malgos2 13.09.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czytaj, czytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jaki piekny dzien dzisiaj. Cos wypadaloby zrobic... Dzien dobry Panstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzien dobry! Wlasnym oczom nei wierze, czyzby maz cie tak z rana obudzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Taaaaak, telefonem. Wybyl na chwile. Chyba sie przejedziemy do LM albo gdzies skoro tak wstalam w srodku nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.09.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzien doberek, zdaj relacje z zakupow koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 I co zakupoiliście w leroju? pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Cześć Małgoś , odsypiasz to wsrodkunocy wstawanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dobry wieczór sadysta nie mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Heloł. Zakupilismy gniazdka i pstryczki, cala kupe. I zaslepki (te mi sie podobaly najbardziej, bo kosztowaly 70 groszy - zaszalalam, wzielam 10 sztuk ). Wlaczniki o wdziecznej nazwie Simon, zadne tam szpanerstwo, kratki wentylacyjne, halogeny (piekne, w bialych oprawach, nawet nie wiedzialam, ze sa takie) i jakies pierdoly drobne. I ksiazke o hostach na poprawe humoru. I bylismy w kinie na Bekartach Wojny - jaaaaaaaaaa, dawno sie tak nie usmialam, chociaz nie jest to film dla grzecznych dziewczynek (Andrew - polecam. Jatka jak jasna cholera. ). Ogladalam powtorke domo, przynajmniej sobie przypomnialam jak Andrew wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A mnie z Wami nie będzie Cierpię !!!!! Ale sobie to odbijemy, prawda ? Kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2009 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 A mnie z Wami nie będzie Cierpię !!!!! Ale sobie to odbijemy, prawda ? Kiedyś ... Czesć Myślałam, ze tym razem Cie poznam na żywo. Tyle o Tobie gadają, że aż sie zaciekawiłam. No cóż. szkoda wielka, może innym razem będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.09.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Cześć Małgoś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Wlaczniki o wdziecznej nazwie Simon, zadne tam szpanerstwo Ja sobie wypraszam, tez mam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 musze tez isc do kina, Malgos a mi sie bedzie podobal ten film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hejka. Nefcia, odbijemy sobie tydzien pozniej, a moze jakies poprawiny uda sie skroic? I tak bys nie przyjechala w nastepna sobote... A potem mnie nie ma... A potem sa urodziny rasi... Zrobimy dzampreze jeszcze nie raz. Anja, dla kobiet w Twoim stanie... Nie polecam. Chyba, ze sciaganie skalpow i siejacy sie gesto trup nie zrobi na Tobie wrazenia... Taka jatka jak na Pulp Fiction albo i wieksza, raczej idz na cos spokojniejszego. Markotko, znaczy to, ze masz bardzo ladne. Wlasnie dlatego mi sie podobaja, ze nie sa szpanerskie oraz kosztowaly 14 zl za pojedynczy, 16 za podwojny . I sa matowe, nie jakies swiecace jak psu. Gniazdka to juz w ogole kupilismy jakies no name za 9,90, nie bede sie im przygladac. Normalne sa. Cze Wiola, cze Monika... Chyba bede Was czesciej zaskakiwac w najblizszej przyszlosci, poniewaz jak slusznie zauwazyla wusia, moj chlop to sadysta - dzisiaj o 9 rano zaczal mi drzwi naprawiac, bo mu skrzypialy... A podobno od roboty jest kon... A propos konia, gdzie jest Duch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No jakos udalo ci sie wybrnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No dobra, dobra... Przeciez nie kupilabym gdyby mi sie nie podobaly. Tylko do lazienki jeszcze nie wybralam, bo nie wiem, co mi tam bedzie pasowalo. Moze trzeba bedzie jakis inny kolor dobrac. A Ty bys sie nie wybrala do mnie na zywo te kontakty zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Malgos niestety nie jestem w stanie nic zaplanowac, mam to na uwadze ale wiesz jak to ze mna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 W razie czego zapraszamy serdecznie. Musze pojechac do Jerzmanowic i nie wiem, czym sie tam dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 pekaesem http://www.pks.krakow.pl/komunikat.php?id=44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts