malgos2 22.09.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Czytaj i zdawaj relacje. No zobacz, czy małolaty nie miały oszaleć http://www.youtube.com/watch?v=HEcNqmRuTyA Troche mogliby mu te brwi wyskubac, ale poza tym... niezle ciacho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jak byłam na weselu u kuzynki to weszłam w dyskusję z takim jednym, co od kilku lat miga się od ożenku z moją drugą kuzynką. Żadne moje argumenty go nie przekonały. Ja uzasadniałam presją społeczeństwa, bezpieczeństwem, dziećmi i nic. Może któraś z Was mi podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jak byłam na weselu u kuzynki to weszłam w dyskusję z takim jednym, co od kilku lat miga się od ożenku z moją drugą kuzynką. Żadne moje argumenty go nie przekonały. Ja uzasadniałam presją społeczeństwa, bezpieczeństwem, dziećmi i nic. Może któraś z Was mi podpowie. Obawiam sie, ze na facetow niewiele dziala, boja sie utraty wolnosci jak ognia. Niech sam dojrzeje, tak bedzie zdecydowanie zdrowiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jak byłam na weselu u kuzynki to weszłam w dyskusję z takim jednym, co od kilku lat miga się od ożenku z moją drugą kuzynką. Żadne moje argumenty go nie przekonały. Ja uzasadniałam presją społeczeństwa, bezpieczeństwem, dziećmi i nic. Może któraś z Was mi podpowie. Obawiam sie, ze na facetow niewiele dziala, boja sie utraty wolnosci jak ognia. Niech sam dojrzeje, tak bedzie zdecydowanie zdrowiej... Wiem, ale sam podjął dyskusję, żeby się podroczyć... Eh, ci faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jak byłam na weselu u kuzynki to weszłam w dyskusję z takim jednym, co od kilku lat miga się od ożenku z moją drugą kuzynką. Żadne moje argumenty go nie przekonały. Ja uzasadniałam presją społeczeństwa, bezpieczeństwem, dziećmi i nic. Może któraś z Was mi podpowie. Obawiam sie, ze na facetow niewiele dziala, boja sie utraty wolnosci jak ognia. Niech sam dojrzeje, tak bedzie zdecydowanie zdrowiej... Wiem, ale sam podjął dyskusję, żeby się podroczyć... Eh, ci faceci Wiesz, co na mojego podzialalo? Zaczelam mowic, ze mi na tym kompletnie nie zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Gosia, wiem, że to działa. Mojej kuzynce może to i nawet nie przeszakdza, ale już wszyscy w domu zaczynają naciskać. Zalogowałam się na tym portalu, ale jutro się z nim zapoznam, bo mąż chce skorzystać z netu i muszę kończyć na dziś. Trzymaj się Gosiu i zdrowiej nam. Jutro się odezwę. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzieki. Maz mnie kuruje Tyskim z sokiem grejpfrutowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.09.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WSZYSKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI http://www.strykowski.net/jesien2006/Polska_Zlota_Jesien_-_zdjecie_2491.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.09.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ooooooooooo a ja za Nelli podążam Bryyyyyyyyyyyyy i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzien dobry. Sliczna jesien Nelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 cześć Małgosiu, co to za portal? zmieniły się jakieś szczegóły co do 3 października?? jak sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hej Ania. To taki bardziej biznesowy, do szukania roboty dobrze sie nadaje. Na razie nic sie nie zmienilo, oprocz tego, ze mooooooze bedzie chociaz zaczatek lazienki. Nie wiem tez, gdzie sie umowimy i na ktora. Czy raczej w miescie, czy u mnie i razem pojedziemy do miasta. Sama nie wiem... A czuje sie calkiem dobrze, dzisiaj tylko smarkam i kicham, ale na szczescie bol glowy juz minal. Strasznie upierdliwe te zatoki. Tak to jest jak sie z mokra glowa wylazi z domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A no tak.. to pewnie nie pierwszy raz z taką głową wyszłaś, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A no tak.. to pewnie nie pierwszy raz z taką głową wyszłaś, co? Ja w ogole nie uzywam suszarki, nawet zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a niedawno byl program o tym czy prawda sa niektore rzeczy powtarzane przez rodzicow i m in bylo o wychodzeniu z mokra glowa, no i ponoc nie ma to wplywu na przeziebienie chyba ze ktos juz lapnal jakies bakteryjki albo wirusy wtedy moze ewentualnie przyspieszyc przeziebienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzieki Ci Markotko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja tez czasem z mokrą głowa latam, ale póki co nic mnie po takim wyczynie nie dorwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No i bardzo dobrze. Nienawidze suszenia wlosow, to strasznie nudne zajecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja tez nie suszę, ale i nigdzie nie latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A ja wlasnie lece do mieszkanka, pare rzeczy zalatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts