OK 16.07.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję A co ma bank z brakiem antywirusa? Cos nie kumam chyba Twojego toku myslenia. I o jakich przyzwyczajeniach mowisz? Lubisz, jak Ci okienka z jakas sniezka czy innym badziewiem wyskakuja? Sorki, ale bank z brakiem antywira ma baaardzo wiele No jak zalapiesz jakiegos trojana to tak, ale wirusy moga Ci zezrec caly twardy dysk, to nie jest przyjemne. Nie mam tu nic istotnego I to jest piękne na swój sposób Jak nie masz? A my? Przecież Was nie mam na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję A co ma bank z brakiem antywirusa? Cos nie kumam chyba Twojego toku myslenia. I o jakich przyzwyczajeniach mowisz? Lubisz, jak Ci okienka z jakas sniezka czy innym badziewiem wyskakuja? Sorki, ale bank z brakiem antywira ma baaardzo wiele No jak zalapiesz jakiegos trojana to tak, ale wirusy moga Ci zezrec caly twardy dysk, to nie jest przyjemne. Nie mam tu nic istotnego I to jest piękne na swój sposób Jak nie masz? A my? Przecież Was nie mam na dysku [/quote:8a33d8d586] Jesli masz jakis zapasowy komputer pod reka to pozwalam Ci nawet bez antywirusa chodzic po necie. Bo jak Ci padnie komp i nie bedziesz mogla z nami rozrabiac to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję A co ma bank z brakiem antywirusa? Cos nie kumam chyba Twojego toku myslenia. I o jakich przyzwyczajeniach mowisz? Lubisz, jak Ci okienka z jakas sniezka czy innym badziewiem wyskakuja? Sorki, ale bank z brakiem antywira ma baaardzo wiele No jak zalapiesz jakiegos trojana to tak, ale wirusy moga Ci zezrec caly twardy dysk, to nie jest przyjemne. Nie mam tu nic istotnego I to jest piękne na swój sposób Jak nie masz? A my? Przecież Was nie mam na dysku [/quote:5d5fbd4051] Jesli masz jakis zapasowy komputer pod reka to pozwalam Ci nawet bez antywirusa chodzic po necie. Bo jak Ci padnie komp i nie bedziesz mogla z nami rozrabiac to... [/quote:5d5fbd4051] To będę rozrabiać z roboty A co za robota sformatować twardziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A mi się skończyła licencja Muszę wykupić, ale oczywiście mam pilniejsze wydatki Ale muszę przyznać, że to najbardziej skuteczna antyreklama, jaką widziałam Licencja na Firefoxa? Co Ty opowiadasz kolezanko???? On darmowy przecie... Nie na firefoxa, tylko na antywirusa No to uwazaj lepiej... Ten plug-in blokujacy flash jest super. Polecam. Nie lubię zmieniać przyzwyczajeń A z tym uważaniem, to już nie muszę Najwyżej forum mi padnie Do banku się z domu nie loguję A co ma bank z brakiem antywirusa? Cos nie kumam chyba Twojego toku myslenia. I o jakich przyzwyczajeniach mowisz? Lubisz, jak Ci okienka z jakas sniezka czy innym badziewiem wyskakuja? Sorki, ale bank z brakiem antywira ma baaardzo wiele No jak zalapiesz jakiegos trojana to tak, ale wirusy moga Ci zezrec caly twardy dysk, to nie jest przyjemne. Nie mam tu nic istotnego I to jest piękne na swój sposób Jak nie masz? A my? Przecież Was nie mam na dysku [/quote:6b3113b49c] Jesli masz jakis zapasowy komputer pod reka to pozwalam Ci nawet bez antywirusa chodzic po necie. Bo jak Ci padnie komp i nie bedziesz mogla z nami rozrabiac to... [/quote:6b3113b49c] To będę rozrabiać z roboty A co za robota sformatować twardziela? [/quote:6b3113b49c] Mnie tak sie raz wirusy do d... dobraly, ze podczas formatowania tylko pyl zostal z niego. Z drugiej strony twardziele taniutkie teraz sa, lepiej kupic calkiem nowy. No chyba, ze Ci wirus wlezie do RAMu, albo jeszcze gdzies. Lepiej nie miec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Mnie też się raz do d.. dobrały, ale wtedy pracowałam w domu Mało mi szlag nie trafił 3 miesięcy pracy na 2 dni przed terminem Ale teraz to luzik - nie ma czego, to nic się nie czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 bo kochane backupy trzeba robić i po kłopocie teraz to mundra jestem ale ostatnio dysk mi padł to taki wkurw miałam że szkoda mówić witanko wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No mnie wtedy tylko backup dupsko uratował, chociaż wezwany informatyk parę godzin pozbywał się wirusa. Za to później już tylko wgrał wszystko z płytki, zamiast stawiania systemu od zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 człowiek to zawsze mądry jest po szkodzie nam to dysk normalnie odmówił posłuszeństwa i już i na dodatek praktycznie nówka z jakiego antywira korzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Chwilowo z żadnego W robocie mam norton internet security Jak wtedy złapałam wirusa, miałam też nortona tylko nie aktualizował się automatycznie I w zasadzie to miałam właśnie tylko backup systemu, nie roboty. Te parę lat temu był problem zrobić zapas z pliku 3giga Na szczęście robiłam w jakimś śmiesznym programie, a wirus tak szybko położył system, że nie zdążył zainfekować plików na drugiej partycji Za to wszystkie offisowskie na tej pierwszej szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 chciałam tylko dodać, że ja mam poblokowane wyskakujące okienka i takie tam inne a ta śnieżka mnie i tak wku%$#^&ła i musiałam zamknąć stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ano właśnie, mi normalnie też nie wyskakują Śnieżki mam dość do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 magi - a czym blokujesz reklamy? ok - w pracy też korzystam z Nortona. Teraz chcę kupić Mcafee (czy jak to się pisze). A na laptoku mam darmowy Avira coś tam - codziennie robi updaty i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Mi też nic nie wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 W robocie to już mi całkiem nic nie wyskakuje Teraz mam jakąś promocję w iplusie na kasperskyego na rok za zeta Chyba się muszę w to wgryźć, zanim zrezygnuję z iplusa Jeśli zrezygnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ooooo, jak sie dyskusja rozwinela... Wlasnie wrocilam z mojej ukochanej biblioteki. Zawadzilam tez o Sephore i kupilam se... golarke do bikini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 chciałam tylko dodać, że ja mam poblokowane wyskakujące okienka i takie tam inne a ta śnieżka mnie i tak wku%$#^&ła i musiałam zamknąć stronę u mnie śnieżka też wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 chciałam tylko dodać, że ja mam poblokowane wyskakujące okienka i takie tam inne a ta śnieżka mnie i tak wku%$#^&ła i musiałam zamknąć stronę u mnie śnieżka też wyłazi A u mnie nie ma zadnej sniezki. Ania, dlaczego nie zachwycasz sie moim kaktuskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dzien dobry!! Gdzie sie blokuje te flashe w firefoxsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.07.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 markoto - mam w toolsach masz add-onsy. Trzeba w to wejść i zainstalować poprzez Get Add-onns takie cuś Adblock Plus (on blokuje wszystkie reklamy) i NoScript (ten blokuje praktycznie wszystko tzn. obrazki, flashe itp. Można to oczywiście odblokowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 W pracy chyba nic nie zainstaluje, mamy blokade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts