Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! :lol: :lol: :lol: :lol:

małgoś - dziękuję :D ale czy myślisz, że tyle lat ze sobą razem wytrzymamy :roll:

Jasne, ze wytrzymamy. Wytrzymamy nawet dluzej! :lol: :lol: :lol: Najpierw bedziemy remontowac mieszkania, potem siebie... :wink:

siebie to chyba szybciej niż nasze chałupki :wink: :lol: :lol:

chciałam tylko dodać, że ja mam poblokowane wyskakujące okienka i takie tam inne a ta śnieżka mnie i tak wku%$#^&ła i musiałam zamknąć stronę :x

u mnie śnieżka też wyłazi :-? :evil: :evil:

A u mnie nie ma zadnej sniezki. :lol: :lol: :lol: Ania, dlaczego nie zachwycasz sie moim kaktuskiem? :evil: :evil: :evil:

bardzo bym chciała ale ani kaktusa ani filiżanek nie widzem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

zrób coś z tym, bo spać nie będę mogła :cry: :cry:

a wczoraj, to nie byłam na forum... :wink:

Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! :lol: :lol: :lol: :lol:

:o ja to z Wami tyle czasu to chyba nerwowo nie wytrzymam :D !

Taaaa, zwlaszcza z taka jedna, co bez oczow lata teraz gola.

To ona nadal goła lata? :evil: może poszukamy jej jakiegoś odzienia?

Nooo... A mowi, ze nie lubi zmieniac przyzwyczajen... :evil: :evil: :evil: Tylko jak jej wstawic to, co znajdziemy... :-?

hiszpana 8)

chciałam tylko dodać, że ja mam poblokowane wyskakujące okienka i takie tam inne a ta śnieżka mnie i tak wku%$#^&ła i musiałam zamknąć stronę :x

u mnie śnieżka też wyłazi :-? :evil: :evil:

A u mnie nie ma zadnej sniezki. :lol: :lol: :lol: Ania, dlaczego nie zachwycasz sie moim kaktuskiem? :evil: :evil: :evil:

bardzo bym chciała ale ani kaktusa ani filiżanek nie widzem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

zrób coś z tym, bo spać nie będę mogła :cry: :cry:

a wczoraj, to nie byłam na forum... :wink:

Filizanek nie widzisz bo ich nie ma... :lol: :lol: :lol: (jeszcze). Katusek i swiatelko sa w dzienniku. Witam popoludniowo-wieczornie! 8)

Najpierw bedziemy remontowac mieszkania, potem siebie... :wink:

Duuużo gładzi nam pójdzie....

Mnie juz idzie. A jak sie zblizam do kosmetycznych stoisk to na dzien dobry wciskaja mi najnowsze serum. :-?

:o :lol: :lol: :lol: :lol:

tym się nie przejmuj, takie rzeczy wciskają nieraz nastolatkom, bo im młodsze tym bardziej chcące wypróbować wszystko co na zmarszczki żeby ich nie było.

Wem coś o tym, bo sama pracowałam 5 lat w branży kosmetycznej :wink:

Im młodsza tym bardziej coś przeciwzmarszczkowego chciała :o :roll:

Małgosiu, właśnie w dzienniku lukałam i ani dywanik (zapomniałam, że to on tam był a nie filiżanki) ani kaktusik mi się pokazać nie chcą... :roll: :wink: