malgos2 24.09.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A dzisiaj sie okazalo, ze zamiatac na balkonie w moim bloku tez nie mozna. bo za głośno włos w miotle się odgina? a może Małgoś za głośno dyszy przy tym zamiataniu ? To dyszal P. Skreslam malza. W ogole laseczki przyjezdne, musicie mi powiedziec, jak sie zorganizujemy, o ktorej przyjedziecie itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 to może ty określ godzinę, wtedy będzie można się dostosować z przyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 to może ty określ godzinę, wtedy będzie można się dostosować z przyjazdem Mnie jest wszystko jedno. Plan na razie taki, jak wczesniej, czyli najpierw Papryki, spacerek po Krakuffku, a potem do mnie i zostajemy dopoki sie da (czytaj zgarnie nas brygada antyterrorystyczna ). Mozecie do mnie przyjechac przed Paprykami, a mozecie sie rozladowac w hotelu i spotkamy sie w miescie, cobyscie nie jezdzily w te i wewte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a ja na razie czekam czy małż pójdzie w końcu na ten AGH, kiedy bedzie ew. miał zjazdy i co z tą imprezą 2-go w robocie ... zapewne dopiero ok srody bedę znała plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A co Ty Kasia masz limit 1 imprezy na tydzien czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A co Ty Kasia masz limit 1 imprezy na tydzien czy jak? no może nie na tydzień -ale 2 imprezy w ciągu 2 dni i to w promieniu 190km -to chyba przegięcie letkie jest? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A co Ty Kasia masz limit 1 imprezy na tydzien czy jak? no może nie na tydzień -ale 2 imprezy w ciągu 2 dni i to w promieniu 190km -to chyba przegięcie letkie jest? .... Nie rozumiem, na czym problem polega, ale moze ja sie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A co Ty Kasia masz limit 1 imprezy na tydzien czy jak? no może nie na tydzień -ale 2 imprezy w ciągu 2 dni i to w promieniu 190km -to chyba przegięcie letkie jest? .... Nie rozumiem, na czym problem polega, ale moze ja sie nie znam. Ja też nie rozumiem Rozumiem, że ma sie dziecko i żadnej opieki ale wtedy się męża z dzieckiem zostawia, bo po co drwa do lasu ciągnąć... No i rozumiem jak się ma grypę jelitową, żeby całego towarzystwa nie zarazić. Ale podobno wódka uodparnia. No i jeszcze kilka rzeczy rozumiem ale żeby dzieciństwo przed rodzicami się tłumaczyc a potem przed mężem, to gdzie tu wolność Małgoś wpadnij do mnie na chwilę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Lidzia skoro jedziesz sama... i pewnikiem tyż to może się razem jakoś skrzykniem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nitu, wyslalam Ci poprawiona wersje. Poprawki na czerwono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Lidzia skoro jedziesz sama... i pewnikiem tyż to może się razem jakoś skrzykniem, co? Ty też sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A co Ty Kasia masz limit 1 imprezy na tydzien czy jak? ja mam jak zaczynam w piątek , tak kończe w czwartek wieczorem,noi więcej imprez się nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Lidzia skoro jedziesz sama... i pewnikiem tyż to może się razem jakoś skrzykniem, co? jadę sama, ale z Zuzką jej samochodem Mamy wolne miejsce, więc możesz się zabrać Prawda Zuza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ale żeby dzieciństwo przed rodzicami się tłumaczyc a potem przed mężem, to gdzie tu wolność no co Wy? tu nie chodzi o tłumaczenie, tylko ja nie jestem z tych, co moga chlać 2 dni pod rzad! jak wracam z obfitej alkoholowo imprezy, to nastepnego dnia jestem dętka i cały dzień leżę w wyrku.. a na myśl o alkoholu .. lepiej nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ale żeby dzieciństwo przed rodzicami się tłumaczyc a potem przed mężem, to gdzie tu wolność no co Wy? tu nie chodzi o tłumaczenie, tylko ja nie jestem z tych, co moga chlać 2 dni pod rzad! jak wracam z obfitej alkoholowo imprezy, to nastepnego dnia jestem dętka i cały dzień leżę w wyrku.. a na myśl o alkoholu .. lepiej nie mówić No wiesz, nie zawsze jak Cię zapraszają musisz chlać jak dętka na rodzinnej nie pijesz bo porządna jesteś a potem sruuu do Kraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 na rodzinnej nie pijesz bo porządna jesteś a potem sruuu do Kraka to nie rodzinna tylko "pracowa" -a towarzystwo gazowników raczej za kołnierz nie wylewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A co Ty Kasia masz limit 1 imprezy na tydzien czy jak? ja mam jak zaczynam w piątek , tak kończe w czwartek wieczorem,noi więcej imprez się nie mieści no to rzeczywiście limitu nijak nie da się przekroczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A co Ty Kasia masz limit 1 imprezy na tydzien czy jak? ja mam jak zaczynam w piątek , tak kończe w czwartek wieczorem,noi więcej imprez się nie mieści no to rzeczywiście limitu nijak nie da się przekroczyć Nie ma jak odpowiednio ustawione limity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ty nie pitu pitu tylko bierz się za tą słoniową ściane w koncu, no, tymi ręcami. Znajszła tą paste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ty nie pitu pitu tylko bierz się za tą słoniową ściane w koncu, no, tymi ręcami. Znajszła tą paste? Znajszla nie taka sama, ale moze byyyyc. Jutro ma kurier przyniesc. Od poniedzialku szefowa tynk recami robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts