barranki2 01.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No i co my malgos mamy powiedzieć ciem? Przetrzymaliśmy ten jeden dzień myśląc że coś się zmieni, ale jest przysłowiowa sina d... A powód niby banalny - nie mamy z kim zostawić suczy - nasze zwykłe pomocne służby tym razem nie mogą, moi rodzice sobie elegancko wyjechali, i generalnie bieda. A kto zna Fri ten wie, że nie jest zwierzem, które można sobie zabrać na impre, bo una się jeszcze nie najlepiej czuje w dużym towarzystwie i w obcym miejscu. a nawet w swoim ma z tym czasem problem, o czym doskonale wie zaginiony kamyk . Jakoś się nie lubią No moglibyśmy ściemniać, że ciężkie choroby, kaszelki, nagły wielki glut czy gwałtowna konieczność pomocy dziecku przed Straszliwą klasówką... Ale bez sensu. małgos, my się naprawdę doczłapiemy do ciem, tylko to nie zawsze chce się wszystko poukładać . Ale może nie zerwiesz od razu wszelkich stosunków? Bawcie się dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Barranku kochany http://www.zoolandia.pl/Hotele.html a może tak ?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ponieważ rasia nie może przeskoczyć Guliwera, co jej się zwalił na głowę, to rasi na zacnej imprezie niestety nie będzie... buuuu... , ale może zaopiekować się psicą Barrankową, bo jak jej Księciunio nie wywalił z trzema psami, to i z czterema zdzierży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja na ramie nie patrzyłam ale jak patrzę na to mieszkanie to ono jakieś "z wielkiej płyty" jest, nie? e no co Ty, bloki z Ytonga budują Moj blok jest z karton-gipsu. I prosze pamietac, ze klatka schodowa tez. Lidszu polecalam trzykafki.pl, premiumhostel.pl albo freerooms.pl - dwa ostatnie z lazienkami, 3 kafki najtansze z tego wszystkiego, ale lazienka na korytarzu raczej. Baranki - przykro mi bardzo. Chyba, ze... Rasia Was zalatwila swoja propozycja. Kto chce niech przyjezdza, przymusu nie ma. Zle sie czuje w roli sierzanta, nie mam natury pewnej takiej forumowiczki na "d". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Barranku kochany http://www.zoolandia.pl/Hotele.html a może tak ?[/b] My mamy hotel i naszą anetkę, którą fri uwielbia, a najbardziej uwielbia jej froda, który jest łowcarkiem poniemieckim, ale niestety tym razem odpadło... Raśka, ona by cie zjadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Hi, hi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Rasiul, ale jak teraz zaczniemy negocjować, to może faktycznie za dwa tygodnie się wybierzemy na poprawiny? Bo za tydzień to my nie, ale za dwa? temat byłby do zadumania... małgoś, nam też pszykro... raśka, wiesz że cie kochamy, ale znając tę wariatkę to bez ogrodzenia u ciebie to jednak byśmy się bali... Ale możemy zrobić warszawski odłam małgosinej betonówki pozostając w kontakcie wielowątkowym i wielomedialnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Rasiul, ale jak teraz zaczniemy negocjować, to może faktycznie za dwa tygodnie się wybierzemy na poprawiny? Bo za tydzień to my nie, ale za dwa? temat byłby do zadumania... małgoś, nam też pszykro... raśka, wiesz że cie kochamy, ale znając tę wariatkę to bez ogrodzenia u ciebie to jednak byśmy się bali... Ale możemy zrobić warszawski odłam małgosinej betonówki pozostając w kontakcie wielowątkowym i wielomedialnym... Za 2 tygodnie - tj. 17.10 bede w Ostrawie lub w Pszczynie, wiec uprasza sie o nieorganizowanie zlotow w KRK beze mnie. Natomiast za 3 i 4 i 5 i 6 i 7 i 8 i 16 nigdzie sie nie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To za 4... poprawiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To za 4... poprawiny... Baranki to sie umieja ustawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wiesz, indywidualny serwis, ukierunkowany na mniejszą liczbę gości, możliwość większego zaangażowania twojego czasu itp. Same korzyści... Byliśmy na Bękartach wojny Tarantino... no zajebiste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Rasiul, ale jak teraz zaczniemy negocjować, to może faktycznie za dwa tygodnie się wybierzemy na poprawiny? Bo za tydzień to my nie, ale za dwa? temat byłby do zadumania... małgoś, nam też pszykro... raśka, wiesz że cie kochamy, ale znając tę wariatkę to bez ogrodzenia u ciebie to jednak byśmy się bali... Ale możemy zrobić warszawski odłam małgosinej betonówki pozostając w kontakcie wielowątkowym i wielomedialnym... Proszę nie zapominać o Halloween /31.10/ u mnie na budowie ... jest teraz tak straszno, że nawet przebrań specjalnych do stworzenia nastroju nie będzie trzeba, ale i tak jakieś bylejakieś będą obowiązkowe... Ale o 16 mogę pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wiesz, indywidualny serwis, ukierunkowany na mniejszą liczbę gości, możliwość większego zaangażowania twojego czasu itp. Same korzyści... Byliśmy na Bękartach wojny Tarantino... no zajebiste... Noooo my tez bylismy i tez nam sie zajebiscie podobalo. Ostatnia scena ta ze smiejaca sie dziewczyna na filmie - genialne. I Brad Pitt z tym poludniowym akcentem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Rasiul, ale jak teraz zaczniemy negocjować, to może faktycznie za dwa tygodnie się wybierzemy na poprawiny? Bo za tydzień to my nie, ale za dwa? temat byłby do zadumania... małgoś, nam też pszykro... raśka, wiesz że cie kochamy, ale znając tę wariatkę to bez ogrodzenia u ciebie to jednak byśmy się bali... Ale możemy zrobić warszawski odłam małgosinej betonówki pozostając w kontakcie wielowątkowym i wielomedialnym... Proszę nie zapominać o Halloween /31.10/ u mnie na budowie ... jest teraz tak straszno, że nawet przebrań specjalnych do stworzenia nastroju nie będzie trzeba, ale i tak jakieś bylejakieś będą obowiązkowe... Ale o 16 mogę pomyśleć... Rasiaaaaaaaaaaaa, 16 mnie nie bedzie DUZYMI LITERAMI CI PISZE, bo znowu pomylisz daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No cóż, chyba wyszło mu arcydzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No cóż, chyba wyszło mu arcydzieło Fajnie, bo po Kill Billu, ktory mnie usypial wybitnie (sorry Rasia ), watpilam, ze zrobi cos na poziomie Pulp Fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ale swoją drogą żeby Uma Thurman aż tak się zapatrzyła w raśkę? Zadziwiające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ale swoją drogą żeby Uma Thurman aż tak się zapatrzyła w raśkę? Zadziwiające... Phi, Uma Thurman nie ma cipsow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No cóż, chyba wyszło mu arcydzieło Jeeesooo i jak tu jeszcze znaleźć czas na kino>? Ale muszę zobzczyć te Bękarty! ... się upiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No nie ma cipsów, to prawda. Ale ma za to kilku mieczów... też groźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts