Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No cóż, chyba wyszło mu arcydzieło :D

Jeeesooo i jak tu jeszcze znaleźć czas na kino>? :roll: :-?

Ale muszę zobzczyć te Bękarty!

... się upiłam...

Mysmy doslownie biegli do kina z LM z torba pelna pstryczkow i innych precjozow, niezle musielismy wygladac, ale warto bylo. :lol: :lol: :lol: Z P. mamy zawsze glupie pomysly. 8)

Miecze Rasi niepotrzebne, jej bronia labladoly. :lol: 8)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o Lunce juz wiem :cry:

a co jeszcze? :roll:

Kolezanka miala przyjsc na impreze, ale nie przyjdzie, bo... jest w ciazy. :roll: To chyba dobrze, ale niedobrze, nie nie przyjdzie. :roll: Mowi, ze ja wszystkie zapachy draznia.

te baby w ciazy to chyba troche przesadzaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Mnie nie wypada tak mowic. :wink:

Hej :D

Wiecie, że Nitce został zablokowany dostęp do forum i skasowany wątek o developerach ? :o :evil: Napisała dzisiaj rano zapytanie do redakcji, ale jak dotąd nie dostała żadnej odpowiedzi :evil:

:o :o :o :o

no to powiem drugi raz: o kurwa :evil:

No to zajebiscie. :evil: :evil: :evil:

jest wkurzona i nie wiadomo czy jutro z nami pojedzie do Krakufka :(

nie no przegięcie :o a jakby to wszystko napisała w dzienniku to co też by Ją zablokowali :evil: to po kiego istnieje na forum wątek o dobrych i złych wykonawcach chyba po to żeby przestrzegać przed partaczami i promowac dobrych wykonawców przecież Nitka nie pogadała sobie że tacy i tacy zrobili źle bez podania konkretów tylko udokumentowała fotką każdy przykład partaniny :evil: a jak poprawili dobrze to tez napisała że poprawili normalnie zdecydowanie zniechęciło mnie to do forum Muratora jako takiego :evil:

Hej :D

Wiecie, że Nitce został zablokowany dostęp do forum i skasowany wątek o developerach ? :o :evil: Napisała dzisiaj rano zapytanie do redakcji, ale jak dotąd nie dostała żadnej odpowiedzi :evil:

:o :o :o :o

no to powiem drugi raz: o kurwa :evil:

No to zajebiscie. :evil: :evil: :evil:

jest wkurzona i nie wiadomo czy jutro z nami pojedzie do Krakufka :(

Na mnie sie chce zemscic? :roll:

Niech przyjezdza, bo niedlugo wszyscy olejemy forum i bedziemy sie tylko w realu kontaktowac. :evil:

nie no przegięcie :o a jakby to wszystko napisała w dzienniku to co też by Ją zablokowali :evil: to po kiego istnieje na forum wątek o dobrych i złych wykonawcach chyba po to żeby przestrzegać przed partaczami i promowac dobrych wykonawców przecież Nitka nie pogadała sobie że tacy i tacy zrobili źle bez podania konkretów tylko udokumentowała fotką każdy przykład partaniny :evil: a jak poprawili dobrze to tez napisała że poprawili normalnie zdecydowanie zniechęciło mnie to do forum Muratora jako takiego :evil:

O tym samym z nią rozmawiałam, że właściwie na forum nie ma możliwości napisania, że nie poleca się jakiegoś wykonawcy, bo zaraz jest to usuwane. Taki pożal się Boże wykonawca ma większe prawa, niż forumowicz :evil: :evil: :evil: