Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł.

Zakupilismy gniazdka i pstryczki, cala kupe. :lol: :lol: I zaslepki (te mi sie podobaly najbardziej, bo kosztowaly 70 groszy - zaszalalam, wzielam 10 sztuk :lol: 8) ). Wlaczniki o wdziecznej nazwie Simon, zadne tam szpanerstwo, kratki wentylacyjne, halogeny (piekne, w bialych oprawach, nawet nie wiedzialam, ze sa takie) i jakies pierdoly drobne. I ksiazke o hostach na poprawe humoru.

I bylismy w kinie na Bekartach Wojny - jaaaaaaaaaa, dawno sie tak nie usmialam, chociaz nie jest to film dla grzecznych dziewczynek (Andrew - polecam. Jatka jak jasna cholera. 8) ).

Ogladalam powtorke domo, przynajmniej sobie przypomnialam jak Andrew wyglada.

:roll: :wink:

Hejka.

Nefcia, odbijemy sobie tydzien pozniej, a moze jakies poprawiny uda sie skroic? :roll: I tak bys nie przyjechala w nastepna sobote... :( A potem mnie nie ma... A potem sa urodziny rasi... Zrobimy dzampreze jeszcze nie raz. :)

Anja, dla kobiet w Twoim stanie... Nie polecam. :lol: :lol: :lol: Chyba, ze sciaganie skalpow i siejacy sie gesto trup nie zrobi na Tobie wrazenia... :roll: Taka jatka jak na Pulp Fiction albo i wieksza, raczej idz na cos spokojniejszego. :wink:

Markotko, znaczy to, ze masz bardzo ladne. Wlasnie dlatego mi sie podobaja, ze nie sa szpanerskie oraz kosztowaly 14 zl za pojedynczy, 16 za podwojny :lol: :lol: :lol:. I sa matowe, nie jakies swiecace jak psu. 8) Gniazdka to juz w ogole kupilismy jakies no name za 9,90, nie bede sie im przygladac. Normalne sa. 8)

Cze Wiola, cze Monika...

Chyba bede Was czesciej zaskakiwac w najblizszej przyszlosci, poniewaz jak slusznie zauwazyla wusia, moj chlop to sadysta - dzisiaj o 9 rano zaczal mi drzwi naprawiac, bo mu skrzypialy... :-? A podobno od roboty jest kon... A propos konia, gdzie jest Duch? :(