Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lidzia ale ja rozumiem jakby Nitusia kogoś szkalowała bo coś Jej nie pasi albo podpadł to ja rozumiem że kasowany jest wątek ale jak dziewczyna uczciwie podaje fakty i ma to wszystko na fotkach i na ekspertyzach to Jej obowiązkiem jako forumowicza jest przestrzeganie innych przed korzystaniem z usług takiej firmy :evil: a nie żeby karana była :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia ale ja rozumiem jakby Nitusia kogoś szkalowała bo coś Jej nie pasi albo podpadł to ja rozumiem że kasowany jest wątek ale jak dziewczyna uczciwie podaje fakty i ma to wszystko na fotkach i na ekspertyzach to Jej obowiązkiem jako forumowicza jest przestrzeganie innych przed korzystaniem z usług takiej firmy :evil: a nie żeby karana była :evil: :evil: :evil:

Jest użytkownik TomekJ, któremu skasowano 2 wątki o nieuczciwym wykonawcy, a chłopak ma prawomocny wyrok w stosunku do tego wykonawcy :o :evil: :evil: To o czym my tu mówimy :evil: :roll:

Niestety nie ma tu wolności słowa - oczywiście oprócz niektórych uprzywilejowanych osób :wink:

Hej :D

Wiecie, że Nitce został zablokowany dostęp do forum i skasowany wątek o developerach ? :o :evil: Napisała dzisiaj rano zapytanie do redakcji, ale jak dotąd nie dostała żadnej odpowiedzi :evil:

:o :o :o :o

no to powiem drugi raz: o kurwa :evil:

No to zajebiscie. :evil: :evil: :evil:

jest wkurzona i nie wiadomo czy jutro z nami pojedzie do Krakufka :(

:o :o :o

no kurwa ładne buty....

szok normalnie zatrzymaj pan ten świat ja wysiadam.... :-?

o co zaś chodzi? :o :roll:

Małgosia, Darek nie jedzie, Dawidek ma katar i źle się czuje, jadę sama a on po mnie przyjedzie.

Czy ktoś jedzie przez Trzebinię??

Albo ktoś jedzie o ludzkiej godzinie popołudniowej pociągiem!!!!!

skąd Cię zgarnąć ?

o co zaś chodzi? :o :roll:

Małgosia, Darek nie jedzie, Dawidek ma katar i źle się czuje, jadę sama a on po mnie przyjedzie.

Czy ktoś jedzie przez Trzebinię??

Albo ktoś jedzie o ludzkiej godzinie popołudniowej pociągiem!!!!!

skąd Cię zgarnąć ?

Malka :D :D :D

jedziecie A4?