to nie tylko u mnie, bo już sie bałam, że coś się z kompem dzieje A mam Firefoxa i zamontowalam sobie blokade reklam we flaszu. Jak chce, to uruchamiam, jak nie chce, to mnie nie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Olga -czemu mi nie chcesz doradzić w kwestii drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Olga -czemu mi nie chcesz doradzić w kwestii drzwi ? A bo w obu punktach zgadzam się z Małgosią, więc bym się tylko powtórzyła Już tam idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.07.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Olga -czemu mi nie chcesz doradzić w kwestii drzwi ? A bo w obu punktach zgadzam się z Małgosią, więc bym się tylko powtórzyła Już tam idę acha -no to w porządeczku.. bo już myślałam że są tak paskudne, że nawet nie chcesz komentować ale sama mam jeszcze wątpliwości, bo z wenge to raczej nic nie będę miała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję A co ma bank z brakiem antywirusa? Cos nie kumam chyba Twojego toku myslenia. I o jakich przyzwyczajeniach mowisz? Lubisz, jak Ci okienka z jakas sniezka czy innym badziewiem wyskakuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję A co ma bank z brakiem antywirusa? Cos nie kumam chyba Twojego toku myslenia. I o jakich przyzwyczajeniach mowisz? Lubisz, jak Ci okienka z jakas sniezka czy innym badziewiem wyskakuja? Sorki, ale bank z brakiem antywira ma baaardzo wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję A co ma bank z brakiem antywirusa? Cos nie kumam chyba Twojego toku myslenia. I o jakich przyzwyczajeniach mowisz? Lubisz, jak Ci okienka z jakas sniezka czy innym badziewiem wyskakuja? Sorki, ale bank z brakiem antywira ma baaardzo wiele No jak zalapiesz jakiegos trojana to tak, ale wirusy moga Ci zezrec caly twardy dysk, to nie jest przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję A co ma bank z brakiem antywirusa? Cos nie kumam chyba Twojego toku myslenia. I o jakich przyzwyczajeniach mowisz? Lubisz, jak Ci okienka z jakas sniezka czy innym badziewiem wyskakuja? Sorki, ale bank z brakiem antywira ma baaardzo wiele No jak zalapiesz jakiegos trojana to tak, ale wirusy moga Ci zezrec caly twardy dysk, to nie jest przyjemne. Nie mam tu nic istotnego I to jest piękne na swój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję A co ma bank z brakiem antywirusa? Cos nie kumam chyba Twojego toku myslenia. I o jakich przyzwyczajeniach mowisz? Lubisz, jak Ci okienka z jakas sniezka czy innym badziewiem wyskakuja? Sorki, ale bank z brakiem antywira ma baaardzo wiele No jak zalapiesz jakiegos trojana to tak, ale wirusy moga Ci zezrec caly twardy dysk, to nie jest przyjemne. Nie mam tu nic istotnego I to jest piękne na swój sposób Jak nie masz? A my? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts