Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A dzisiaj sie okazalo, ze zamiatac na balkonie w moim bloku tez nie mozna. :)

bo za głośno włos w miotle się odgina? :)

a może Małgoś za głośno dyszy przy tym zamiataniu ? 8) :wink:

To dyszal P. :lol: :lol: :lol:

Skreslam malza. :wink:

W ogole laseczki przyjezdne, musicie mi powiedziec, jak sie zorganizujemy, o ktorej przyjedziecie itd... :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to może ty określ godzinę, wtedy będzie można się dostosować z przyjazdem :roll:

Mnie jest wszystko jedno. Plan na razie taki, jak wczesniej, czyli najpierw Papryki, spacerek po Krakuffku, a potem do mnie i zostajemy dopoki sie da (czytaj zgarnie nas brygada antyterrorystyczna :lol: :lol: :lol: ). Mozecie do mnie przyjechac przed Paprykami, a mozecie sie rozladowac w hotelu i spotkamy sie w miescie, cobyscie nie jezdzily w te i wewte. :roll:

A co Ty Kasia masz limit 1 imprezy na tydzien czy jak? :roll:

no może nie na tydzień -ale 2 imprezy w ciągu 2 dni i to w promieniu 190km -to chyba przegięcie letkie jest? :roll: ....

Nie rozumiem, na czym problem polega, ale moze ja sie nie znam.

Ja też nie rozumiem :roll:

Rozumiem, że ma sie dziecko i żadnej opieki ale wtedy się męża z dzieckiem zostawia, bo po co drwa do lasu ciągnąć...

No i rozumiem jak się ma grypę jelitową, żeby całego towarzystwa nie zarazić. Ale podobno wódka uodparnia. No i jeszcze kilka rzeczy rozumiem :wink:

ale żeby dzieciństwo przed rodzicami się tłumaczyc a potem przed mężem, to gdzie tu wolność :wink: :wink: :lol:

Małgoś wpadnij do mnie na chwilę..

ale żeby dzieciństwo przed rodzicami się tłumaczyc a potem przed mężem, to gdzie tu wolność :wink: :wink: :lol:

no co Wy? tu nie chodzi o tłumaczenie, tylko ja nie jestem z tych, co moga chlać 2 dni pod rzad! jak wracam z obfitej alkoholowo imprezy, to nastepnego dnia jestem dętka i cały dzień leżę w wyrku.. a na myśl o alkoholu :-? .. lepiej nie mówić :x

no co Wy? tu nie chodzi o tłumaczenie, tylko ja nie jestem z tych, co moga chlać 2 dni pod rzad! jak wracam z obfitej alkoholowo imprezy, to nastepnego dnia jestem dętka i cały dzień leżę w wyrku.. a na myśl o alkoholu :-? .. lepiej nie mówić :x

No wiesz, nie zawsze jak Cię zapraszają musisz chlać jak dętka :lol: :wink:

na rodzinnej nie pijesz bo porządna jesteś a potem sruuu do Kraka :wink: :lol:

A co Ty Kasia masz limit 1 imprezy na tydzien czy jak? :roll:

ja mam :(

jak zaczynam w piątek , tak kończe w czwartek wieczorem,noi więcej imprez się nie mieści :lol: :wink:

no to rzeczywiście limitu nijak nie da się przekroczyć 8) :lol:

Nie ma jak odpowiednio ustawione limity. 8)