malgos2 17.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 cześć eeeeeee pstryczki to najbardziej podstępna sprawa... wygląda niewinnie a potem same kłopoty Zebys wiedziala... Przeklenstwom nie ma konca. Ale za to udalo mi sie uruchomic lodowke. Pieknie swieci na pomaranczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nikogo nie zlewam tylko time'u nie mam. a widzisz jak to jeezd hehe withano łajzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zemsciles sie... Interes mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 tsfon..i siem nie kfal tysz mom i siem nie kfalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 tsfon..i siem nie kfal tysz mom i siem nie kfalem Ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 cześć eeeeeee pstryczki to najbardziej podstępna sprawa... wygląda niewinnie a potem same kłopoty Zebys wiedziala... Przeklenstwom nie ma konca. Ale za to udalo mi sie uruchomic lodowke. Pieknie swieci na pomaranczowo. a cicha jest? bo moja jest nadwyraz głosna i zastanawiam sie czy dziala poprawnie w związku z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 cześć eeeeeee pstryczki to najbardziej podstępna sprawa... wygląda niewinnie a potem same kłopoty Zebys wiedziala... Przeklenstwom nie ma konca. Ale za to udalo mi sie uruchomic lodowke. Pieknie swieci na pomaranczowo. a cicha jest? bo moja jest nadwyraz głosna i zastanawiam sie czy dziala poprawnie w związku z tym Chodzila okolo godziny i byla tak cicha, ze musialam ucho przystawic do silnika, powazka. Moze potem by sie rozkrecila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 cześć eeeeeee pstryczki to najbardziej podstępna sprawa... wygląda niewinnie a potem same kłopoty Zebys wiedziala... Przeklenstwom nie ma konca. Ale za to udalo mi sie uruchomic lodowke. Pieknie swieci na pomaranczowo. a cicha jest? bo moja jest nadwyraz głosna i zastanawiam sie czy dziala poprawnie w związku z tym Chodzila okolo godziny i byla tak cicha, ze musialam ucho przystawic do silnika, powazka. Moze potem by sie rozkrecila... hmmmm, lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 cześć eeeeeee pstryczki to najbardziej podstępna sprawa... wygląda niewinnie a potem same kłopoty Zebys wiedziala... Przeklenstwom nie ma konca. Ale za to udalo mi sie uruchomic lodowke. Pieknie swieci na pomaranczowo. a cicha jest? bo moja jest nadwyraz głosna i zastanawiam sie czy dziala poprawnie w związku z tym Chodzila okolo godziny i byla tak cicha, ze musialam ucho przystawic do silnika, powazka. Moze potem by sie rozkrecila... hmmmm, lepiej nie Dzisiaj zobacze jak to jest z piwem w srodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ....... świeci na pomarańczowo.... fajnie moja ma takie zwykłe - zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 cześć eeeeeee pstryczki to najbardziej podstępna sprawa... wygląda niewinnie a potem same kłopoty Zebys wiedziala... Przeklenstwom nie ma konca. Ale za to udalo mi sie uruchomic lodowke. Pieknie swieci na pomaranczowo. a cicha jest? bo moja jest nadwyraz głosna i zastanawiam sie czy dziala poprawnie w związku z tym Chodzila okolo godziny i byla tak cicha, ze musialam ucho przystawic do silnika, powazka. Moze potem by sie rozkrecila... hmmmm, lepiej nie Dzisiaj zobacze jak to jest z piwem w srodku... no no zobacz, ale to raczej na brak piwa powinna narzekac, no chyba ze twoja jest grzeczniutka i ułozona. W mojej zawsze jakis trunek jest a i tak warczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ....... świeci na pomarańczowo.... fajnie moja ma takie zwykłe - zielone Zielone tez ladne, ale mnie nie pasuja. Mysza, zrobie zakupy odpowiednie i dam Ci znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A właśnie dziewczyny pisały, że te nofrosty to właśnie warczą, jak się rozmrażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A właśnie dziewczyny pisały, że te nofrosty to właśnie warczą, jak się rozmrażają Moja jeszcze nie zdazyla sie ochlodzic porzadnie... Ale chyba wiecznie sie nie bedzie rozmrazac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A właśnie dziewczyny pisały, że te nofrosty to właśnie warczą, jak się rozmrażają ja mialam wczesniej nofrosta z boscha chyba i był cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Moja tez swieci na pomaranczowo Lodowka u nas strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A właśnie dziewczyny pisały, że te nofrosty to właśnie warczą, jak się rozmrażają ja mialam wczesniej nofrosta z boscha chyba i był cichy Ja tam się nie znam, bo nie mam Tylko właśnie u Magi narzekały, że takie dziwne dźwięki wydają Bosche właśnie Moja jest cichutka z piwem i bez piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Moja tylko pikala jak ja wlaczylam, ale to pewnie dlatego, ze miala nieodpowiednia temperature jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Moja żadnych dźwięków nie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Malgos pika alarm znaczy ochrzania ze za cieplo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts