malgos2 30.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 U mnie musza byc halogeny, bo na srodku chce kule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 No jasne. Kurde, P. zamontowal halogeny i taaaaaaaaakie gory doliny na scianie sie pokazaly, ze od razu mnie krew zalala. łoj. I co bedą poprawki? Pamiętaj w razie czego, ze oprócz gładzi gipsowej jest jeszcze cementowo-wapienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 aaa no mnie się cementowo wapienne marzą to może mniej widać będzie jak na gipsie ja mam cementowo wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A ja mam szpary, dziury i wadoly. A Ty bedziesz malka mam nadzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A ja mam szpary, dziury i wadoly. A Ty bedziesz malka mam nadzieje? Myślałam,że już dziś Ci powiem na 100%,jednak jeszcze nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A ja mam szpary, dziury i wadoly. A Ty bedziesz malka mam nadzieje? Myślałam,że już dziś Ci powiem na 100%,jednak jeszcze nie mogę Nie sciemniaj, masz byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.09.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dobry wieczór! malka, nie rób mi tego pliiisssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 No wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.09.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A mnie coś choroba bierze Ale połykam jakieś paskudne medikamenty , popijam herbatkę z malinami mniam i robię wszystko, coby na sobotę być monter dobrze gadam małgoś2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Małgoś, a jak ten kurkowy dalej nie będzie fonu odbierał , to co przyjmiesz mnie bez kurków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.09.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cze dziewczyny To gdzie ten zlot planujecie i o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Małgoś, a jak ten kurkowy dalej nie będzie fonu odbierał , to co przyjmiesz mnie bez kurków ? No przeeeeestan sie wyglupiac. Kurkowego olej, kiedys zechce chyba kase dostac? Nelli - dobrze gadasz, bardzo dobrze. Krolik - 3.30 w Paprykach. Jestes rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.09.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 3.30 w sensie 15.30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 3.30 w sensie 15.30 ? Nie, w sensie 3:30 w nocy. A co? Zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.09.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Taka nowa forumowa tradycja. Musimy sie najesc na zapas, bo jak nas sasiad zapiankuje to tak szybko nie wyjdziemy... Aaaaa, myslalam, zeby powiesic kartke na klatce, ze bedzie impreza tylko nie wiem, czy to dobry pomysl, bo moga sie zgadac i cos glupiego znowu wymyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Małgoś, a jak ten kurkowy dalej nie będzie fonu odbierał , to co przyjmiesz mnie bez kurków ? No przeeeeestan sie wyglupiac. Kurkowego olej, kiedys zechce chyba kase dostac? Nelli - dobrze gadasz, bardzo dobrze. Krolik - 3.30 w Paprykach. Jestes rozumiem? kochana , za idiotke mnie masz (że niby nic niebudowa mnie nie nauczyla) ja mu kasy nie dałam,leży sobie grzecznie w koppertce podpisanej Małgoś i czeka na pana M. no ale jeśli wejściówką dla mnie nie są kurki, tojestem w sobotę , ale czy na tak wczesną godzinę wyrobię- wątpię, ale posiedzicie trochę w paprykach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 znówmi jakieś żarcie pod spacje wlazło idę spać, na całe 5 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Małgoś, a jak ten kurkowy dalej nie będzie fonu odbierał , to co przyjmiesz mnie bez kurków ? No przeeeeestan sie wyglupiac. Kurkowego olej, kiedys zechce chyba kase dostac? Nelli - dobrze gadasz, bardzo dobrze. Krolik - 3.30 w Paprykach. Jestes rozumiem? kochana , za idiotke mnie masz (że niby nic niebudowa mnie nie nauczyla) ja mu kasy nie dałam,leży sobie grzecznie w koppertce podpisanej Małgoś i czeka na pana M. no ale jeśli wejściówką dla mnie nie są kurki, tojestem w sobotę , ale czy na tak wczesną godzinę wyrobię- wątpię, ale posiedzicie trochę w paprykach ? No wlasnie domyslam sie, ze mu nie dalas, wiec chyba kiedys ja bedzie chcial dostac, nie? Glupio mi, ze sie tak musisz przeze mnie meczyc z gosciem. A przepustka jest tylko Twoj urok osobisty. Posiedzimy tam chyba, a jak nie, to wiesz, gdzie mieszkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.09.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dobra...to se znajde i pofiluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts