malgos2 26.09.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nie poradzisz... Ja kiedys bylam na sesji Zbyszka Nowaka, to byla dopiero jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nie poradzisz... Ja kiedys bylam na sesji Zbyszka Nowaka, to byla dopiero jazda. to ten "ręce ,które liczą" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nie poradzisz... Ja kiedys bylam na sesji Zbyszka Nowaka, to byla dopiero jazda. to ten "ręce ,które liczą" ? Dokladnie. Mam jego wizytowke, ktora tez liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 a ile liczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 a ile liczy ? Nie wiem. Jeden nasz kumpel w ramach sztuki zaprosil go na impreze i to byl taki niby show, w ktorym on ludzi z publicznosci uzdrawial z bolu glowy, plecow, kolana itd. Poniewaz na widowni byli sami znajomi, to robilismy sobie jaja, ze cieplo czujemy, a teraz zimno, ze taaak, przestalo nas bolec wszystko. No i dostalismy po wizytowce z podobizna pana, ze jak sobie bedziemy ja przykladac to tez wyzdrowiejemy. Aaaaa, i on mowil, co kto ma chore tez... Niezle sie ubawilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 ale czad zawsze zastanawiała mnie magia takich Kaszpirowskich i Nowaków czy to ma coś wspólnego z hipnozą ?czay tylko macanko ? a no i nie mam odwagi pytać gdzie trzymasz tą wizytówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 ale czad zawsze zastanawiała mnie magia takich Kaszpirowskich i Nowaków czy to ma coś wspólnego z hipnozą ?czay tylko macanko ? a no i nie mam odwagi pytać gdzie trzymasz tą wizytówkę To nie ma nic wspolnego z niczym. Facet mowi aksamitnym glosem, skupienie na czole, przyklada Ci rece ale tak na odleglosc troche i pierdzieli z czym masz problemy, potem sie skupia wielce nad Twoja glowa czy czymstam i pyta Ci sie co czujesz, sugerujac, ze powinnas to czy owo... Ludzie normalni jak sa na scenie to pewnie sikaja w majtki i czuja cokolwiek im nie powiesz... No i ze on bedzie teraz przesylal energie... Juz dokladnie nie pamietam, ale zbiorowo jak nas leczyl to jakies tam strzasanie energii bylo, rozne takie... Jedna wielka sciema. Trzeba byc strasznie prostym, zeby nie widziec calej tej socjotechniki. Wizytowke dalam mamie dla jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nie prostym, myślę, że zdesperowanym człowiekiem. w końcu zdarzają się "cudowne uzdrowienia" po placebo. Umysł ludzki jest nieodgadniony. Mnie bardziej interesuje fenomen tych na scenie, jakim trzeba być człowiekiem by ubezwłasnowolnić tłumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Eeeeee, to jest tak jak z wrozkami. Gdyby nie to, ze na takie spotkania przychodza ludzie zdesperowani, czar takiego faceta bylby zaden. My robilismy sobie jaja z tego, zeby gosc sie dobrze czul, ale to sa takie tanie chwyty. Niektorzy lekarze to maja tez, akwizytorzy... Czysty marketing. Pecunia non olet i to wszystko. A ja dzisiaj widzialam w Casto zmiotke i szufelke w Murzynki. Do kompletu. Szkoda mi bylo 15 zl, ale widze, ze design robi furrore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Odswiezam liste. Prosze sie wpisywac, nie krepowac sie... 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola 3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90% - potwierdzi w czwartek 4. zuz@nka ze małżem 5. Kachna28 z małżem lub bez -na 50% 6. lidszu 7. Irma 8. Ania z Malzem (Darkiem znaczy sie) 9. Nitus 10. Nelli??? 11. Duch 12. Baranki dadza znac w srode Szczegoly tu: http://forum.muratordom.pl/post3625810.htm#3625810 A ja się wpiszę na listę tych co nie będą Ale wypiję za Was na 18tce syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 muszę kiedyś pójść na taki spektakl, dla zaspokojenia ciekawości.Choć będzie to hipokryzja z mojej strony, bo uważam takie procedery za niemoralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Odswiezam liste. Prosze sie wpisywac, nie krepowac sie... 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola 3. Malka ze slubnym bez Mlodego na 90% - potwierdzi w czwartek 4. zuz@nka ze małżem 5. Kachna28 z małżem lub bez -na 50% 6. lidszu 7. Irma 8. Ania z Malzem (Darkiem znaczy sie) 9. Nitus 10. Nelli??? 11. Duch 12. Baranki dadza znac w srode Szczegoly tu: http://forum.muratordom.pl/post3625810.htm#3625810 A ja się wpiszę na listę tych co nie będą Ale wypiję za Was na 18tce syna No nie mow, ze pojdziesz na impreze syna... Wez Ty lepiej zostaw to dziecko w spokoju i przyjedz do nas, w niedziele wrocisz, torcik kupisz, dorato bezalkoholowe i 18 swieczek i luzik. Malka, idz, posmiac sie mozna. Ja mialam ochote isc i powiedziec, ze kompletnie sie nic nie zgadza, niczego nie czuje i ze to sciema. Ciekawe, jak by zareagowal... Na pewno ma na to jakas odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nooooooooo przepraszam, ale nie mogę wypić browara z własnym synem ? Przecież nie będę tam siedzieć i ich pilnować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nooooooooo przepraszam, ale nie mogę wypić browara z własnym synem ? Przecież nie będę tam siedzieć i ich pilnować :) No mooooozesz, ale nie na dzamprezie z kumplami... W koncu dzien przed jeszcze nie bedzie pelnoletni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Malka, idz, posmiac sie mozna. Ja mialam ochote isc i powiedziec, ze kompletnie sie nic nie zgadza, niczego nie czuje i ze to sciema. Ciekawe, jak by zareagowal... Na pewno ma na to jakas odpowiedz. nawet końcem października, bezie w okolicy,kto wie może do tego czasu na maksa oszaleję i pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Malka, idz, posmiac sie mozna. Ja mialam ochote isc i powiedziec, ze kompletnie sie nic nie zgadza, niczego nie czuje i ze to sciema. Ciekawe, jak by zareagowal... Na pewno ma na to jakas odpowiedz. nawet końcem października, bezie w okolicy,kto wie może do tego czasu na maksa oszaleję i pójdę Zalezy ile taka imprezka... Na pewno na takiej dla ludu jest weselej, bo mozesz poogladac ludzi, ktorzy naprawde w to wierza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nooooooooo przepraszam, ale nie mogę wypić browara z własnym synem ? Przecież nie będę tam siedzieć i ich pilnować :) No mooooozesz, ale nie na dzamprezie z kumplami... W koncu dzien przed jeszcze nie bedzie pelnoletni. Wpadnę, zapłacę za catering, napiję się kielonek i pójdę. No, ktoś musi uregulowac rachunki :) Ale zawsze możesz ze swoim synem nie pić na 18tce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nooooooooo przepraszam, ale nie mogę wypić browara z własnym synem ? Przecież nie będę tam siedzieć i ich pilnować :) No mooooozesz, ale nie na dzamprezie z kumplami... W koncu dzien przed jeszcze nie bedzie pelnoletni. Wpadnę, zapłacę za catering, napiję się kielonek i pójdę. No, ktoś musi uregulowac rachunki :) Ale zawsze możesz ze swoim synem nie pić na 18tce :) No, to wpadnij, wypij ten kielonek i wsiadaj w pociag. Za swoja osiemnastke placilam sama, za slub placilam sama, za pogrzeb... A, to ZUS zaplaci... A na syna mnie nie stac, chyba, ze tego 16-latka za 10 lat z ochronki wezme tak jak planowalam, to wtedy faktycznie, moze zdaze sie nie-napic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Malka, idz, posmiac sie mozna. Ja mialam ochote isc i powiedziec, ze kompletnie sie nic nie zgadza, niczego nie czuje i ze to sciema. Ciekawe, jak by zareagowal... Na pewno ma na to jakas odpowiedz. nawet końcem października, bezie w okolicy,kto wie może do tego czasu na maksa oszaleję i pójdę Zalezy ile taka imprezka... Na pewno na takiej dla ludu jest weselej, bo mozesz poogladac ludzi, ktorzy naprawde w to wierza... no na stronie , nie widzę cennika ale chyba, aż tak mi nie zależy na doświadczeniu magii, by wybulić na to kilka stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 No, to wpadnij, wypij ten kielonek i wsiadaj w pociag. Za swoja osiemnastke placilam sama, za slub placilam sama, za pogrzeb... A, to ZUS zaplaci... A na syna mnie nie stac, chyba, ze tego 16-latka za 10 lat z ochronki wezme tak jak planowalam, to wtedy faktycznie, moze zdaze sie nie-napic. too late Mój nie zapłaci, bo to jest w pakiecie z prezentem nie gadaj mi o "staniu" na dziecko, dobra ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts