Irma 04.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 buziaki dla całego skacowanego towarzystwa zostawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wstawaććććć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Miej litość Nie tup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.10.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Gdzie foty som!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Cześć Nelli, dobrze ze zajechaliście bez niespodzianek Nie wiem co więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dzien dobry. Jestem na moich gosci zla. Mialo byc bez prezentow, mialam nie spac na betonie, a Wy mi tu takie niespodzianki. I jak Was nie kochac, co? Z newsow - malka na komisariacie dowiedziala sie, ze sasiedzi zadzwonili na policje, ale zdaje sie, ze chodzilo o inna impreze - 2A (to ten 10-pietrowy - specjalnie sprawdzilam). Bo jesli to moi sasiedzi, to bedziecie musieli przyjechac jeszcze raz przy okazji sprawy w sadzie grodzkim. Wiola, Malka, Nelli z malzem, Krolik, Ania i Anja, Dejw, Duchu, Zuza, Lidka, Nitu - duza buzka. Dzieki za kawe i za to, ze przyjechaliscie mimo wszelkich przeciwnosci losu. Pozdrowienia od P., ktory odkad poszliscie powtarza: ale fajni ludzie. Foty beda jak je sciagne, na razie musze troche ponauczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 no to fajnie, ze było fajnie. teraz Małgoś masz pewnie +30 do optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 i ja się dowlokłam jakieś pół godziny temu , ale najpierw musiałam się z wanną przywitać , a teraz Wam mówię dzień dobry Nelli zła jestem na Cię za zniknięcie a w ogóle - wszystkim bardzo dziękuję - jesteście super Małgoś - najlepsza krakowska impreza - bezapelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja odkąd wróciłam, to trajkoczę mojemu jakie fajowe mieszkanko. A ja umiem trajkotać, kto wczoraj był ten wie Co Malka na komisariacie robiła? Jak wychodziłam o 10 to jeszcze spała (ps. sorki Malka za pobudkę ale chciałam się kulturalnie pożegnać ) ten P. to tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 spokojnie nie zamknęli mnie dobrze, że mnie obudziłaś, kiedyś trzeba było wstać ale Ty fajowa babeczka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 spokojnie nie zamknęli mnie dobrze, że mnie obudziłaś, kiedyś trzeba było wstać ale Ty fajowa babeczka jesteś Całe towarzystwo dobrało sie fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Acha, bo ja juz wiem, co chciałam powiedzieć: Podziekowania dla Gospodarzy, że zechcieli mnie gościć i dali mi dach nad głową na te noc. Dla Nitu, za przygarnięcie mnie pod skrzydła własnego spiwora, gdyby nie Ty zmarzłoby mi całe ciało, nie tylko ramię Dla Ducha za dmuchanie materaca Dla Królika za to, że był i że zgubił gwizdek Dla Dario, Lidszu, Zuzki, Ani i Dejwa, Oli i Pawła że miałam możliwosć Was poznać. Dla Malki, że użyczyła materaca, bo Rzeszów w ostatniej chwili jechał i z gebą na pączki Nooo, gdybym o czymś zapomniała to wybaczcie, ale dopiero kawa zaczeła działać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 cze ludzie, weźcie, mówcie, jak się spało u Małgosi?? Malka, coś Ty zaś nawyrabiała? Małgosia, dzieki za super imprezę, szkoda, że tak szybko się urwałam Ekipka była super, chętnie jeszcze raz powtórzyłabym zabawę w takim towarzystwie Wiolaszko, wiesz.. Fajnie trajkotasz , ja lubię takich ludzi i takich zakręconych jak niektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 a wogóle to spałyście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Bylysmy z leksza padniete tak po 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.10.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Zaaaazdraszczamy.... Fajnie że było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.10.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Hello dotarłam właśnie do domu i się od razu melduję bardzo dziękuję gospodarzom za zaproszenie i wspaniałą imprezę Małgoś, P jesteście wspaniali Dziękuję również Królikowi, Malce, Nelli z mężem, Wioli, Nitce, Duchowi, Ani, Anji z Dejwem, Zuzance za wyśmienitą zabawę i dużą dawkę śmiechu Jesteście wszyscy wyjątkowi i już się nie mogę doczekać następnego spotkania z wami buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 zielona z zazdrości witam się wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.10.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 zielona z zazdrości witam się wieczornie ja też ... ale Was kupa była!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ale Wam fajnie :) Dobrze, że się zgłasza ekipa, bo myślę o Was od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts