malgos2 29.09.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Hejka. Baranki, instrukcja tu: http://forum.muratordom.pl/post3625810.htm#3625810 Walcze z rzeczywistoscia i niestety na prysznic raczej nie liczcie, ale kibel jest zamontowany i nawet bez wiadra sie juz splukuje. To ja sie Was pytam, na ktora chcecie dotrzec i na ktora mam rezerwacje robic? Na 3:30 tak jak ostatnio? Nie chce, zebyscie sie musieli skoro swit zrywac no i przy okazji... mnie sie tez nie chce za wczesnie wstawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Małgoś.... żyjesz, czy ledwożyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ledwozyje... Przywleklismy kaloryfer do lazienki i oczywiscie milion problemow wyniknelo i 15 tysiecy przerobek. Pigmenty, ktore kupilismy sa jakies bure, normalnie kaplica... Nastepne gniazdko do przesuniecia... Tak kurde w nieskonczonosc... A najsmieszniejsze jest to, ze P. dostal rano telefon z propozycja pracy na uczelni. Jesli to wyjdzie to juz zupelnie nie bedzie miec czasu na mieszkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ale to chyba dobrze z tą pracą , a mieszkanko nie zając nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Czy dobrze to zobaczymy jutro, bo jeszcze nie powiedzieli ile godzin i za ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2009 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 CzescOdnośnie mnie to najwcześniej na pociąg zdążę 9-10 + 2 godz. dojazd to policz sobie. Ale może też być później, oby nie wczesniej, sobota bedzie wiec miej litosć. Wusia, jak Cię nie bedzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2009 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Czy dobrze to zobaczymy jutro, bo jeszcze nie powiedzieli ile godzin i za ile... No chyba żebraczego etetu nie zaproponują? zawsze to miałabyś swego chłopa na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no 3.30 jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 .... WUŚKA !!!! ja Cię do porządku przywołuję ..... ckem siem spotkać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 .... WUŚKA !!!! ja Cię do porządku przywołuję ..... ckem siem spotkać ! no wlasnie Wusia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Hejka laski. Wlasnie patrze na liste rzeczy do przytargania do mieszkanka i ciagle mi sie cos przypomina. Wiola, jak dotrzesz do KRK kolo 12 to bedziesz idealnie, tylko pewnie chcialabys cos zostawic w mieszkaniu? Ja tam musze dotrzec wczesniej, ale tez nie za wczesnie - mysle, ze kolo 1 tam sie zjawie. To nie jest zaden etat a spotkanie w dziekanacie trwa. Biedusia przycisna, zeby podpisal umowe na caly rok i mam cicha nadzieje, ze da sie w to wrobic. Sama jestem ciekawa, ile za takie godziny zlecone placa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no to poczekamy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cos sie przeciaga... Paskudna pogoda, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cos sie przeciaga... Paskudna pogoda, nie? że ke? u nas słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 u nas zimno ale slonko widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A u nas chmury straszliwe. Wczoraj deszcz mnie niezle zlal w nocy. Martwi mnie tylko, ze ostatnio kilka razy pod rzad nie moglam sie dodzwonic do Papryk... Jesli tym razem tez sie nie uda to zostanie mi tam osobiscie pojsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Małgosiu, dla mnie to za wcześnie nie wiem jeszcze co i jak, coś z teściami źle żyje i myślę intensywnie komu dzieci zostawić jest jeszcze wyjście, że przyjade sama, ale zas pociągiem, to nie będe wiedziała gdzie pójść i będę musiała koło 20tej zerwac sie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Małgosiu, dla mnie to za wcześnie nie wiem jeszcze co i jak, coś z teściami źle żyje i myślę intensywnie komu dzieci zostawić jest jeszcze wyjście, że przyjade sama, ale zas pociągiem, to nie będe wiedziała gdzie pójść i będę musiała koło 20tej zerwac sie do domu Ania, nie rob mi tego... Papryki sa na Poselskiej, a do mnie tez prosto trafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a czego?? przeca przyjadę napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a czego?? przeca przyjadę napewno Ty lepiej wez sie z tesciowa dogadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts