Maluszek 17.07.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 To chyba pownno Ci się udać. Ja też mam to w pracy i u nas też jest wiele blokad. Instalujesz to przez Firefoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dzieki, znalazlam to, sprobuje zainstalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Udalo sie zobaczymy jakie beda efekty Dzieki Maluszku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.07.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 nie ma sprawy Tylko uważaj na NoScripta - on blokuje praktycznie wszystko i czasami durne wyskakują informacje, że nie masz czegoś zainstalowanego np. Flasha. Wystarczy wtedy odblokować daną stronę i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 no scripta nie zainstalowalam narazie wyprobuje adblocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ten, co mi blokuje Flash to sie nazywa Flashblock po prostu. Blokuje wszystkie strony we flaszu, ale mozna nacisnac na "f", ktore sie wyswietla i wtedy sie flasz z powrotem wlacza. A tak w ogole to dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.07.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Maluszku ja to nie wiem Małżek działa w tej kwestii a na laptoku też mam avira i na razie jest dobzie pani jest zadowolona dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam. Najwazniejsze, zeby pani byla zadowolona. Ale malzek to nie wymowka. Trza se radzic. Moj monsz zawsze mi mowi: jak to nie umiesz? Ja umiem a Ty nie umiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam. Najwazniejsze, zeby pani byla zadowolona. Ale malzek to nie wymowka. Trza se radzic. Moj monsz zawsze mi mowi: jak to nie umiesz? Ja umiem a Ty nie umiesz? No, a nie od tego go masz? Żeby umiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam. Najwazniejsze, zeby pani byla zadowolona. Ale malzek to nie wymowka. Trza se radzic. Moj monsz zawsze mi mowi: jak to nie umiesz? Ja umiem a Ty nie umiesz? No, a nie od tego go masz? Żeby umiał? No to zalezy o co chodzi. Np. wszystkich trudniejszych rzeczy w kompie mnie nauczyl i w zasadzie do niczego go nie potrzebuje, a w niektorych sprawach uczen przerosl mistrza. Za to potrzebuje go do rozkrecania i skladania roznych rzeczy, w tym kompa. Generalnie moj monsz jest antyseksistowski (chyba jedyny facet, ktorego znam, ktory mowi, ze wybory miss to jak aukcja koni) i dlatego musze sie uczyc roznych rzeczy. No chyba, ze wymagaja talentu artystycznego albo wiedzy na temat kabli. Wtedy odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No to maz Cie dopinguje Pewnie robi tez po czesci zebys nie musiala go wiecej prosic o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No to maz Cie dopinguje Pewnie robi tez po czesci zebys nie musiala go wiecej prosic o pomoc Oczywiscie... Ale ja ambitna jednostka jestem... Natomiast wszystkie sloiki do otwarcia oddaje menszowi... I jeszcze kroic szybko nozem nie potrafie i sie kurna nie naucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 witam serdecznie Dzisiaj właśnie stuknęło mi 6 lat z Wami na forum więc świętujemy. Zapraszam do KK http://www.recetasgourmet.com.ar/images/vinos/vinosespumosos_champagne/ChampagnePOP.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! ja to z Wami tyle czasu to chyba nerwowo nie wytrzymam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! ja to z Wami tyle czasu to chyba nerwowo nie wytrzymam ! Taaaa, zwlaszcza z taka jedna, co bez oczow lata teraz gola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.07.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! ja to z Wami tyle czasu to chyba nerwowo nie wytrzymam ! Taaaa, zwlaszcza z taka jedna, co bez oczow lata teraz gola. To ona nadal goła lata? może poszukamy jej jakiegoś odzienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! ja to z Wami tyle czasu to chyba nerwowo nie wytrzymam ! Taaaa, zwlaszcza z taka jedna, co bez oczow lata teraz gola. To ona nadal goła lata? może poszukamy jej jakiegoś odzienia? Nooo... A mowi, ze nie lubi zmieniac przyzwyczajen... Tylko jak jej wstawic to, co znajdziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.07.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tylko jak jej wstawic to, co znajdziemy... Trzeba ją będzie ogłuszyć, zakneblować i przytrzymać i siłą ubrać ! (nie znasz jakiegoś hakera?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tylko jak jej wstawic to, co znajdziemy... Trzeba ją będzie ogłuszyć, zakneblować i przytrzymać i siłą ubrać ! (nie znasz jakiegoś hakera?) Nie znam, ale moze trzeba do ponurego sie usmiechnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts