Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No i co my malgos mamy powiedzieć ciem? Przetrzymaliśmy ten jeden dzień myśląc że coś się zmieni, ale jest przysłowiowa sina d... A powód niby banalny - nie mamy z kim zostawić suczy - nasze zwykłe pomocne służby tym razem nie mogą, moi rodzice sobie elegancko wyjechali, i generalnie bieda. A kto zna Fri ten wie, że nie jest zwierzem, które można sobie zabrać na impre, bo una się jeszcze nie najlepiej czuje w dużym towarzystwie i w obcym miejscu. a nawet w swoim ma z tym czasem problem, o czym doskonale wie zaginiony kamyk :wink:. Jakoś się nie lubią :wink:

No moglibyśmy ściemniać, że ciężkie choroby, kaszelki, nagły wielki glut czy gwałtowna konieczność pomocy dziecku przed Straszliwą klasówką... Ale bez sensu.

małgos, my się naprawdę doczłapiemy do ciem, tylko to nie zawsze chce się wszystko poukładać :( . Ale może nie zerwiesz od razu wszelkich stosunków?

Bawcie się dobrze...

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponieważ rasia nie może przeskoczyć Guliwera, co jej się zwalił na głowę, to rasi na zacnej imprezie niestety nie będzie... buuuu... :( :( :( , ale może zaopiekować się psicą Barrankową, bo jak jej Księciunio nie wywalił z trzema psami, to i z czterema zdzierży... :wink: :roll: 8) :lol: :lol:

Ja na ramie nie patrzyłam ale jak patrzę na to mieszkanie to ono jakieś "z wielkiej płyty" jest, nie?

e no co Ty, bloki z Ytonga budują :lol: :lol: :wink:

Moj blok jest z karton-gipsu. :lol: :lol: :lol: I prosze pamietac, ze klatka schodowa tez. :lol: :lol: :lol:

Lidszu polecalam trzykafki.pl, premiumhostel.pl albo freerooms.pl - dwa ostatnie z lazienkami, 3 kafki najtansze z tego wszystkiego, ale lazienka na korytarzu raczej.

Baranki - przykro mi bardzo. Chyba, ze... Rasia Was zalatwila swoja propozycja. 8)

Kto chce niech przyjezdza, przymusu nie ma. Zle sie czuje w roli sierzanta, nie mam natury pewnej takiej forumowiczki na "d".

Rasiul, ale jak teraz zaczniemy negocjować, to może faktycznie za dwa tygodnie się wybierzemy na poprawiny? Bo za tydzień to my nie, ale za dwa? temat byłby do zadumania...

małgoś, nam też pszykro... raśka, wiesz że cie kochamy, ale znając tę wariatkę to bez ogrodzenia u ciebie to jednak byśmy się bali... Ale możemy zrobić warszawski odłam małgosinej betonówki :D pozostając w kontakcie wielowątkowym i wielomedialnym...

Rasiul, ale jak teraz zaczniemy negocjować, to może faktycznie za dwa tygodnie się wybierzemy na poprawiny? Bo za tydzień to my nie, ale za dwa? temat byłby do zadumania...

małgoś, nam też pszykro... raśka, wiesz że cie kochamy, ale znając tę wariatkę to bez ogrodzenia u ciebie to jednak byśmy się bali... Ale możemy zrobić warszawski odłam małgosinej betonówki :D pozostając w kontakcie wielowątkowym i wielomedialnym...

Za 2 tygodnie - tj. 17.10 bede w Ostrawie lub w Pszczynie, wiec uprasza sie o nieorganizowanie zlotow w KRK beze mnie. :roll: Natomiast za 3 i 4 i 5 i 6 i 7 i 8 i 16 nigdzie sie nie wybieram. 8)

Proszę nie zapominać o Halloween /31.10/ u mnie na budowie :wink: :lol: ... jest teraz tak straszno, że nawet przebrań specjalnych do stworzenia nastroju nie będzie trzeba, ale i tak jakieś bylejakieś będą obowiązkowe... :wink: 8)

Ale o 16 mogę pomyśleć... 8) :D :D

Wiesz, indywidualny serwis, ukierunkowany na mniejszą liczbę gości, możliwość większego zaangażowania twojego czasu itp. Same korzyści... :D

Byliśmy na Bękartach wojny Tarantino... no zajebiste...

Noooo my tez bylismy i tez nam sie zajebiscie podobalo. 8) Ostatnia scena ta ze smiejaca sie dziewczyna na filmie - genialne. 8) I Brad Pitt z tym poludniowym akcentem... :lol: :lol: :lol:

Proszę nie zapominać o Halloween /31.10/ u mnie na budowie :wink: :lol: ... jest teraz tak straszno, że nawet przebrań specjalnych do stworzenia nastroju nie będzie trzeba, ale i tak jakieś bylejakieś będą obowiązkowe... :wink: 8)

Ale o 16 mogę pomyśleć... 8) :D :D

Rasiaaaaaaaaaaaa, 16 mnie nie bedzie DUZYMI LITERAMI CI PISZE, bo znowu pomylisz daty. :lol: :lol: :lol: