Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wiola - tak najpewniej pojade sama... ale to się jeszcze dookreślę jak uda mi się ewentualnie sprzedać dzieci...może dziadkom? nie wiem jeszcze...

Małgoś....

ja też czekam na te ściany co to 'tymi rencami' ale jak Ci się nie uda...

to skopiuje te zdjęcia i będe latać i się szyderczo naśmiewać po całym forumie że to nasza Małgoś tak spartaczyła robotę.... i reto tyż dam niech se chłop poużywa w tych wewątkach do których ja nie zaglądam :) i Dandiemu prześmiewcy pokaże - on już będzie wiedział co z tym robić...

no to co? zmotywowałam Cię? pozytywnie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgos, czy Ty masz gdzieś luźny materac może? Bo nie chce mi sie pociągiem ciągnąć żeby mieć gdzie spać, poratuj koleżankę, co?

Acha, ps. śpie na betonie :wink:

Tu a jak bym Cię poprosiła to się posuniesz ciut na tym betonie czy nie bardzo :roll:

Hejka. Jestem skonana. Mialam zle przeczucia co do kuriera i nie mylilam sie - mial byc przed poludniem, przyjechal o 17:40. :-? Zmusil mnie kanalia do umycia wszystkich okien w tzw. miedzyczasie. :evil: Przy okazji odkrylam, ze mam zle zamontowane okno balkonowe (juz sie boje nitu, co Ty powiesz na te wszystkie moje niedorobki :lol: :lol: :lol: ). Przetrwalam tylko dzieki Anji kropelkom, ale niestety zakraplajac oczy odkrylam milion pekniec na suficie w kuchni :lol: :lol: :lol:. Aaaaa i mam nadzieje, ze nie oczekiwalyscie, ze umyje parapety zewnetrzne z kolcami na golebie. :-? One sa... nieumywalne. :roll:

Co do materacy - mam 2, mam nadzieje, ze sa cale. Nie wiem tylko co ze spiworami. Chyba co najmniej 1 powinnam miec. :roll:

Wnosze z tego, ze przyjedziesz sama Wiola? I nie pojedziesz do Ikei? :o :o :o :o :o :o :o :o

Tynk przyszedl, wiec przynajmniej poczatek tymi recami zrobiony powinnyscie zobaczyc. Uprzedam tylko, ze prysznica moze jeszcze nie byc, bo ostatnio mamy same niespodzianki i nie mam 100% pewnosci, ze nie trzeba bedzie hydraulika do tego albo miliona pincet roznych przelaczek, rurek i innych dzindzibolkow. A ja przeciez kiedys tez musze... paznokcie zrobic, nieeee? :roll: 8)

Wnosze z tego, ze przyjedziesz sama Wiola? I nie pojedziesz do Ikei? :o :o :o :o :o :o :o :o

Przecież ja od początku pisałam, ze jadę do CIEBIE a Ikea przy okazji, no!!!!!!!!!!!!!!!

ps. to chciałam kawałek koca zarezerwować, co? a na materacu się mogę z Nitką przespać, jak jednoosobowy to zrobimy piętrówke :lol: :wink:

Przecież ja od początku pisałam, ze jadę do CIEBIE a Ikea przy okazji, no!!!!!!!!!!!!!!!

ps. to chciałam kawałek koca zarezerwować, co? a na materacu się mogę z Nitką przespać, jak jednoosobowy to zrobimy piętrówke :lol: :wink:

ooooo to na pewno jade sama... nawet jakby się Mojny chciał wepchnąć :lol: ta impreza się robi coraz ciekawsza :)