wu 02.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Lidzia ale ja rozumiem jakby Nitusia kogoś szkalowała bo coś Jej nie pasi albo podpadł to ja rozumiem że kasowany jest wątek ale jak dziewczyna uczciwie podaje fakty i ma to wszystko na fotkach i na ekspertyzach to Jej obowiązkiem jako forumowicza jest przestrzeganie innych przed korzystaniem z usług takiej firmy a nie żeby karana była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Moj watek o moim grzebku tez zostal skasowany, o vadiolu tez... Ja rozumiem, ze meble Rust sie usunelo, bo to dobry reklamodawca, ale tacy grzebkowie? Zrobimy sobie swoje wlasne forum tak jak Aga Aloes i tam sie bedziemy kontaktowac jak tak dalej pojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Lidzia ale ja rozumiem jakby Nitusia kogoś szkalowała bo coś Jej nie pasi albo podpadł to ja rozumiem że kasowany jest wątek ale jak dziewczyna uczciwie podaje fakty i ma to wszystko na fotkach i na ekspertyzach to Jej obowiązkiem jako forumowicza jest przestrzeganie innych przed korzystaniem z usług takiej firmy a nie żeby karana była Jest użytkownik TomekJ, któremu skasowano 2 wątki o nieuczciwym wykonawcy, a chłopak ma prawomocny wyrok w stosunku do tego wykonawcy To o czym my tu mówimy Niestety nie ma tu wolności słowa - oczywiście oprócz niektórych uprzywilejowanych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Zbrzydzenie moje siega zenitu. Czyli chodzi tylko o to, zeby ciagnac kase z reklam i szukac tematow do tekstow w papierowej gazecie za 9,90... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Chodzta na czata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O kurwa (mnie wypada tak mówić,w ciąży nie jestem) co tu się dzieje zwijamy się ?? Nita, a Tymnie nie wkurzaj pakuj dupę i kierunek Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ona tego nie zobaczy, bo nie ma wjazdu na fm. Chodz na czata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej Wiecie, że Nitce został zablokowany dostęp do forum i skasowany wątek o developerach ? Napisała dzisiaj rano zapytanie do redakcji, ale jak dotąd nie dostała żadnej odpowiedzi no to powiem drugi raz: o kurwa No to zajebiscie. jest wkurzona i nie wiadomo czy jutro z nami pojedzie do Krakufka no kurwa ładne buty.... szok normalnie zatrzymaj pan ten świat ja wysiadam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ona tego nie zobaczy, bo nie ma wjazdu na fm. Chodz na czata. gdzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ona tego nie zobaczy, bo nie ma wjazdu na fm. Chodz na czata. gdzie to W lewym gornym rogu duzymi literami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ona tego nie zobaczy, bo nie ma wjazdu na fm. Chodz na czata. gdzie to W lewym gornym rogu duzymi literami. kużwa z tej złości to już oślepłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ona tego nie zobaczy, bo nie ma wjazdu na fm. Chodz na czata. gdzie to W lewym gornym rogu duzymi literami. kużwa z tej złości to już oślepłam Spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 o co zaś chodzi? Małgosia, Darek nie jedzie, Dawidek ma katar i źle się czuje, jadę sama a on po mnie przyjedzie. Czy ktoś jedzie przez Trzebinię?? Albo ktoś jedzie o ludzkiej godzinie popołudniowej pociągiem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 UWAGA OGLOSZENIE. Ze wzgledu na zablokowanie nitubadze dostepu do FM jedyna okazja aby pogadac z nia na zywo jutro w Krakowie. Niezdecydowanych ZAPRASZAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 UWAGA OGLOSZENIE. Ze wzgledu na zablokowanie nitubadze dostepu do FM jedyna okazja aby pogadac z nia na zywo jutro w Krakowie. Niezdecydowanych ZAPRASZAM. No nie powiem kusząca propozycja :)ale jadoniej mam bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 UWAGA OGLOSZENIE. Ze wzgledu na zablokowanie nitubadze dostepu do FM jedyna okazja aby pogadac z nia na zywo jutro w Krakowie. Niezdecydowanych ZAPRASZAM. No nie powiem kusząca propozycja :)ale jadoniej mam bliżej Ty mi tu nie rob konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Lece do mieszkanka zrobic zakupy jakies male. Paaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 o co zaś chodzi? Małgosia, Darek nie jedzie, Dawidek ma katar i źle się czuje, jadę sama a on po mnie przyjedzie. Czy ktoś jedzie przez Trzebinię?? Albo ktoś jedzie o ludzkiej godzinie popołudniowej pociągiem!!!!! skąd Cię zgarnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 UWAGA OGLOSZENIE. Ze wzgledu na zablokowanie nitubadze dostepu do FM jedyna okazja aby pogadac z nia na zywo jutro w Krakowie. Niezdecydowanych ZAPRASZAM. No nie powiem kusząca propozycja :)ale jadoniej mam bliżej Ty mi tu nie rob konkurencji. nawet bym nie śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 o co zaś chodzi? Małgosia, Darek nie jedzie, Dawidek ma katar i źle się czuje, jadę sama a on po mnie przyjedzie. Czy ktoś jedzie przez Trzebinię?? Albo ktoś jedzie o ludzkiej godzinie popołudniowej pociągiem!!!!! skąd Cię zgarnąć ? Malka jedziecie A4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts