malgos2 20.09.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hmm.. ..bo zanim wpadłam na pomysl budowania, planowaliśmy kupić mieszkanie... o bossszze drogi chroń mnie... Ze niby w domu nie masz sasiadow? No mam, różnistych - ale trochę dalej, może nie beda stukać w płot... Wystarczy, zeby pile lancuchowa odpalili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hmm.. ..bo zanim wpadłam na pomysl budowania, planowaliśmy kupić mieszkanie... o bossszze drogi chroń mnie... Ze niby w domu nie masz sasiadow? No mam, różnistych - ale trochę dalej, może nie beda stukać w płot... Wystarczy, zeby pile lancuchowa odpalili... moi nie odpalają, mój odpala ciągle. Ale mam dwa pola wolne obok i już zaczynają dom jeden w budowie oglądać Ale w mieszkaniu jest wiecej sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hmm.. ..bo zanim wpadłam na pomysl budowania, planowaliśmy kupić mieszkanie... o bossszze drogi chroń mnie... Ze niby w domu nie masz sasiadow? No mam, różnistych - ale trochę dalej, może nie beda stukać w płot... Wystarczy, zeby pile lancuchowa odpalili... moi nie odpalają, mój odpala ciągle. Ale mam dwa pola wolne obok i już zaczynają dom jeden w budowie oglądać Ale w mieszkaniu jest wiecej sąsiadów. Ale w mieszkaniu jak masz konflikt z jednym czy z dwoma, to jeszcze masz 300 innych, z ktorymi nie masz konfliktu. A jak Ci sie taki trafi w domu, to masz przekichane. Nie ma idealnych rozwiazan, nawet dom w ciemnej gluszy ma swoje minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Mów co chcesz. Jak ja w bloku mieszkałam, to jakbym karę za ciezkie przestępstwo odsiadywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Mów co chcesz. Jak ja w bloku mieszkałam, to jakbym karę za ciezkie przestępstwo odsiadywała Dla mnie jest wazniejsze z kim, a nie gdzie... Lete do szwagierki, bo mnie juz malz telefonem sciaga... Paaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Mów co chcesz. Jak ja w bloku mieszkałam, to jakbym karę za ciezkie przestępstwo odsiadywała Dla mnie jest wazniejsze z kim, a nie gdzie... . z kim? z rodziną swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dobry dzien Betonowa Lejdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.09.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 tez się witam Małgocha..... jak wstaniesz to byś mnie odpowiedziała na kilka pytań, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 cze łajzko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 cze zabiegana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.09.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień dobry może Malgos robi użytek z Murzynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Małgoś - Twój ulubieniec powrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.09.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cze betonka. A tak apropos bloku, to skąd się biorą te wszystkie graty, które się nie chcą zmieścić w mieszkaniu? Ciekawe, czy dom też się wcześniej czy później zagraci tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cze betonka. A tak apropos bloku, to skąd się biorą te wszystkie graty, które się nie chcą zmieścić w mieszkaniu? Ciekawe, czy dom też się wcześniej czy później zagraci tak... weź mnie nie stresuj ja się ino zastanawiam jak "dobytek życia" zmieszcze na niecałych 190 m2 ,teraz mam 30 m2,ale w 12 poziomach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cze betonka. A tak apropos bloku, to skąd się biorą te wszystkie graty, które się nie chcą zmieścić w mieszkaniu? Ciekawe, czy dom też się wcześniej czy później zagraci tak... zagraci, zagraci -i to bez względu na to czy ma 90 czy 300 m.kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Dobry wieczór zostawiam i zmykam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 kurde, przez chwilkę zapomniałam u kogo jestem tyle tego dziś napisałam... a! już wiem - małgoś2 WITAJ KOCHANIE, mam dziś dobry dzień więc łażę po wątkach i się łaszę do dandiego się wybieram...z wyznaniem miłości...także... zaryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Małgoś, czy P.zakręcił Cię w puszce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.09.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 no właśnie! ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts