malgos2 01.10.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No cóż, chyba wyszło mu arcydzieło Jeeesooo i jak tu jeszcze znaleźć czas na kino>? Ale muszę zobzczyć te Bękarty! ... się upiłam... Mysmy doslownie biegli do kina z LM z torba pelna pstryczkow i innych precjozow, niezle musielismy wygladac, ale warto bylo. Z P. mamy zawsze glupie pomysly. Miecze Rasi niepotrzebne, jej bronia labladoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To nie som labladoły One som inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To nie som labladoły One som inne A co som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 fleet coated retriever to filip, pozostałe dwapci som labkowate. Jako cipsy som dwupsem rasowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 fleet coated retriever to filip, pozostałe dwapci som labkowate. Jako cipsy som dwupsem rasowym No tak myslalam wlasnie. Dziewczyny waleczne som bardziej od Filipa przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A to Rasia nie miała psów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 czesc dziewczynki i chlopaki, dzis mam wyjechany dzien tzn same sptkania poza firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej. Same smutne wiadomosci od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 o Lunce juz wiem a co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej Wiecie, że Nitce został zablokowany dostęp do forum i skasowany wątek o developerach ? Napisała dzisiaj rano zapytanie do redakcji, ale jak dotąd nie dostała żadnej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej Wiecie, że Nitce został zablokowany dostęp do forum i skasowany wątek o developerach ? Napisała dzisiaj rano zapytanie do redakcji, ale jak dotąd nie dostała żadnej odpowiedzi no to powiem drugi raz: o kurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 o Lunce juz wiem a co jeszcze? Kolezanka miala przyjsc na impreze, ale nie przyjdzie, bo... jest w ciazy. To chyba dobrze, ale niedobrze, nie nie przyjdzie. Mowi, ze ja wszystkie zapachy draznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 o Lunce juz wiem a co jeszcze? Kolezanka miala przyjsc na impreze, ale nie przyjdzie, bo... jest w ciazy. To chyba dobrze, ale niedobrze, nie nie przyjdzie. Mowi, ze ja wszystkie zapachy draznia. te baby w ciazy to chyba troche przesadzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej Wiecie, że Nitce został zablokowany dostęp do forum i skasowany wątek o developerach ? Napisała dzisiaj rano zapytanie do redakcji, ale jak dotąd nie dostała żadnej odpowiedzi no to powiem drugi raz: o kurwa No to zajebiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 o Lunce juz wiem a co jeszcze? Kolezanka miala przyjsc na impreze, ale nie przyjdzie, bo... jest w ciazy. To chyba dobrze, ale niedobrze, nie nie przyjdzie. Mowi, ze ja wszystkie zapachy draznia. te baby w ciazy to chyba troche przesadzaja Mnie nie wypada tak mowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej Wiecie, że Nitce został zablokowany dostęp do forum i skasowany wątek o developerach ? Napisała dzisiaj rano zapytanie do redakcji, ale jak dotąd nie dostała żadnej odpowiedzi no to powiem drugi raz: o kurwa No to zajebiscie. jest wkurzona i nie wiadomo czy jutro z nami pojedzie do Krakufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 nie no przegięcie a jakby to wszystko napisała w dzienniku to co też by Ją zablokowali to po kiego istnieje na forum wątek o dobrych i złych wykonawcach chyba po to żeby przestrzegać przed partaczami i promowac dobrych wykonawców przecież Nitka nie pogadała sobie że tacy i tacy zrobili źle bez podania konkretów tylko udokumentowała fotką każdy przykład partaniny a jak poprawili dobrze to tez napisała że poprawili normalnie zdecydowanie zniechęciło mnie to do forum Muratora jako takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej Wiecie, że Nitce został zablokowany dostęp do forum i skasowany wątek o developerach ? Napisała dzisiaj rano zapytanie do redakcji, ale jak dotąd nie dostała żadnej odpowiedzi no to powiem drugi raz: o kurwa No to zajebiscie. jest wkurzona i nie wiadomo czy jutro z nami pojedzie do Krakufka Na mnie sie chce zemscic? Niech przyjezdza, bo niedlugo wszyscy olejemy forum i bedziemy sie tylko w realu kontaktowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 nie no przegięcie a jakby to wszystko napisała w dzienniku to co też by Ją zablokowali to po kiego istnieje na forum wątek o dobrych i złych wykonawcach chyba po to żeby przestrzegać przed partaczami i promowac dobrych wykonawców przecież Nitka nie pogadała sobie że tacy i tacy zrobili źle bez podania konkretów tylko udokumentowała fotką każdy przykład partaniny a jak poprawili dobrze to tez napisała że poprawili normalnie zdecydowanie zniechęciło mnie to do forum Muratora jako takiego O tym samym z nią rozmawiałam, że właściwie na forum nie ma możliwości napisania, że nie poleca się jakiegoś wykonawcy, bo zaraz jest to usuwane. Taki pożal się Boże wykonawca ma większe prawa, niż forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 czas chyba stad spierdalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts