nitubaga 25.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wiola - tak najpewniej pojade sama... ale to się jeszcze dookreślę jak uda mi się ewentualnie sprzedać dzieci...może dziadkom? nie wiem jeszcze... Małgoś.... ja też czekam na te ściany co to 'tymi rencami' ale jak Ci się nie uda... to skopiuje te zdjęcia i będe latać i się szyderczo naśmiewać po całym forumie że to nasza Małgoś tak spartaczyła robotę.... i reto tyż dam niech se chłop poużywa w tych wewątkach do których ja nie zaglądam i Dandiemu prześmiewcy pokaże - on już będzie wiedział co z tym robić... no to co? zmotywowałam Cię? pozytywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cze Małgoś Już się nie dziwię, że przez większość roku trzymasz małża na dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Małgos, czy Ty masz gdzieś luźny materac może? Bo nie chce mi sie pociągiem ciągnąć żeby mieć gdzie spać, poratuj koleżankę, co? Acha, ps. śpie na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a co to jest "słoniowa" ściana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Małgos, czy Ty masz gdzieś luźny materac może? Bo nie chce mi sie pociągiem ciągnąć żeby mieć gdzie spać, poratuj koleżankę, co? Acha, ps. śpie na betonie Tu a jak bym Cię poprosiła to się posuniesz ciut na tym betonie czy nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 cze Małgoś alem dziś rozmowna Masz pozdrowienia od naszego wspólnego znajomego Tego od nocnych rozmów na privach - spotkaliśmy się dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Czy ktoś dysponuje aktualna listą gości na "betonówie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Małgos, czy Ty masz gdzieś luźny materac może? Bo nie chce mi sie pociągiem ciągnąć żeby mieć gdzie spać, poratuj koleżankę, co? Acha, ps. śpie na betonie Tu a jak bym Cię poprosiła to się posuniesz ciut na tym betonie czy nie bardzo no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ... no to siurrrr bo chyba tez przekimam na betonie... skoro sama jadę to pobawię się w harcerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ... no to siurrrr bo chyba tez przekimam na betonie... skoro sama jadę to pobawię się w harcerzy to może we dwie cos wynajmijcie? bo u malgos nawet siku nie bedzie jak zrobić bez "widowni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ooo widzisz, znaczy ze coraz mniej facetów bedzie? znaczy mozna w knajpie coś wyrwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Hejka. Jestem skonana. Mialam zle przeczucia co do kuriera i nie mylilam sie - mial byc przed poludniem, przyjechal o 17:40. Zmusil mnie kanalia do umycia wszystkich okien w tzw. miedzyczasie. Przy okazji odkrylam, ze mam zle zamontowane okno balkonowe (juz sie boje nitu, co Ty powiesz na te wszystkie moje niedorobki ). Przetrwalam tylko dzieki Anji kropelkom, ale niestety zakraplajac oczy odkrylam milion pekniec na suficie w kuchni . Aaaaa i mam nadzieje, ze nie oczekiwalyscie, ze umyje parapety zewnetrzne z kolcami na golebie. One sa... nieumywalne. Co do materacy - mam 2, mam nadzieje, ze sa cale. Nie wiem tylko co ze spiworami. Chyba co najmniej 1 powinnam miec. Wnosze z tego, ze przyjedziesz sama Wiola? I nie pojedziesz do Ikei? Tynk przyszedl, wiec przynajmniej poczatek tymi recami zrobiony powinnyscie zobaczyc. Uprzedam tylko, ze prysznica moze jeszcze nie byc, bo ostatnio mamy same niespodzianki i nie mam 100% pewnosci, ze nie trzeba bedzie hydraulika do tego albo miliona pincet roznych przelaczek, rurek i innych dzindzibolkow. A ja przeciez kiedys tez musze... paznokcie zrobic, nieeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wnosze z tego, ze przyjedziesz sama Wiola? I nie pojedziesz do Ikei? Przecież ja od początku pisałam, ze jadę do CIEBIE a Ikea przy okazji, no!!!!!!!!!!!!!!! ps. to chciałam kawałek koca zarezerwować, co? a na materacu się mogę z Nitką przespać, jak jednoosobowy to zrobimy piętrówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wnosze z tego, ze przyjedziesz sama Wiola? I nie pojedziesz do Ikei? Przecież ja od początku pisałam, ze jadę do CIEBIE a Ikea przy okazji, no!!!!!!!!!!!!!!! ps. to chciałam kawałek koca zarezerwować, co? a na materacu się mogę z Nitką przespać, jak jednoosobowy to zrobimy piętrówke ooooo to na pewno jade sama... nawet jakby się Mojny chciał wepchnąć ta impreza się robi coraz ciekawsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witajcie widze, że impreza sie szykuje na całego bawcie sie dobrze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 to może i ja ślubnego zostawię w rękach poetów ? już chłopakiwątroby szykują na oblewanie nowego potomka przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Maalkaaaaaa, Twoj slubny odpusci sobie piwo z Malgos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja mu odpuszczę siłą mu odpuszczę czytała mój wcześniejszy post ? - to może jakieś dziękuję, też go pozdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja mu odpuszczę siłą mu odpuszczę czytała mój wcześniejszy post ? - to może jakieś dziękuję, też go pozdrów Dziekuje. Tez go pozdrow, ale kogo? Fenixa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wynalezione w sieci : http://www.virango.pl/files/images/Mężczyzna%20-%20układ%20sterowania.jpg http://www.humorpage.pl/obrazki/z/461_zakup_spodni_levis_kobieta_mezczyzna_zakupy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts