malka 02.10.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 o co zaś chodzi? Małgosia, Darek nie jedzie, Dawidek ma katar i źle się czuje, jadę sama a on po mnie przyjedzie. Czy ktoś jedzie przez Trzebinię?? Albo ktoś jedzie o ludzkiej godzinie popołudniowej pociągiem!!!!! skąd Cię zgarnąć ? Malka jedziecie A4? no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to musielibyście zjechać w Chrzanowie i tam się gdzieś możemy spotkać może na Shellu? dokładnie napiszę, jak Darek wróci z pracy, bo ja to mogę jak zwykle tylko namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dobra, się dogadamy wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dzięki śliczne tylko mi jeszcze napisz o której ja mam sie zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no tego pytania się bałam ja nie dam rady przed 15 wyjechać ,niestety. Chyba że cud się stanie, ale te to 2000 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kochana, z nieba mi spadasz, bo dla mnie im później tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Małgos, ja będę wiedzieć jutro, jakby co to dla mnie materac trzymajcie i jakiś koc. Rano Luna ma wizyte w klinice i zobaczymy jak dziś minie noc. Oki? A wogle to masz przecudny głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O widze ze Anie juz Malka bierze Wiolus czytalam o Lunce - bedzie dobrze i jutro sie widzimy na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kochana, z nieba mi spadasz, bo dla mnie im później tym lepiej ufffffffffffffffffff, to zróbmy tak - jak będę wyjeżdzać - zadzwonię , ok ? Będziesz miała jakąś godzinę, na zebranie się Wiola - strasznie mi przykro - co za ch.j to zrobił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ania bedzie przy autostradzie czekała na pojazd?? tylko żeby nie pomylili Cię z tirówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Malka co to za chlopczyk w Twoim linku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wiola - strasznie mi przykro - co za ch.j to zrobił ? nie wiem, ale dobrze że jakoś to do przodu isę posuwa i powoli widać efekty leczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Anju , u siebie pisałam - mój mały przyjaciel Wiolu - bardzo się cieszę (juz doczytałam u Ciebie) - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja też sie cieszę, bo jest nadzieja, że jutro przyjadę ps. oczywiscie najbardziej cieszę sie z powolnego powrotu Lunki do zdrowia, jakby ktoś wątpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Uwaga! Chciałabym publicznie poprosić o NIE ZWRACANIE uwagi na mnie w Papryczkach podczas spożywania pokarmu, przy którym będzie należało złapać na nóż i widelec Otóż, ja widelec trzymam w prawej ręce, a nóż w lewej i bardzo się tego wstydzę Gdybym przełożyła te sztućce do właściwej ręki, wtedy najprawdopodobniej wyszłabym z Papryczek o głodzie Więc błagam - MIEJCIE LITOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Uwaga! Chciałabym publicznie poprosić o NIE ZWRACANIE uwagi na mnie w Papryczkach podczas spożywania pokarmu, przy którym będzie należało złapać na nóż i widelec Otóż, ja widelec trzymam w prawej ręce, a nóż w lewej i bardzo się tego wstydzę Gdybym przełożyła te sztućce do właściwej ręki, wtedy najprawdopodobniej wyszłabym z Papryczek o głodzie Więc błagam - MIEJCIE LITOŚĆ Neli jak ja Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ODDALI NAM NITKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Że Nitka jest to wiem Nelli, jaka Ty przesłodka jesteś Ale nie martw się, jak bedziemy tak jeść we dwie to może inni pomyślą, ze to oni trzymają nie tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Koleżanka powiedziałam mi kiedyś, żebym o tym nie gadała to pewnie nikt nie zwróci na to uwagi, ale ja nie umiem i zawsze o tym gadam I wtedy, to dopiero! Wszyscy kącikiem na moje łapki Ale ja jem sobie spokojnie, bo przecież się usprawiedliwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dobry wieczór Gospodyni jezd czy się pęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts