malgos2 30.09.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Odswiezona lista: 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola 3. Malka ze Slubnym (czy bez?) 4. zuz@nka 5. Kachna28 na 50% 6. lidszu 7. Irma 8. Ania z Malzem (Darkiem znaczy sie) 9. Nitus 10. Nelli z Pawłem 11. Duch 12. Baranki dadza znac w srode (nie daly... ) 13. Krolik, chociaz w ogole w to nie wierze... 14. Ja z P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.09.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Odswiezona lista: 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola 3. Malka ze Slubnym (czy bez?) 4. zuz@nka 5. Kachna28 na 50% 6. lidszu 7. Irma 8. Ania z Malzem (Darkiem znaczy sie) 9. Nitus 10. Nelli z Pawłem 11. Duch 12. Baranki dadza znac w srode (nie daly... ) 13. Krolik, chociaz w ogole w to nie wierze... 14. Ja z P. szwagier wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Odswiezona lista: 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola 3. Malka ze Slubnym (czy bez?) 4. zuz@nka 5. Kachna28 na 50% 6. lidszu 7. Irma 8. Ania z Malzem (Darkiem znaczy sie) 9. Nitus 10. Nelli z Pawłem 11. Duch 12. Baranki dadza znac w srode (nie daly... ) 13. Krolik, chociaz w ogole w to nie wierze... 14. Ja z P. szwagier wierzy Taaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Hejka Przynoszę trochę słoneczka w ten pochmurny poranek http://e-kartki.net.pl/kartki/31/187.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ... wstałam, pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dzien dobry. Magi, dzieki za slonko, chyba je faktycznie przynioslas, bo przed chwila wyszlo. Zbieram sie, mam kupe gratow do zawiezienia jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Małgoś olej halogeny zapal świece Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Małgoś olej halogeny zapal świece Dzień dobry Chcialam jechac do ikei i kupic takie listwy ze swieczkami, ale juz nie zdaze. No dobra, to na ile osob mam ta rezerwacje robic? Kto chetny, wpisywac sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Odswiezona lista: 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola 3. Malka ze Slubnym (czy bez?) 4. zuz@nka 5. Kachna28 na 50% 6. lidszu 7. Irma 8. Ania z Malzem (Darkiem znaczy sie) 9. Nitus 10. Nelli z Pawłem 11. Duch 12. Baranki dadza znac w srode (nie daly... ) 13. Krolik, chociaz w ogole w to nie wierze... 14. Ja z P. Raczej sama, ślubny się buja w pojedynkę, to co ja będę go ciągać jak przyzwoitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A tak w ogóle, to może chciałby ktoś dotrzymać mi towarzystwa w podróży, co prawda nie dysponuję wypasionym linkolnem, ale na głowę nie pada i 120 km/h wyciąga Zajmiemy cały parking pod domem Małgoś Chcę widzieć miny sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Odswiezona lista: 1. Anja z Dejwem i Helenka 2. Wiola 3.Malka 4. zuz@nka 5. Kachna28 na 50% 6. lidszu 7. Irma 8. Ania z Malzem (Darkiem znaczy sie) 9. Nitus 10. Nelli z Pawłem 11. Duch 12. Baranki dadza znac w srode (nie daly... ) 13. Krolik, chociaz w ogole w to nie wierze... 14. Ja z P. Raczej sama, ślubny się buja w pojedynkę, to co ja będę go ciągać jak przyzwoitkę No dooooobra. Przezyje. A gdzie chcesz spac? Jesli u mnie to wez se materac please, bo mam tylko 2 pojedyncze, a Nitu i Wiola juz rezerwacje zrobily. Troche sie boje o ten parking, czy bedzie gdzie stanac, ale trzeba probowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Pewnie, ze podłoga Już do Cracovi się nie dam wcisnać To mam wziąć tylko materac dla siebie ? Bo Wiolaszka coś wspominała, żeby zabrać też dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Pewnie, ze podłoga Już do Cracovi się nie dam wcisnać To mam wziąć tylko materac dla siebie ? Bo Wiolaszka coś wspominała, żeby zabrać też dla niej Jesli Ci to nie zrobi roznicy, to wez jakis nadprogramowy, gdyby ktos sie zagubil, albo ktorys z materacow pekl na przyklad. Zrobilam rezerwacje w Paprykach, a wiecie, co mi powiedzieli? Ze powyzej 10 osob chca miec ustalone menu, bo moze czegos zabraknac i bedzie trzeba czekac 1,5 h. No ja jej mam teraz powiedziec, co kto bedzie jadl? Klocila sie panienka ze mna, ze zawsze tak bylo, a przeciez ostatnio tez nas bylo z 15 osob i zadnego menu nie ustalalam... Powiedzialam jej, ze najwyzej bedziemy czekac... Ostatnio z Becia jak bylismy to bylo nas 5 osob a tez czekalismy chyba z 2 h na jedzenie, wiec co za roznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Pewnie, ze podłoga Już do Cracovi się nie dam wcisnać To mam wziąć tylko materac dla siebie ? Bo Wiolaszka coś wspominała, żeby zabrać też dla niej Jesli Ci to nie zrobi roznicy, to wez jakis nadprogramowy, gdyby ktos sie zagubil, albo ktorys z materacow pekl na przyklad. Zrobilam rezerwacje w Paprykach, a wiecie, co mi powiedzieli? Ze powyzej 10 osob chca miec ustalone menu, bo moze czegos zabraknac i bedzie trzeba czekac 1,5 h. No ja jej mam teraz powiedziec, co kto bedzie jadl? Klocila sie panienka ze mna, ze zawsze tak bylo, a przeciez ostatnio tez nas bylo z 15 osob i zadnego menu nie ustalalam... Powiedzialam jej, ze najwyzej bedziemy czekac... Ostatnio z Becia jak bylismy to bylo nas 5 osob a tez czekalismy chyba z 2 h na jedzenie, wiec co za roznica? to się impreza szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Skad ja moge wiedziec kto co z kim bedzie uprawial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Skad ja moge wiedziec kto co z kim bedzie uprawial? potrzebuje kompana do uprawiania............................................. ................... ................... ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Skad ja moge wiedziec kto co z kim bedzie uprawial? potrzebuje kompana do uprawiania............................................. ................... ................... ogródka Niech forumowej tradycji stanie sie zadosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Skad ja moge wiedziec kto co z kim bedzie uprawial? potrzebuje kompana do uprawiania............................................. ................... ................... ogródka Niech forumowej tradycji stanie sie zadosc... musi stać , musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Skad ja moge wiedziec kto co z kim bedzie uprawial? potrzebuje kompana do uprawiania............................................. ................... ................... ogródka Niech forumowej tradycji stanie sie zadosc... musi stać , musi On jeden i Wy trzy harpagonice... Biedulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 e tam....od razu biedulek spadam po młode narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts