malka 26.09.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 W przyszlym tygodniu jest kumulacja Duzego Lotka - 40 mln. to w takim razie chyba i ja zagram uciekam do Młodego wyspał się popołudniu, teraz Mu gorączka spadła i chce porysować No i mam za zadanie narysować elektrownię wiatrową tuż obok budynków laboratorium Stworzyłam potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Na razie najwieksza wygrana w totka moja to 5 dolarow, a P. - 12 zlotych. Daleko na tym nie zajedziemy obawiam sie. Ale teraz moja mama zaczela grac, zobaczymy... Nigdy nic nie wygrałam, ale graj, graj - mój małż dostanie podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 W przyszlym tygodniu jest kumulacja Duzego Lotka - 40 mln. to w takim razie chyba i ja zagram uciekam do Młodego wyspał się popołudniu, teraz Mu gorączka spadła i chce porysować No i mam za zadanie narysować elektrownię wiatrową tuż obok budynków laboratorium Stworzyłam potwora Laboratorium ? NIeźle :) A co w nim badają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 W przyszlym tygodniu jest kumulacja Duzego Lotka - 40 mln. to w takim razie chyba i ja zagram uciekam do Młodego wyspał się popołudniu, teraz Mu gorączka spadła i chce porysować No i mam za zadanie narysować elektrownię wiatrową tuż obok budynków laboratorium Stworzyłam potwora Laboratorium ? NIeźle :) A co w nim badają ? Na pewno cos mega odjechanego jak znam malkowe pachole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nie znam Malkowego Pachola, ale już mi się podoba - nieźle kombinuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nie znam Malkowego Pachola, ale już mi się podoba - nieźle kombinuje :) No wiesz, on zostanie inzynierem zlomiarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nie znam Malkowego Pachola, ale już mi się podoba - nieźle kombinuje :) No wiesz, on zostanie inzynierem zlomiarzem. To bardzo zacna profesja Chociaż gdzieś tafiłam na artystę- złomiarza - inżyniera. Niesamowite maszyny facet robił z najróżniejszych metalowych przedmiotów. Jak znajde to wkleję - piekne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nie znam Malkowego Pachola, ale już mi się podoba - nieźle kombinuje :) No wiesz, on zostanie inzynierem zlomiarzem. To bardzo zacna profesja Chociaż gdzieś tafiłam na artystę- złomiarza - inżyniera. Niesamowite maszyny facet robił z najróżniejszych metalowych przedmiotów. Jak znajde to wkleję - piekne były Dawaj, moze to jakis moj znajomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Udało sie Znalazłam : http://ferronneria.prv.pl/pl/001/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Udało sie Znalazłam : http://ferronneria.prv.pl/pl/001/ Nooooo prawie znajomy, w entropii mial wystawy. Moge o niego zapytac chlopakow. We Wroclawiu maja widze tradycje bycia wcieleniami innych artystow - jest tam taki jeden (dobry kumpel akurat), ktory chodzi od 73-ego roku w tych samych spodniach i butach i mowi, ze jest wcieleniem Albrechta Durera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Mnie zupełnie oszołomiły jego rzeźby. Jak mnie kiedy będzie stać to na bank sobie kupię. Są magiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nie no, dobry jest... Tylko lepiej, zeby nie malowal. Szkoda, ze powiekszyc se nie mozna zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nie no, dobry jest... Tylko lepiej, zeby nie malowal. Szkoda, ze powiekszyc se nie mozna zdjec. Obrazy nie podobają mi się.. choć może jeden, ale nie, nie kupiłabym . Rzeźby są niesamowite.A trafiłam na niego na tym drugim portalu jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nie no, dobry jest... Tylko lepiej, zeby nie malowal. Szkoda, ze powiekszyc se nie mozna zdjec. Obrazy nie podobają mi się.. choć może jeden, ale nie, nie kupiłabym . Rzeźby są niesamowite.A trafiłam na niego na tym drugim portalu jakoś Niezly musi byc z niego wariat. Pozytywny oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nooooooooo A za 10 minut będzie się buł KLiczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nooooooooo A za 10 minut będzie się buł KLiczko Bosz... A z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Sorry, to Witalij :) Witalij Kliczko - Chris Arreola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Sorry, to Witalij :) Witalij Kliczko - Chris Arreola I Ty to bedziesz ogladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 OŻESZ :) NO OCZYWIŚCIE !!!! Siedzę i czekam Bracia KLiczko - w każdej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 OŻESZ :) NO OCZYWIŚCIE !!!! Siedzę i czekam Bracia KLiczko - w każdej ilości O matko. To ja lepiej zajme sie szukaniem lampy do lazienki. Odzywaj sie czasami, zebym wiedziala, ze zyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts