malgos2 19.09.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 guglarka wyszukuje mi same impregnaty do drewna, pamietasz moze nazwę? PA Harz Protect chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 znowu nie jestem w temacie ale witam sie sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 dzięki, Małgos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Harz PA Protect - w tej kolejnosci. Nawet guglarka prowadzi do betonowego watku. Czesc Kala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Harz PA Protect - w tej kolejnosci. Nawet guglarka prowadzi do betonowego watku. no tez natrafilam, nawet wklejając w tamtej kolejności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Harz PA Protect - w tej kolejnosci. Nawet guglarka prowadzi do betonowego watku. no tez natrafilam, nawet wklejając w tamtej kolejności! 2 lata procesu myslowego. Generalnie to sa takie impregnaty jak do kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Harz PA Protect - w tej kolejnosci. Nawet guglarka prowadzi do betonowego watku. no tez natrafilam, nawet wklejając w tamtej kolejności! 2 lata procesu myslowego. Generalnie to sa takie impregnaty jak do kamienia. no proszę, a właśnie otwieram temat impregnatów... na razie okazało się, że gresu na podłodze i blatu nie muszę impregnować, ciekawe, jak będzie z kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Harz PA Protect - w tej kolejnosci. Nawet guglarka prowadzi do betonowego watku. no tez natrafilam, nawet wklejając w tamtej kolejności! 2 lata procesu myslowego. Generalnie to sa takie impregnaty jak do kamienia. no proszę, a właśnie otwieram temat impregnatów... na razie okazało się, że gresu na podłodze i blatu nie muszę impregnować, ciekawe, jak będzie z kominkiem? Nie znam sie na kamieniach niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 na razie okazało się, że gresu na podłodze a czemu? ja impregnowałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Harz PA Protect - w tej kolejnosci. Nawet guglarka prowadzi do betonowego watku. no tez natrafilam, nawet wklejając w tamtej kolejności! 2 lata procesu myslowego. Generalnie to sa takie impregnaty jak do kamienia. no proszę, a właśnie otwieram temat impregnatów... na razie okazało się, że gresu na podłodze i blatu nie muszę impregnować, ciekawe, jak będzie z kominkiem? Nie znam sie na kamieniach niestety... ale na betonie się znasz doskonale! btw, zapomniałam dodać, ze kominek ostatecznie wykańczam nie kamieniem, a gresową mazaiką i tu własnie nie sprawdzilam, czy wymaga impregnacji.. rozważam tez gdzieniegdzie elementy betonowe, ale nie na podłodze - muszę poczytać, czy to wykonalne i pomyśleć, czy mi się będzie podobało.. własnie ten efekt, jaki uzyskałaś na podłodze, jest dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 na razie okazało się, że gresu na podłodze a czemu? ja impregnowałam ... a tez masz naturalny, taki szorstki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 na razie okazało się, że gresu na podłodze a czemu? ja impregnowałam ... a tez masz naturalny, taki szorstki? no nie.. zwykły taki z marketu za 40zl/m ... tu go widać fragmentarycznie przed kominkiem i w kuchni: http://foto1.m.onet.pl/_m/cc371a5bb6673ea6f4a4fc105a72f53d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 na razie okazało się, że gresu na podłodze a czemu? ja impregnowałam ... a tez masz naturalny, taki szorstki? no nie.. zwykły taki z marketu za 40zl/m ... tu go widać fragmentarycznie przed kominkiem i w kuchni: http://foto1.m.onet.pl/_m/cc371a5bb6673ea6f4a4fc105a72f53d,10,19,0.jpg o, i foresta na kominku! ale zwykly z marketu to poler, czy szkliwiony? bo widzę chyba lekki połysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ale zwykly z marketu to poler, czy szkliwiony? bo widzę chyba lekki połysk... no to jest poler, szkliwionego się nie da zaimpregnować, bo przecież nie wchłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ale zwykly z marketu to poler, czy szkliwiony? bo widzę chyba lekki połysk... no to jest poler, szkliwionego się nie da zaimpregnować, bo przecież nie wchłonie a mój nie jest polerowany, tylko taki naturalny, podobno nie wchłania zabrudzeń, wystarczy go myć zwykłymi środkami i tyle... (ale jeszcze sprawdzę tę informację, coby nie było niespodzianek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 dobry wieczor, mam wolny wieczor, Dejw na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts