malka 02.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 sie pęta Ania,a jak ja mam do Ciebie zadzwonić...dwa czerwone jeden niebieski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jestem, jestem. Widze, ze same mile wiadomosci. Krolik, bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Małgoś, Ty mi lepiej powiedz co mam przywieźć? bo zaraz uciekam - wkur..amnie ta fuga niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jestem, jestem. Widze, ze same mile wiadomosci. Krolik, bedziesz? taki jest plan ino gdzie i o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.10.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jestem, jestem. Widze, ze same mile wiadomosci. Krolik, bedziesz? taki jest plan ino gdzie i o której w Marklowicach na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Małgoś, Ty mi lepiej powiedz co mam przywieźć? bo zaraz uciekam - wkur..amnie ta fuga niemiłosiernie Przywiez materac i spiwor dla siebie i Anie dla mnie. Jakies piwo jak sie skonczy mozna kupic w Tesco, czynne 24h. Krolik - Pizzeria Trzy Papryczki, Poselska 19, 3:30. Pozniej oczywiscie mozna dolaczyc, ale na telefon. Jamles - Ty tez wpadnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Królik, nie gadaj, że w końcu Cię poznam Malka, numer Ci rzucam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kurcze, troche mnie strach oblecial, ze moze Bog wie czego sie spodziewacie, a ja tylko kilo orzeszkow solonych kupilam dzisiaj w Tesco. Wszystko byloby prostsze, gdybym nie musiala kazdego widelca przywozic z domu... Ale bedzie milo, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Królik, nie gadaj, że w końcu Cię poznam Malka, numer Ci rzucam do mnie hejka To ja będę zaszczycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dobra, to ja ide trzec ser na fondue. Jak by co to wszyscy maja moj fon. Paaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dobra, to ja ide trzec ser na fondue. Jak by co to wszyscy maja moj fon. Paaaaa. a widelce to mogłaś plastikowe kupić ,u mnie w realu po 0,03 zł - taniej niż mycie a każdy by na pamiątkę miał a w ogóle, to po kij widelce kurna maćka,już nas widzę łapiacych orzeszki na widelec paaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Ale Wam zazdraszczam... Bawcie się wystrzałowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Zycze fantastycznej zabawy, a ja spadam po kleje do sklepu, paaaa. Jeziu, fondue mniam, seeeeeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Kurcze, troche mnie strach oblecial, ze moze Bog wie czego sie spodziewacie, a ja tylko kilo orzeszkow solonych kupilam dzisiaj w Tesco. Wszystko byloby prostsze, gdybym nie musiala kazdego widelca przywozic z domu... Ale bedzie milo, co? Ja sie betonu spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witanko A ja się spodziewam, że będziecie się świetnie bawić niezależnie od wszystkiego Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Miłej zabawy i pamiętajcie że duchem jestem z Wami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Miłej zabawy i pamiętajcie że duchem jestem z Wami!!! Duch to chyba ciałem będzie , nie ? czemu ta Warszawka tak daleko ????/ ja bym tak chciała Was wszystkich na raza mieć i bez podtekstów seksualnych proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Kochani -życzę udanej zabawy!!! a będzie jakaś "relacja na żywo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.10.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Przesyłam buziaki i uściski. U nas wstrętna jesienna pogoda, leje deszcz i wieje wiatr...normalka nad morzem. Bawcie się dobrze i pamiętajcie o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Heloł! Wstawać śpiochy z tej pięknej betonowej podłogi! Już dość tych przyjemności! U małoś było super!!! Mieszkanko jest śliczne i taakie wielkie A jakie antresole W życiu takich nie widziałam Dzięki małgoś za miłe spotkanie! Mam nadzieję, że i do mnie kiedyś doczłapienie ZAPRASZAM !!! Chciałam jeszcze dodać, że małgoś ma bardzo fajnego męża Ps. W domu byliśmy o 2.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts