Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze, ze mam chociaz kilka godzin w tygodniu, ale jest dosc cienko ogolnie. :(

to może firmę sprzątającą załóż? wyposażenie już jest :wink:

Oooo tak, swietny pomysl. :) :) :) Bedziesz moim pierwszym pracownikiem? :lol:

kurde -ja się w sobotę z własnym mieszkaniem nie mogę wyrobić -sama bym kogoś chętnie najęła :) Znajomy wział taką dziewczynę, która za 70zl raz w tygodniu -robi wszystko (tzn wszystko w sensie sprzatania) łącznie z prasowaniem :wink:

Dobrze, ze mam chociaz kilka godzin w tygodniu, ale jest dosc cienko ogolnie. :(

to może firmę sprzątającą załóż? wyposażenie już jest :wink:

Oooo tak, swietny pomysl. :) :) :) Bedziesz moim pierwszym pracownikiem? :lol:

kurde -ja się w sobotę z własnym mieszkaniem nie mogę wyrobić -sama bym kogoś chętnie najęła :) Znajomy wział taką dziewczynę, która za 70zl raz w tygodniu -robi wszystko (tzn wszystko w sensie sprzatania) łącznie z prasowaniem :wink:

Chyba by mi bylo wstyd za tyle kazac czlowiekowi pracowac. :-?

chyba by mi bylo wstyd za tyle kazac czlowiekowi pracowac. :-?

ale to jej stawka była po prostu -nikt jej nie zmuszał ani sie nie targował. W Sandomierzu nie ma zbyt wielu oób które sie tym zajmują, ani takich które z tego korzystają, ja właśnie pierwszy raz słyszalam u nas o takim przypadku :-? ...

chyba by mi bylo wstyd za tyle kazac czlowiekowi pracowac. :-?

ale to jej stawka była po prostu -nikt jej nie zmuszał ani sie nie targował. W Sandomierzu nie ma zbyt wielu oób które sie tym zajmują, ani takich które z tego korzystają, ja właśnie pierwszy raz słyszalam u nas o takim przypadku :-? ...

W Krakowie chyba nie ma szans na taka cene. :roll:

W Gdańsku tez za te pieniadze nikogo się nie znajdzie..

Małgos, a czy ja mogę Cię podpytac o podłogę (o ile pamiętam, masz betonową)? Czy jest na wierzchu pokrywana jakąś żywicą i jaką?

Nie, na wierzchu jest impregnat akrylowy. Zywica wygladala troche za bardzo plastikowo jak dla mnie. :roll: