malka 19.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 cześć Małgoś , cze P. zakupy cudne,miotła bije wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 .... się witam sobotnio... znów z wygnania... ale tym razem krótkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hejka. Nareszcie sie wyspalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 normalnie czepiasz się! To aparat obraz rozjeżdża, a nie gniazdka się... Buziaki dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 normalnie czepiasz się! To aparat obraz rozjeżdża, a nie gniazdka się... Buziaki dla Was! Marne 2 cm roznicy a ja sie rzucam... Buziaki przekaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 i jakie plany sobotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 i jakie plany sobotnie? Pracuje niestety jak zwykle. Ale w poniedzialek sobie odbije, chyba pojade posprzatac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 dobrze ze masz prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dobrze, ze mam chociaz kilka godzin w tygodniu, ale jest dosc cienko ogolnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dobrze, ze mam chociaz kilka godzin w tygodniu, ale jest dosc cienko ogolnie. to może firmę sprzątającą załóż? wyposażenie już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dobrze, ze mam chociaz kilka godzin w tygodniu, ale jest dosc cienko ogolnie. to może firmę sprzątającą załóż? wyposażenie już jest Oooo tak, swietny pomysl. Bedziesz moim pierwszym pracownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dobrze, ze mam chociaz kilka godzin w tygodniu, ale jest dosc cienko ogolnie. to może firmę sprzątającą załóż? wyposażenie już jest Oooo tak, swietny pomysl. Bedziesz moim pierwszym pracownikiem? kurde -ja się w sobotę z własnym mieszkaniem nie mogę wyrobić -sama bym kogoś chętnie najęła Znajomy wział taką dziewczynę, która za 70zl raz w tygodniu -robi wszystko (tzn wszystko w sensie sprzatania) łącznie z prasowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dobrze, ze mam chociaz kilka godzin w tygodniu, ale jest dosc cienko ogolnie. to może firmę sprzątającą załóż? wyposażenie już jest Oooo tak, swietny pomysl. Bedziesz moim pierwszym pracownikiem? kurde -ja się w sobotę z własnym mieszkaniem nie mogę wyrobić -sama bym kogoś chętnie najęła Znajomy wział taką dziewczynę, która za 70zl raz w tygodniu -robi wszystko (tzn wszystko w sensie sprzatania) łącznie z prasowaniem Chyba by mi bylo wstyd za tyle kazac czlowiekowi pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 chyba by mi bylo wstyd za tyle kazac czlowiekowi pracowac. ale to jej stawka była po prostu -nikt jej nie zmuszał ani sie nie targował. W Sandomierzu nie ma zbyt wielu oób które sie tym zajmują, ani takich które z tego korzystają, ja właśnie pierwszy raz słyszalam u nas o takim przypadku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 chyba by mi bylo wstyd za tyle kazac czlowiekowi pracowac. ale to jej stawka była po prostu -nikt jej nie zmuszał ani sie nie targował. W Sandomierzu nie ma zbyt wielu oób które sie tym zajmują, ani takich które z tego korzystają, ja właśnie pierwszy raz słyszalam u nas o takim przypadku ... W Krakowie chyba nie ma szans na taka cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja jakbym taką pomoc najęła, to mój mąż chyba by mnie z domu wygonił albo na leczenie wysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja jakbym taką pomoc najęła, to mój mąż chyba by mnie z domu wygonił albo na leczenie wysłał Moj akurat sam to zaproponowal, a mnie szkoda kasy, przynajmniej na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 W Gdańsku tez za te pieniadze nikogo się nie znajdzie.. Małgos, a czy ja mogę Cię podpytac o podłogę (o ile pamiętam, masz betonową)? Czy jest na wierzchu pokrywana jakąś żywicą i jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 W Gdańsku tez za te pieniadze nikogo się nie znajdzie.. Małgos, a czy ja mogę Cię podpytac o podłogę (o ile pamiętam, masz betonową)? Czy jest na wierzchu pokrywana jakąś żywicą i jaką? Nie, na wierzchu jest impregnat akrylowy. Zywica wygladala troche za bardzo plastikowo jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 guglarka wyszukuje mi same impregnaty do drewna, pamietasz moze nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts