sure 20.09.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej czy to jest prawdziwa historia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej czy to jest prawdziwa historia?? Prawie. Oprocz tego, ze nie probowal mnie uwiezic, tylko zapiankowal mi mieszkanie tak, ze nie moglam do niego wejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.09.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej czy to jest prawdziwa historia?? Prawie. Oprocz tego, ze nie probowal mnie uwiezic, tylko zapiankowal mi mieszkanie tak, ze nie moglam do niego wejsc. Małgos - ale celowo?? Czy mu się po prostu drzwi remontowane pomyliły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej czy to jest prawdziwa historia?? Prawie. Oprocz tego, ze nie probowal mnie uwiezic, tylko zapiankowal mi mieszkanie tak, ze nie moglam do niego wejsc. Małgos - ale celowo?? Czy mu się po prostu drzwi remontowane pomyliły? Celowo, celowo... Pomylily Ci sie kiedys drzwi do mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.09.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej czy to jest prawdziwa historia?? Prawie. Oprocz tego, ze nie probowal mnie uwiezic, tylko zapiankowal mi mieszkanie tak, ze nie moglam do niego wejsc. Małgos - ale celowo?? Czy mu się po prostu drzwi remontowane pomyliły? Celowo, celowo... Pomylily Ci sie kiedys drzwi do mieszkania? hehe, nie byłam jeszcze w takim stanie! ...ale raz o mało nie odśnieżyłam samochodu sąsiadowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej czy to jest prawdziwa historia?? Prawie. Oprocz tego, ze nie probowal mnie uwiezic, tylko zapiankowal mi mieszkanie tak, ze nie moglam do niego wejsc. Małgos - ale celowo?? Czy mu się po prostu drzwi remontowane pomyliły? Celowo, celowo... Pomylily Ci sie kiedys drzwi do mieszkania? hehe, nie byłam jeszcze w takim stanie! ...ale raz o mało nie odśnieżyłam samochodu sąsiadowi! On to celowo zrobil przy poklasku ogolnym innych sasiadow. Ale musieli odpokutowac na komisariacie, wiec mamy rachunki wyrownane poki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.09.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej czy to jest prawdziwa historia?? Prawie. Oprocz tego, ze nie probowal mnie uwiezic, tylko zapiankowal mi mieszkanie tak, ze nie moglam do niego wejsc. Małgos - ale celowo?? Czy mu się po prostu drzwi remontowane pomyliły? Celowo, celowo... Pomylily Ci sie kiedys drzwi do mieszkania? hehe, nie byłam jeszcze w takim stanie! ...ale raz o mało nie odśnieżyłam samochodu sąsiadowi! On to celowo zrobil przy poklasku ogolnym innych sasiadow. Ale musieli odpokutowac na komisariacie, wiec mamy rachunki wyrownane poki co. o psiakość, jeżeli jest to aktualny, "docelowy" sąsiad, to ja wspułczuję! nie wiem, kim trzeba być, zeby wpaść na taki pomysł? mnie się zdarzyły tylko tylko skargi sąsiadki w administracji na mojego psa, ale to dalo się łatwo rozwiązać ... (btw, rozbudował nam się trochę ten post! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej czy to jest prawdziwa historia?? Prawie. Oprocz tego, ze nie probowal mnie uwiezic, tylko zapiankowal mi mieszkanie tak, ze nie moglam do niego wejsc. Małgos - ale celowo?? Czy mu się po prostu drzwi remontowane pomyliły? Celowo, celowo... Pomylily Ci sie kiedys drzwi do mieszkania? hehe, nie byłam jeszcze w takim stanie! ...ale raz o mało nie odśnieżyłam samochodu sąsiadowi! On to celowo zrobil przy poklasku ogolnym innych sasiadow. Ale musieli odpokutowac na komisariacie, wiec mamy rachunki wyrownane poki co. o psiakość, jeżeli jest to aktualny, "docelowy" sąsiad, to ja wspułczuję! nie wiem, kim trzeba być, zeby wpaść na taki pomysł? mnie się zdarzyły tylko tylko skargi sąsiadki w administracji na mojego psa, ale to dalo się łatwo rozwiązać ... (btw, rozbudował nam się trochę ten post! )[/quote:4e6114ffd5] Zawsze mozesz poznac - zapraszam na imprezke 3.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tylko uwazaj na tajemniczego piankowacza przy tym impregnowaniu. a któż to? to tajemniczy sąsiad-wielbiciel Malgos -tak ją pokochał, ze nawet usiłował uwięzić w mieszkaniu przy pomocy pianki uszczelniającej czy to jest prawdziwa historia?? Prawie. Oprocz tego, ze nie probowal mnie uwiezic, tylko zapiankowal mi mieszkanie tak, ze nie moglam do niego wejsc. Małgos - ale celowo?? Czy mu się po prostu drzwi remontowane pomyliły? Celowo, celowo... Pomylily Ci sie kiedys drzwi do mieszkania? hehe, nie byłam jeszcze w takim stanie! ...ale raz o mało nie odśnieżyłam samochodu sąsiadowi! On to celowo zrobil przy poklasku ogolnym innych sasiadow. Ale musieli odpokutowac na komisariacie, wiec mamy rachunki wyrownane poki co. o psiakość, jeżeli jest to aktualny, "docelowy" sąsiad, to ja wspułczuję! nie wiem, kim trzeba być, zeby wpaść na taki pomysł? mnie się zdarzyły tylko tylko skargi sąsiadki w administracji na mojego psa, ale to dalo się łatwo rozwiązać ... (btw, rozbudował nam się trochę ten post! )[/quote:62f87639f1] Zawsze mozesz poznac - zapraszam na imprezke 3.10. [/quote:62f87639f1] aaaa... ...sąsiada tez zaprosiłaś?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Sasiad sam sie zaprosi jak znam zycie... Inna sprawa, jak zostanie przez nas przyjety... Chleb i sol musze przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.09.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a jak ten drugi sąsiad, któremu malowanie przeszkadza bo jest "za glośno"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a jak ten drugi sąsiad, któremu malowanie przeszkadza bo jest "za glośno"? To ten z dolu. Tez go ugoscimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.09.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a o tym z dolu to ja nie slyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a o tym z dolu to ja nie slyszalam On tez byl za piankowaniem, a jak sufit gipsowali to przylazl, ze mu sufit peka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.09.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a o tym z dolu to ja nie slyszalam On tez byl za piankowaniem, a jak sufit gipsowali to przylazl, ze mu sufit peka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a o tym z dolu to ja nie slyszalam On tez byl za piankowaniem, a jak sufit gipsowali to przylazl, ze mu sufit peka. Postrasze go miotla w Murzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.09.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hmm.. ..bo zanim wpadłam na pomysl budowania, planowaliśmy kupić mieszkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.09.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hmm.. ..bo zanim wpadłam na pomysl budowania, planowaliśmy kupić mieszkanie... o bossszze drogi chroń mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hmm.. ..bo zanim wpadłam na pomysl budowania, planowaliśmy kupić mieszkanie... o bossszze drogi chroń mnie... Ze niby w domu nie masz sasiadow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.09.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hmm.. ..bo zanim wpadłam na pomysl budowania, planowaliśmy kupić mieszkanie... o bossszze drogi chroń mnie... Ze niby w domu nie masz sasiadow? No mam, różnistych - ale trochę dalej, może nie beda stukać w płot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts