malgos2 01.10.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 e tam....od razu biedulek spadam po młode narazie Paaaa. Bede wieczorem jak nie padne na smierc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dostałam sms a od M. - ma być jutro u mnie z kurkami - pożyjemy zobaczymy mam namiar na wiesz kogo - dam Ci w sobotę , ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dostałam sms a od M. - ma być jutro u mnie z kurkami - pożyjemy zobaczymy mam namiar na wiesz kogo - dam Ci w sobotę , ok? Super. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 eeeeee no co to za sekrety !!!!!! ja też chce wiedziec co za namiar i na kogo... moze i mnie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 eeeeee no co to za sekrety !!!!!! ja też chce wiedziec co za namiar i na kogo... moze i mnie się przyda Ty sama bys mogla byc tym kims po Twoich przeprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 eeeeee no co to za sekrety !!!!!! ja też chce wiedziec co za namiar i na kogo... moze i mnie się przyda Ty sama bys mogla byc tym kims po Twoich przeprawach. Ty nie bój nic... ja tu widze, że oprócz Wioli razem z Malką śpię u Ciebie... już my Ci tam odbiór zrobimy... zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tyyyyy widziałam dziennik to silne męskie ramię to tyż będzie z nami spało fajne jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tyyyyy widziałam dziennik to silne męskie ramię to tyż będzie z nami spało fajne jezd To silne meskie ramie bedzie spalo ze mna. Uwazaj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 eeeeee no co to za sekrety !!!!!! ja też chce wiedziec co za namiar i na kogo... moze i mnie się przyda Ty sama bys mogla byc tym kims po Twoich przeprawach. Ty nie bój nic... ja tu widze, że oprócz Wioli razem z Malką śpię u Ciebie... już my Ci tam odbiór zrobimy... zobaczysz Jak patrze na te wszystkie niedorobki to caly czas mysle o Tobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tyyyyy widziałam dziennik to silne męskie ramię to tyż będzie z nami spało fajne jezd To silne meskie ramie bedzie spalo ze mna. Uwazaj sobie. szkatuła z koleżankami się nie chce ramieniem podzielić.... przecie nie prosze o nic wielkiego, nieeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tyyyyy widziałam dziennik to silne męskie ramię to tyż będzie z nami spało fajne jezd To silne meskie ramie bedzie spalo ze mna. Uwazaj sobie. szkatuła z koleżankami się nie chce ramieniem podzielić.... przecie nie prosze o nic wielkiego, nieeee? Przecie bedziecie mialy Ducha do podzialu wetrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tyyyyy widziałam dziennik to silne męskie ramię to tyż będzie z nami spało fajne jezd To silne meskie ramie bedzie spalo ze mna. Uwazaj sobie. szkatuła z koleżankami się nie chce ramieniem podzielić.... przecie nie prosze o nic wielkiego, nieeee? Przecie bedziecie mialy Ducha do podzialu wetrzy. no właśnie obawiam się, że mu ramieni braknie dlatego kołuje jakies trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tyyyyy widziałam dziennik to silne męskie ramię to tyż będzie z nami spało fajne jezd To silne meskie ramie bedzie spalo ze mna. Uwazaj sobie. szkatuła z koleżankami się nie chce ramieniem podzielić.... przecie nie prosze o nic wielkiego, nieeee? Przecie bedziecie mialy Ducha do podzialu wetrzy. no właśnie obawiam się, że mu ramieni braknie dlatego kołuje jakies trzecie Jeszcze ma 2 nogi, ze nie wspomne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Małgośka!!!!! przywołuję Cię do porządku.... od kiedy masz chłopa w Polsce wcale się nie poprawiłaś.... wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Małgośka!!!!! przywołuję Cię do porządku.... od kiedy masz chłopa w Polsce wcale się nie poprawiłaś.... wcale A bo ja sie mialam poprawic, taaaak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Małgośka!!!!! przywołuję Cię do porządku.... od kiedy masz chłopa w Polsce wcale się nie poprawiłaś.... wcale A bo ja sie mialam poprawic, taaaak? a co? Ty myślałaś, ze NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Małgośka!!!!! przywołuję Cię do porządku.... od kiedy masz chłopa w Polsce wcale się nie poprawiłaś.... wcale A bo ja sie mialam poprawic, taaaak? a co? Ty myślałaś, ze NIE? Dobra, to juz bede grzeczna. Zmien ten rozmiar na 0, bo przy cytowaniu wychodzi Ci biale na szarym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.10.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Małgoś, możesz mi przypomnieć jakie hotele polecałaś do przespania się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja na ramie nie patrzyłam ale jak patrzę na to mieszkanie to ono jakieś "z wielkiej płyty" jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja na ramie nie patrzyłam ale jak patrzę na to mieszkanie to ono jakieś "z wielkiej płyty" jest, nie? e no co Ty, bloki z Ytonga budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts