Maluszek 18.07.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! małgoś - dziękuję ale czy myślisz, że tyle lat ze sobą razem wytrzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! małgoś - dziękuję ale czy myślisz, że tyle lat ze sobą razem wytrzymamy Jasne, ze wytrzymamy. Wytrzymamy nawet dluzej! Najpierw bedziemy remontowac mieszkania, potem siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Najpierw bedziemy remontowac mieszkania, potem siebie... Duuużo gładzi nam pójdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! małgoś - dziękuję ale czy myślisz, że tyle lat ze sobą razem wytrzymamy Jasne, ze wytrzymamy. Wytrzymamy nawet dluzej! Najpierw bedziemy remontowac mieszkania, potem siebie... siebie to chyba szybciej niż nasze chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 chciałam tylko dodać, że ja mam poblokowane wyskakujące okienka i takie tam inne a ta śnieżka mnie i tak wku%$#^&ła i musiałam zamknąć stronę u mnie śnieżka też wyłazi A u mnie nie ma zadnej sniezki. Ania, dlaczego nie zachwycasz sie moim kaktuskiem? bardzo bym chciała ale ani kaktusa ani filiżanek nie widzem zrób coś z tym, bo spać nie będę mogła a wczoraj, to nie byłam na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Najpierw bedziemy remontowac mieszkania, potem siebie... Duuużo gładzi nam pójdzie.... aż się popłakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Heeej! No to - Maluszku - zycze Ci, zebys byla z nami jeszcze co najmniej 60 lat! ja to z Wami tyle czasu to chyba nerwowo nie wytrzymam ! Taaaa, zwlaszcza z taka jedna, co bez oczow lata teraz gola. To ona nadal goła lata? może poszukamy jej jakiegoś odzienia? Nooo... A mowi, ze nie lubi zmieniac przyzwyczajen... Tylko jak jej wstawic to, co znajdziemy... hiszpana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 chciałam tylko dodać, że ja mam poblokowane wyskakujące okienka i takie tam inne a ta śnieżka mnie i tak wku%$#^&ła i musiałam zamknąć stronę u mnie śnieżka też wyłazi A u mnie nie ma zadnej sniezki. Ania, dlaczego nie zachwycasz sie moim kaktuskiem? bardzo bym chciała ale ani kaktusa ani filiżanek nie widzem zrób coś z tym, bo spać nie będę mogła a wczoraj, to nie byłam na forum... Filizanek nie widzisz bo ich nie ma... (jeszcze). Katusek i swiatelko sa w dzienniku. Witam popoludniowo-wieczornie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Najpierw bedziemy remontowac mieszkania, potem siebie... Duuużo gładzi nam pójdzie.... Mnie juz idzie. A jak sie zblizam do kosmetycznych stoisk to na dzien dobry wciskaja mi najnowsze serum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Najpierw bedziemy remontowac mieszkania, potem siebie... Duuużo gładzi nam pójdzie.... Mnie juz idzie. A jak sie zblizam do kosmetycznych stoisk to na dzien dobry wciskaja mi najnowsze serum. tym się nie przejmuj, takie rzeczy wciskają nieraz nastolatkom, bo im młodsze tym bardziej chcące wypróbować wszystko co na zmarszczki żeby ich nie było. Wem coś o tym, bo sama pracowałam 5 lat w branży kosmetycznej Im młodsza tym bardziej coś przeciwzmarszczkowego chciała Małgosiu, właśnie w dzienniku lukałam i ani dywanik (zapomniałam, że to on tam był a nie filiżanki) ani kaktusik mi się pokazać nie chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No kurna, nie zartuj, ze sie nie chca pokazac. Ide im dokopac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.07.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 doczłapałam i ja do Was normalnie ten net chce sprawdzić ile nerwowo wytrzymam ja kwiotka nie widzę zielone swiatełko git!! kabelek wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Jak normalnie walne tego fotosika to sie nogami nakryje!!! Nie chce kanalia wspolpracowac. Polowa zdjec mi zniknela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dobra, sa z powrotem! Patrzec szybko, zanim znowu znikna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 patrzę... o ile mnie znow nie wywali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.07.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 nie strasz mnie. Jak by mi tak zginęły ... nic tylko usiąść i płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 o słodkości... ja też kcem takiego szczepieńca ale łebek to ma.... czerwony Małgosiu, tak ładnie wyszłaś na tym zdjęciu tęsknię za Tobą normalnie, tak daleko Cię wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 nie strasz mnie. Jak by mi tak zginęły ... nic tylko usiąść i płakać i założyć album gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dziekujemy za komplementy - i ja i kaktusik. Tez tesknie za Wami, ale jakos sobie radzimy przeciez netowo. Mysle, ze te jaja ze zdjeciami sa zwiazane z archiwizacja bazy muratora o 12. Po prostu linki do fotosika przestaja na jakis czas dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ja już wcześniej zdjęć nie widziałam, dwie godziny temu gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts